Dodaj do ulubionych

Fajne narciary na szelkach w Pepco.

23.10.12, 11:43
Zaszłam dziś do Pepco i widziałam fajne,chłopięce spodnie na śnieg na szelkach.Minus taki,że były w dość jasnym,zielonym odcieniu z czarnymi dodatkami(czarne szelki)Nie znalazłam ich w gazetce,dlatego nie wklejam zdjęcia.Metki wewnętrzne odcięte,jakość wykonania i detale porównałabym do coccodrillo.Mają sniegołap w nogawce i zamki po bokach,wewnątrz szary polar(kawełek),odblaski.Cena 39,90.Chyba niska,jak na konkretne spodnie na śnieg.Zastanawiam się nad zakupem,bo mamy jeszcze dobre z tamtego roku;/
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Fajne narciary na szelkach w Pepco. 23.10.12, 11:49
      W wątku pepcowym było już o tych spodniach. Wczoraj je oglądałam, rzeczywiście wyglądają całkiem nieźle.
      • szmytka1 Re: Fajne narciary na szelkach w Pepco. 23.10.12, 12:07
        patatajowa chyba wykryła, ze to spodnie z Kik-a. U mnie sporo było źle poszytych, ale dało się coś wybrać, tylko że nie było rozmiaru, jakiego potrzebuję. Pani mi powiedziały, że te "moje" przyszły tylko w 1 egzemplarzu.
    • natalek79 Re: Fajne narciary na szelkach w Pepco. 23.10.12, 12:39
      u nas tych spodni nie było....
      ale ostatnio w realu zaskoczyłam się kombinezonami Tchibo, bo gdzieś czytałam, że już się nie pojawiają, tyle, że one jednak gorszej jakości jak normalnie... A wczoraj byłam wymienić w KappAhlu szalik na inny kolor i wreszcie znalazłam chwilę na wejście do Textil Marketu, który u nas chyba od niedawna, bo nie kojarzę go w tym miejscu. Sklep duży, więc nie miałam czasu na uczciwe poszukiwania, ale zaskoczyłam się kurtką z C&A, normalnie metki nie wyciete(były ze dwie szt. na 92), za 40zł, a identyczne wiszą piętro wyżej tyle, że za sporo więcej...Aż żałowałam, że młody już obkupiony i 4 kurtka już mu nie potrzebna wink
      Na małych dzieciach widziałam jeszcze fajne polarowe pajacyki z Disneya.
      • patatajowa Re: do natalek 79 23.10.12, 13:50
        widziałąs kombinezony Tchibo w rzeszowskim realu? kiedy?
        i dopiero teraz piszesz o tym na forum ?!?!!? tongue_out
        • natalek79 Re: do natalek 79 23.10.12, 23:00
          Kurcze miałam napisać od razu po powrocie, ale młody mi nie dał i zupełnie o nich zapomniałam...Byłam w ubiegłym tygodniu, chyba w środę. Wisiały na dzieciach, trochę z tyłu za jakimiś innymi. Jakościowo nie takie fajne jak te w normalnej cenie z Tchibo - mnie nie zachwyciły, zwłaszcza że kupiłam Coccodrillo w tym roku.
          • jusstinna Re: do natalek 79 24.10.12, 00:10
            A gdzie jest Textil Market? W NŚ?
            W którym miejscu?
            • a-e-p Re: do natalek 79 24.10.12, 07:51
              Parter, za pralnią (ktorą kiedys opisywałam sad, na przeciw Rossmana.
              Dostawy sa w czwartki (?). Śmierdzi tam jak w Pepco (farbami, barwnikami?) i kompletnie nic tam nie ma dla dziewczynek; mnóstwo bazarowych szmatek. Wole jednak Pepco gdzie i Next sie trafi smile
          • kornnella Re: do natalek 79 24.10.12, 10:34
            natalek79 napisała:

> Kurcze miałam napisać od razu po powrocie, ale młody mi nie dał i zupełnie o ni
            > ch zapomniałam...Byłam w ubiegłym tygodniu, chyba w środę. Wisiały na dzieciach
            > , trochę z tyłu za jakimiś innymi. Jakościowo nie takie fajne jak te w normalne
            > j cenie z Tchibo
            - mnie nie zachwyciły, zwłaszcza że kupiłam Coccodrillo w tym
            > roku.

ALe my w realu w ub latach kupowałyśmy JAKOŚCIOWO TE SAME co w Tchibo, bo to były te same kombiki tyle ze z częściowo podciętą metką wewnętrzna
            Nie wiem co widziałaś obstawiam ze takie w drobną kratkę za 79,90, IMO pomyłka chińczyka jakbym je określiła? Ew takie koszmary nołnejm iskrzące sie w palcach. Bo co jak co ale w Realu w tym roku nic porządnego na zimówkach nie wisiało.
            • natalek79 Re: do natalek 79 24.10.12, 10:43
              Nie, nie w drobną kratkę a i metka była normalnie niczym nie zaklejona... Kombinezon granatowy, kurtka w kratkę, taką grubszą. Chińczyk to nie był, chociaż takowe właśnie wisiały z przodu. Nie wiem, może taka partia - miałam do tej pory dwa kombinezony z Tchibo, ale na dotyk grubsze niż te co widziałam, dlatego stwierdzam, że gorsze.
              • monia111175 Re: do natalek 79 24.10.12, 10:55
                taki?

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vb/ld/kcda/ZGEOSzTTqW2ukiNcaX.jpg
                • natalek79 Re: do natalek 79 24.10.12, 11:00
                  Dokładnie taki smile
                  Bedę w realu znowu jutro - sprawdzę czy jeszcze coś wisi.
                  • kornnella Re: do natalek 79 24.10.12, 20:15
                    To faktycznie tchibo Ci sie trafiło smile U mnie w realach uderzająco podobne, ale kratka trochę drobniejsza, spodnie bez wzmocnień i w dotyku też marne, nawet wiatrówka młodego była grubsza.
        • natalek79 niestety... 25.10.12, 13:52
          już w realu tych kombinezonów nie widziałam dzisiaj sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka