lumja 22.10.12, 13:34 Czy macie może którąś z gier Angry Birds? Chodzi mi oczywiście o te zwykle a nie komputerowe Możecie podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria.1 Re: gry angry birds 09.12.12, 18:59 Podbijam. Chcę jakas grę kupić 4 latkowi i sie zastanawiam. Widzę ze na all szał. Mnie jakoś to nie wkręca, cena wysoka. Podzielcie sie opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: gry angry birds 10.12.12, 16:45 Mam jeszcze problem to jest oryginał allegro.pl/gra-strategiczna-angry-birds-mattel-orginal-2012-i2830824019.html , a to nie allegro.pl/angry-birds-super-gra-wsciekle-ptaki-hit-m-i2827514904.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
mf719 Slash w Angry Birds 09.03.13, 13:06 Muzę do nowego Angry birds nagrał Slash! topguitar.pl/newsy/artysci-newsy/slash-nagral-temat-do-gry-angry-birds-space/ Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: gry angry birds 09.12.12, 19:15 Nasz syn jako fan Star Wars i Angry Birs dostał od Mikołaja : Angry birs star wars - mąż kupił bez mojej wiedzy zauroczony połączeniem dwóch ulubionych tematów, ale niestety szału nie ma. Jak na załączonym obrazku - niewiele elementów, niewiele z tym da się zrobić. Plusem jest fajne wykonanie i pewnie niebawem ptasie głowki dołączą do zestawu "odgrywamy scenki". Drugi Mikołaj przyniósł : knex angry birds Klocki podobne do Lego, o wiele więcej możliwosci budowania, duzo elemenów (świnki różnej wielkości, rózne ptaszyska), klocki fajnie się łączą - minusem jest wyrzutnia z której cieżo sie strzela. O wiele trafniejszy prezent. I ten zestaw mozna rozbudowywac dokupujac kolejne elementy. Mikołaj zakupił jeszcze to: ANGRY BIRDS GRA - jeszcze lezy w szafie i czeka na Wigilie Ale moje dziecie grało ostatnio u kolegi i twierdzi ze ta jest najfajniejsza. Pewnie elementy z tego zestawu Star warsowego będą pasowały wiec połączymy. W Auchanie były za niecałe 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: gry angry birds 09.12.12, 19:20 www.zabawkowicz.pl/zabawka/1237,angry-birds-czyli-wsciekle-ptaki-w-formie-gry-planszowej-dla-dzieci.html mamy tą i jest super wlasnie 4 latek ja uwielbia! Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: gry angry birds 09.12.12, 19:22 Nam mikołaj przyniósł Angry Birds z Mattela, synowi się podoba, ale on obecnie zafascynowany angry birds (ja też ))) nam ra się podoba, proca chodzi lekko, trzeba wyczucia jak ją naciągnąć aby trafić, no ale o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: gry angry birds 10.12.12, 19:31 Mamy.. Tu opis: makoweczki.pl/angry-ptak/ Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: gry angry birds 10.12.12, 19:42 U nas AB w wersji realnej jakoś się nie przyjęły, w sumie nie wiem co jest nie tak, ale jakoś mało zabawy przy tym a dużo budowania konstrukcji Mamy Mattela. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: gry angry birds 10.12.12, 20:06 Mój 4 latek też dostał tą z Matella - w sumie kupiliśmy bez okazji, bo jęczał o tą grę i jęczał Ale na prawdę fajnie się tym bawi czasami gramy razem, a czasami sam sobie wyciąga pudełko i ustawia wg swojego pomysłu i zrzuca aż mu się wszystko rozburzy (nie narzuca sobie ilości ruchów) Odpowiedz Link Zgłoś