Dodaj do ulubionych

Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:)

• mazja4 Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 30.10.12, 10:00
      dziewczyny można ten jeden kod jeszcze wykorzystac. bo ja jakas nie przytomna jestem widziałam wątek i coś nie załapałam nawet w niedziele patrzyłam na gre żółwie i tez zamiast zamówić jak było po 35 zł to teraz juz sa ok 50 zł sad
      • olo2108 Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 30.10.12, 10:03
        ja wczoraj odebrałam 4 zamówienia w Empiku- dotarło wszystko w nienaruszonym stanie.
        • pucaluta Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 30.10.12, 10:45
          Ja wczoraj odebrałam 3 zamówienia - ledwie doniosłam te wielkie pudła. Wieczorem,jak dzieci spały, rozpakowaliśmy i generalnie jesteśmy zadowoleni. Wszystko zgodnie z planami co do zasady poza pieskiem dla córy: zamówiłam brązowego szczeniaczka dostałam ... fruziowego pudla z kukardkami. Masakra, zapakowany, wraca z powrotem, nie zniesę wink
          Poza tym muszę odebrać 4te zamówienie, o którym wczoraj zapomniałam wink

A tak przy okazji - czy nie wiecie jak to przy zwrotach z oddawaniem kasy? Wiem, że mają 14 dni i na formularzu jest wpisane, że na konto mogą, ale jak robiłam płatność kartą to może na kartę zwrot?
          • czarna.perla Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 30.10.12, 11:16
            jak zwracasz w empiku to zwracają w taki sposób w jaki płaciłaś. Płaciłaś gotówką- zwracają gotówkę, płaciłaś kartą- zwracają na kartę, trwa to chyba z 2 dni.
            • pucaluta Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 30.10.12, 11:21
              Dzięki perło smile
          • enoma Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 31.10.12, 13:44
            Pozwoliłam sobie napisać maila w sprawie pieska smile Zajrzyj na gazetowego.
    • blankaz Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 30.10.12, 12:33
      A ja wciąż czekam na jedno z zamówień, w dodatku jedyne zapłacone z góry z dostawą kurierem uncertain
      Jedna rzecz, oczywiście ta, na której mi dość mocno zależy, wisi z opisem "w realizacji" uncertain (Geomag e-motion).
      A przesyłka miała być wysłana 26 października.
    • ju_mi Anulowali kolejną rzecz :( 30.10.12, 13:39
      Tym razem jest to Garnuszek na klocuszek FP. Niepojęte... Czy tak trudno pozyskać garnuszek od dostawców???
    • onlylilly Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 31.10.12, 07:12
      Zamowilam wczoraj lego duplo dla corki, odejmuje wprawdzie tylko 1 kupon, ale i tak wychodzi wciaz taniej niz na allegro czy w marketach! Fajnie ze Smyk sie zmienia, kiedys byl niezakupowy, a teraz prosze smile
      • onlylilly Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 31.10.12, 07:15
        Ja wprawdzie tylko 2 zamowienia mialam i to zrobione w ostatnim dniu, ale juz mam wyslane w komplecie smile
        • mazja4 Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 31.10.12, 08:13
          a gdzie wpisywałaś ten kupon ? bo ja wczoraj zamówiłam pizame i nie widziałam tego miejsca na kupon aczkolwiek tylko był na karte paybac. chyba ze pizama za tania i dlatego. ale mam jeszcze klocki do kupienia
          • alexalexa Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 31.10.12, 08:26
            u nas zamówień było 5, wczoraj dotarło ostatnie, wszystko pięknie i bez zarzutu. nawet kurier zaczął tam zamawiaćsmile
          • mazja4 Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 31.10.12, 08:26
            jak juz odkryłam gdzie sie wpisuje to znowu żaden nie wchodzi sad pomóżcie mi.proszę .
            • ju_mi Re: Tanie gry w Smyku + kod promocyjny:) 31.10.12, 08:32
              Jedyny dzisłający aktualnie kod to SmKb10 ważny do 10.11. Żeby z niego skorzystac musisz zrobić zakupy za min. 119zł i po wprowadzeniu kodu odejmie 20zł.
    • lucyna_1980 Nowy kod na buty - 40% 31.10.12, 09:35
      BuT131
      Ważny do niedzieli
      • mazja4 Re: Nowy kod na buty - 40% 31.10.12, 09:48
        ja jak wpisuje ten pierwszy to mi nie działa sad pisze ze promocja wygasła. tak dla upewnienia to wpisuje sie tam pod numerem karty ? sad
        • jagodasoft2 Re: Nowy kod na buty - 40% 31.10.12, 09:52
          Gdzie wpisuje sie ten kod ? w którym momencie?
          • jagodasoft2 Re: Nowy kod na buty - 40% 31.10.12, 10:01
            Ok już mam w koszyku. Kupiłam 4 pary butów i wydałam troszkę ponad 100 ciekawe czy przyjda.
            • lee_a Re: Nowy kod na buty - 40% 31.10.12, 11:00
              ja też, za 4 pary butów po wpisaniu dwóch kodów mam cenę 102 zł.. Mam nadzieję, że nie anulują.
              • merci77 zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 11:31
                mi jeden, jak wpisuje najpierw ten na -20 to wchodzi,a potem jak ten drugi na buty to tylko zalicza juz ten na buty i cena jest taka jakbym tylko ten jeden na buty wpisala..
                • mama-tyma Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 11:48
                  działają oba jak cena jest ponad 119zł
                  • tomanksa Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 11:56
                    mama-tyma napisała:

> działają oba jak cena jest ponad 119zł

Nie działają. Z resztą na górze przy wpisaniu obu kodów jest adnotacja "Rabat nie łączy się z innymi promocjami i kodami smyk.com" . Pomimo, że wchodzą oba, to i tak odliczone jest tylko te 40%. He,he, chyba się połapali po ostatniej akcji z zabawkami i ubrankami wink, ale i tak fajne ceny wychodzą.
                    • mama-tyma Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 12:00
                      ja przed chwila zrobiłam zamówienie i mi weszły oba, serio
                      • tomanksa Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 12:04
                        mama-tyma napisała:

> ja przed chwila zrobiłam zamówienie i mi weszły oba, serio

A weź policz ile zapłaciłabyś tylko przy jednym kodzie ( tym na buty). Pewnie tyle samo co z dwoma kodami uncertain , chociaż nie będę się spierać, moze zależy to od rodzaju butów, nie wiem.
                        • mama-tyma Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 12:09
                          wzięłam buty za 139 i za 65, coś tam z groszami, po rabacie 40% wyszło mi 124 i odjęłam 20zł i do zapłaty miałam 104 zł
                          • mamaanet Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 12:15
                            a jak u was z przesyłką, jest dostępny empik?
                          • lee_a Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 12:20
                            u mnie jak u mamy-tyma, najpierw wklepałam ten kod na 40% zniżki i wyszło 122 zł zamiast 202 a potem dołożyłam ten kod minusujący o 20zł i mam do zapłaty 102 zł smile Może chodzi o to, żeby po odjęciu tych 40% było do zapłaty jeszcze powyżej 119 zł?
                            • merci77 a kurier za free u Was? 31.10.12, 12:22
                              bo u mnie 4,99...juz 2 wklepalamsmile
                            • mama-tyma Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 12:28
                              Dokładnie tak, aby zadziałał ten 20 zł musi być te 119zł, wiec jak komuś po odjęciu 40% wychodzi powiedzmy 99zł to opłaca się dobrać jakąś rzecz za 20 zł i mieć ją gratis, kurier tak płaciłam 4,9zł
                          • tomanksa Re: zadzialaly Wam 2 kody? 31.10.12, 12:21
                            mama-tyma napisała:

> wzięłam buty za 139 i za 65, coś tam z groszami, po rabacie 40% wyszło mi 124
                            > i odjęłam 20zł i do zapłaty miałam 104 zł

Chyba, że w ten sposób. Ja najpierw wpisywałam ten kod na 20 zł i mi rzeczywiście odejmowało, ale po wpisaniu kodu na buty, ten pierwszy był anulowany, no ale ja rzeczywiście już pod odjęciu tych 40% do zapłaty miałam "tylko" 91 zł.
            • verika Re: Nowy kod na buty - 40% 31.10.12, 11:52
              Przyjdą, przyjdą smile w najgorszym przypadku używane wink
          • agni71 Re: Nowy kod na buty - 40% 31.10.12, 10:02
            Wrzucasz cos do koszyka, klikasz "przejdż do kasy", i wtedy pod lista artykułów w koszyku masz "wpisz kod rabatowy" - to jest miejsce do wpisania kodu na -20 zł, dalej jeszcze będzie przy przejściu do płatności miejsce do wpisania nru karty Payback i ewentualnego kodu Payback.
        • asiakh pytanie o kuriera 31.10.12, 09:53
          Czy kurier najpierw dzwoni, że już jedzie czy przyjezdza z zaskoczenia?
          • agni71 Re: pytanie o kuriera 31.10.12, 09:59
            ja dostaje smsa od firmy kurierskiej, że w danym dniu przyjedzie kurier - mozna wtedy smsem zmienic dzień dostawy, ale nie mozna ustalic godziny...
            • mazja4 Re: pytanie o kuriera 31.10.12, 10:20
              dzięukuję bardzo zadziałało smile punkty z paybaca nie weszły ale to juz mniej ważne
          • ulka43 Re: pytanie o kuriera 31.10.12, 12:28
            Buu, nie można zamówić odbioru osobistego w Empiku, chyba ich zawaliłyśmy paczkami wink
            Będę musiała zapłacić za kuriera 4,99....
            • upartamama a teraz pytanie o rozmiar 31.10.12, 13:06
              Mierzycie buty w stacjonarnym sklepie czy kupujecie wg tabeli obrysowując stopę dziecka. A jeśli źle dobierzecie rozmiar to da się zwrócić lub wymienić?
            • ju_mi Re: pytanie o kuriera 31.10.12, 13:11
              Mój mąż stwierdził, że za dojazd i pwrót z Empiku zapłaciłabym więcej niż 4,99zł wink

Kupiłam trzewiki na przyszłą jesień, tenisówki na wiosnę, kapcie do przedszkola oraz bluzkę dla młodszego synka, która w zeszłym tyg. była niedostępna, a teraz się pojawiła. Weszły mi oba kody (na -20zł i na buty) oraz zniżka 30% na ubrania smile

A dzisiaj odebrałam ostatnie 3 zamówienia z kodowego szaleństwa wink
              • merci77 Re: pytanie o kuriera 31.10.12, 13:17
                ja tez kupilam trzewki na wiosne/jesien i balerinki takie do odswiętnego stroju oraz kapciesmile
                juz lepiej niech nie dają kodów bo mąż mnie z domu na odwyk jakiś wywiezie przez te zakupysmile

a jest jakis kod teraz na znak.com? bo gapa zamowilam wczesniej ksiazki z rabatem -45%,ale jeszcze potrzebowalabym znowu zamowic dla córki znajomych na prezent...
                • lucyna_1980 Re: pytanie o kuriera 31.10.12, 15:23
                  do znak.com.pl
                  Kup jedną z powyższych nowości
                  i skorzystaj z kodu rabatowego: 2910_now2
                  drugą wybraną przez siebie książkę
                  kupisz 50% taniej*
                  • edyta_32 Re: pytanie o kuriera 31.10.12, 21:45
                    Dzis przyszla kurtka. gra Basia, legginsy i 2 szaliki. Wszytsko super extra. żAŁUJE TYLKO,że tak późno trafiłam na Wasze forum. Jest super extra. Już sie od niego uzależniłam.

A swoją droga to ...zawsze Smyka omijałam z daleka za mega ceny, teraz bede tam zaglądać regularnie, ale tylko dla upatrzenia fajnej rzeczy, którą i tak kupię na ich stronie online. Przezlam szok poruwnując ceny tu i tam smile
                    Dzieki dzieki
              • ulka43 Re: pytanie o kuriera 01.11.12, 14:41
                Do Empiku mam rzut beretem wink dlatego tak mi żal.

Czy w Smyku można płacić przelewem, np. z poczty? Ostatnie zamówienie chciałabym opłacić w ten sposób.
              • emwu55 Re: pytanie o kuriera 01.11.12, 18:38
                A mnie nie wchodzi kod na buty. Wrzuciłam do koszyka kapcie i pantofle oraz dodatkowo książki i zabawki do kwoty ponad 119. Po wpisaniu kodów na buty i na -20 kapcie owszem przeceniają się ale nic poza tym. Po wyrzuceniu kapci otrzymuje komunikat, że kod wykorzystany . Pantofle mało tego wczoraj kosztowały 59 a dzisiaj 79. Zła jestem.
      • natalek79 Re: Nowy kod na buty - 40% 01.11.12, 22:28
        Ja również wczoraj zakupiłam buty, trzy pary, weszły mi oba kody, jeszcze dorzuciłam jakieś Lego, kilka książeczek dla malucha (wyszły za jakieś śmieszne kwoty typu 0,67, 1,36...), no i jeszcze na payback miałem e-kupon na 7x smile więc też sporo punktów wpadnie. Tylko raz kupowałam w smyku buty, a właściwie pantofelki małe i tych też nie dało sie do empika...Myślę, że nie chodzi tu o zarzucanie paczkami, ale o kwestię możliwości mierzenia butów na miejscu i rezygnacji z odbioru na miejscu - bo tylko tam odbierając/a raczej nie odbierając możemy zrezygnować jeszcze przed zapłatą bez zabawy w odsyłanie i ponoszenie kosztów wysyłki.

Ogólnie jestem z ostatnich zakupów zadowolona, pomijając jeden incydent z fajnymi zakupami zrobione 16.10 czyli zaraz na początku akcji urodzinowej...Zabawki były fajne, ceny jeszcze fajniejsze, a smyk anulował po kilku dniach sad
    • ireland1 Re: aktualny kod payback do 01.11.12, 11:40
      smyka.com, jaki ona był i do kiedy ?
      • merci77 Re: aktualny kod payback do 01.11.12, 11:44
        moje wczorajsze zamówienie wyslanesmile
        a jesli chodzi o kod payback to korzystalam z tego wczoraj jeszcze 2072210002707
        • gwen_s Re: aktualny kod payback do 01.11.12, 12:27
          moje zamówienie również doszło, aczkolwiek obawiałam się bardzo czy będzie smile ja jestem zachwycona, myślę, że jak młody zobaczy co mu kupiłam (tzn mikołaj big_grin) to padnie z zachwytu smile
          • ap77 Re: aktualny kod payback do 03.11.12, 16:32
            mamy juz nasze paczki (na raty kurier przychodzil, biedny) Piekne ciuchy, spodnie extra (ocieplane wizlam, na podszewce), lego juz schowane w szafie.
    • jagodasoft2 Znowu zakupy 05.11.12, 11:02
      Buty jeszcze nie przyszły, a ja juz kolejne zamówienie zrobiłam. W świątecznych promocjach wypatrzyłam 4 figurki Pini pon w walizeczce za 36,99, bede miała na urodziny dla chrześniaczki.
      • mamaanet Re: Znowu zakupy 05.11.12, 11:15
        a w jakim wieku jest dziewczynka?nie słyszałam jeszcze o pinyponsmile
        • jagodasoft2 Re: Znowu zakupy 05.11.12, 11:50
          Ma 3, 5 roku, moje też bawiły sie tymi laleczkami w wieku 3-6 lat, teraz czasami do nich wracają.
          • mamaanet Re: Znowu zakupy 05.11.12, 12:27
            możesz mi polecić jeszcze coś fajnego dla 4 letniej dziewczynki, z góry dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka