modesta00 15.10.12, 20:25 Czy ma ktoś ten model i może podpowiedzieć, czy warto? Rozwalił nam się TIGER kupiony rok temu i musimy szybko kupić coś innego, dobrze, aby tym razem tornister posłużył dłużej niż rok.... Syn 8 lat. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaoskarka Re: TOPGAL NUN 200 czy ma ktoś ten model 15.10.12, 20:55 Tego modelu nie mam ale polecam plecaki marki Topgal, ja tez mam syna w wieku 8 lat i mamy taki model: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-164/?c---grey Jest swietny, bardzo pojemny, syn jest zadowolony z ogronej ilosci kieszonek i kieszeni. Plecak jest porzadnie wykonany, mysle, ze posluzy nam do 3 klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: TOPGAL NUN 200 czy ma ktoś ten model 15.10.12, 23:59 Mój 7-latek ma ten model, plecak po 3 tygodniach użytkowania uległ "awarii" (szelka urwała się na dole, w miejscu wszycia), był reklamowany i właśnie wrócił naprawiony. Ogólnie jest fajny, bardzo pojemny i pakowny, lekki. Na mały minus oceniam materiał z jakiego jest uszyty - jest dosyć cienki (w porównaniu z dwoma Topgalami starszej córki) i mało sztywny. Pamiętam, że już kiedyś ktos na forum pisał, że Nylon to materiał słabszej jakości, z którego stopniowo ściera się nadruk. Mam nadzieję, że akurat w tym modelu to się nie będzie działo... Odpowiedz Link Zgłoś
modesta00 Re: TOPGAL NUN 200 czy ma ktoś ten model 17.10.12, 18:31 Dziękuję Bardzo proszę o opinię na temat plecaka. Jeśli nie ten, to jaki inny model wybrać? Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś