Dodaj do ulubionych

Przytulanka dla niemowlaka

02.11.12, 19:31
Synek ma 5 miesięcy. Często zasypia z pieluszką tetrową. Lubi po prostu się przytulić i nakryć buźkę. Może polecicie jakąś fajną, ładną przytulankę.
Obserwuj wątek
    • aregiec Re: Przytulanka dla niemowlaka 02.11.12, 20:46
      napisałam na gazetowego wink
    • dwellajna Re: Przytulanka dla niemowlaka 02.11.12, 20:58
      Muslinowe Wallaboo
      www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/zabawki-dla-niemowlat/947-maskotka-przytulanka-zajaczek.html
      Albo seria Peppa Babylonii, moja corka nie rozstaje sie z krolikiem Tino, dostala go ok 3 mies
    • mamiczka_malucha Re: Przytulanka dla niemowlaka 02.11.12, 22:08
      Coraz częściej można spotkać własnoręcznie robione przytulanki, musiałabyś poszukać np. na allegro. Snoozebaby ma takie szmatki z metkami dla maluchów, u nas się nie sprawdziło, ale może Twojemu synkowi by pasowało smile
    • anet77 Re: Przytulanka dla niemowlaka 02.11.12, 23:04
      Pytanie czy synek zechce zamienić pieluszkę na inna przytulankę. Moja starsza córaka miała ukochany kocyk, na nic nie chciała go zamienic. Młodsza ukochała tetrówke i bez niej nie zaśnie, niczym nie da sie zastąpic pieluchy niestety.
    • erty02 może żabka z ikei... 02.11.12, 23:44
      znam.to/recenzje/9545/Przytulanka-zaba-IKEA-FABLER-GRODA--
      drugi link - zdjęcia

To taki milutki kawałek materiału z głową żabki smile
      Na stronie IKEI jej nie widzę, więc nie mam pewności, czy nadal jest w sprzedaży.
      Koszt kilkanaście złotych.
    • martha_sz2 Re: Przytulanka dla niemowlaka 02.11.12, 23:45
      Mój synek jak miał 3 miesiące dostał konika morskiego z FP, teraz ma prawie 4 lata i nadal z nim śpi.
      Polecam allegro.pl/fisher-price-przytulanka-konik-morski-gra-m5664-i2729773351.html
      • eliszka25 Re: Przytulanka dla niemowlaka 03.11.12, 09:12
        moje chlopaki maja przytulanki firmy noukie's
        www.noukies.com/en/gamme/pre/291
        sa sliczne, mieciutkie i wlasnie nadaja sie do przytulania i nakrywania. obaj zakladali je sobie na glowe, mlodszy do tej pory robi sobie ze swojej przytulanki czapke, jak sam mowi. no i co bardzo wazne - sa bardzo trwale. przytulanki starszego (ma 2) maja juz 6 lat i wciaz wygladaja jak nowe, po wieeeeelu praniach. firma ma nawet specjalne pogotowie sos w razie zgubienia przytulanki. mozna sie do nich zwrocic i przysla druga, tylko pewnie nie za darmo wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka