Dodaj do ulubionych

ocieplacz na nerki

05.11.12, 09:55
macie? mozecie jakis polecic? najwazniejsze zeby nie drapal smile

a moze ktos ma takie udziwnione allegro.pl/ocieplacz-na-talie-i-nerki-gwinner-5w1-czerwony-i2734966473.html ze niby ma byc jakos czesc garberoby nie pod spod tylko jako dodatek?

a, no i nie chcialabym wygladac jak baleronik jakis...
Obserwuj wątek
    • beakarp Re: ocieplacz na nerki 05.11.12, 10:12
      Ale ten z Gwinnera to chyba jakaś bawełna z elastanem, takze nie do końca spełni swe zadanie....
      W Tchibo widziałam cienkie angorowe, na pewno swietne przy dolegliwościach korzonkowych...
      • estragonka Re: ocieplacz na nerki 05.11.12, 10:27
        no tak, bez sensu to jest, chyba jeszcze spie ...

najchetniej to bym sobie mojego kota przyczepila do plecow do maja co najmniej wink
        • patatajowa Re: ocieplacz na nerki 05.11.12, 11:00
          a masz? bo jesli tak to mozna je nauczyc, moja tesciowa tak robi-jeden na nogi, drugi na brzuch czy w okolice nerek i grzeją. żywe oczywiscie wink
          • estragonka Re: ocieplacz na nerki 05.11.12, 11:32
            patatajowa napisała:

> a masz? bo jesli tak to mozna je nauczyc, moja tesciowa tak robi-jeden na nogi,
            > drugi na brzuch czy w okolice nerek i grzeją. żywe oczywiscie wink

mam na szczęście big_grin w domu stacjonarnie grzeje, ale mysle ze nie bedzie zachwycony jak go przywiążę na stałe big_grin
    • estragonka Re: ocieplacz na nerki 06.11.12, 07:34
      podniose
      • magda-lenka78 Re: ocieplacz na nerki 06.11.12, 10:26
        W Lidlu są w tej chwili - takie jasne, to chyba angora? Sorry ale się nie przypatrywałam widziałam tylko że są ocieplacze na nerki smile
        • estragonka Re: ocieplacz na nerki 06.11.12, 11:01
          magda-lenka78 napisała:

> W Lidlu są w tej chwili - takie jasne, to chyba angora? Sorry ale się nie przyp
          > atrywałam widziałam tylko że są ocieplacze na nerki smile

napis tez widzialam, tylko u mnie juz sladu po nich nie ma sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka