Dodaj do ulubionych

Spodnie narciarskie Brugi -warto?

31.10.12, 08:17
Chcę kupić córce /prawie 13 letniej/ spodnie narciarskie w rozmiarze 158. Zawsze miała z 4F ale obecnie są dosyć drogie a córka używa ich bardzo rzadko /lodowisko i ferie/. Czy miałyście może spodnie Brugi AST? Są obecnie w limango za 120 zł i zastanawiam się czy warto? Mam kupon na 30 zł ale za przesyłkę płacę ok. 20 zł. Zatem koszt tych spodni ok 110 zł. Jak z jakością Brugi? Kurtkę z 4F FOB w różnokolorowe paski /róż, fiolet, czarny, niebieski/ zakupiłam w sierpniu. Doradźcie...
Obserwuj wątek
    • graue_zone Re: Spodnie narciarskie Brugi -warto? 31.10.12, 08:20
      Ja Brugi kupuję już drugi rok i jestem zadowolona.
      • agni71 Re: Spodnie narciarskie Brugi -warto? 31.10.12, 08:25
        Jak masz mozliwośc, to sprawdż jeszcze Kappahl Woxo, ktos w jakims innym wątku pisał, ze jest teraz na nie promocja podobna jak na kurtki (na kurtki jest -80 zł, jesli na spodnie też to wychodzą po ok. 120 zł). Jakościowo sa na pewno dobre, tylko moze byc problem z tęgością, bo sa dośc szerokie w pasie (ja w zeszłym roku nie byłam w stanie dobrać córce tych spodni).
        • koala0405 Re: Spodnie narciarskie Brugi -warto? 31.10.12, 08:31
          No właśnie moja córa z tych długonogich i szczupłych w pasie. Zastanawiałam się jeszcze nad spodniami softhell z 4F ale w damskim rozmiarze xs ale to grubsza kasa a nie wiem czy córka będzie w nich chodzić na co dzień tak jak ja na spacery z synkiem w zimie/rewelacyjne spodnie softshell z polarem wewnątrz, które kupiłam dwa lata temu w 4F/.
          • agni71 Re: A może Grizzly? 31.10.12, 09:44
            Szczupłe sa jeszcze spodnie Grizzly. Miałam takie w zeszłym roku dla córki, są faktycznie szczupłe:
            www.cerrotorre.pl/product-pol-11699-Spodnie-ocieplane-juniorskie-GRIZZLY-Yellowstone-Junior-2011.html
            • kolina01 Re: A może Grizzly? 31.10.12, 09:59
              Sama mam od 5 lat spodnie narciarskie ASTsmile Wersja dziecięca na 164smile (rozmiarówka ich była Bo tylko takie mogły mi się znaleźć dobre na mój wzrost, bo jakoś wszystkie S-ki damskie miały za długie nogawki, a dużo czasu na szukanie , ani kasy na przepłacanie nie miałamsad
              Spodenki mają lepsiejszą membranę niz standardowe bo By-Tex 10 000. Nigdy nie przemokły, choć czasem kilka godzin w deszczu jeździłam, nie przemarzłam też w nich, choć przy -15 też mi się zdarzyło jeździć (ale pod spód oczywiście wełna na nogach byławink ).
              Syn miał przez 3 lata tez AST - niestety w zeszłym roku pozwoliłam kilka razy zjechać na oblodzonej zjeżdżalnisad NO i szycie na tyłku puściłosad
            • ewaand Re: A może Grizzly? 31.10.12, 10:41
              A wie ktoś gdzie mozna kurtki Grizzly obejrzeć i przymierzyć?
              Najchętniej w Warszawie.

pozdrawiam
              Ewa
    • ilonnabaranna Re: Spodnie narciarskie Brugi -warto? 10.04.13, 13:06
      Ja mojej córce kupiłam spodnie narciarskie Phenixa, jeździła w nich w tym sezonie i nie słyszałam żadnych narzekań wink Sama też używam odzieży tej marki i jestem zadowolona, także polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka