pade 11.11.12, 16:23 oprócz Ikei? we Wrocławiu szukam jak jest mniej wiecej koszt ktos kupował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Panele ścienne gdzie kupić? 11.11.12, 16:27 w Brico Marche w Leroy Merlin i chyba w castoramie,cenowo podobnie wychodziły Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: Panele ścienne gdzie kupić? 11.11.12, 16:28 W marketach budowlanych. Na pewno w Castoramie i Leroy Merlin. Ceny od 18zł za m kw. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Panele ścienne gdzie kupić? 11.11.12, 16:29 przepraszam, nie sprecyzowałam, chodzi mi o panele nad blat kuchenny, zamiast kafli Odpowiedz Link Zgłoś
gumula5 Re: Panele ścienne gdzie kupić? 14.02.14, 22:29 Witam produkuje panele ścienne z drewna bez szpar przy łaczeniach jeszcze takich nie ma w razie zainteresowania gg 7618316 Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Panele ścienne gdzie kupić? 11.11.12, 18:02 zapytaj w firmach robiących meble kuchenne na wymiar, bo niektórzy producenci blatów robią też panele; ja zrobiłam tak parę lat temu - kupiłam blat i panel na ścianę od tego samego producenta z jednakowym wzorem; kupowałam u producenta z Wałbrzycha - mogę Ci podać namiary, może mają jakiegoś dystrybutora we Wrocławiu... męża muszę zapytać, bo zapomniałam jak się ta firma nazywała Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Panele ścienne gdzie kupić? 11.11.12, 19:19 to poproszę o namiary, jesli znajdziesz a jakiego rzędu to jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Panele ścienne gdzie kupić? 11.11.12, 21:17 zapytałam to była firma Dompol: www.dompol.com.pl/index.php?adres=pl kosztów nie pamiętam, bo to było juz dawno, w poprzednim mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Panele ścienne gdzie kupić? 12.11.12, 00:18 A co powiesz na takie? Ja ostatnio na nie zachorowałam i już myśle gdzie by tego użyć. Ażurowe są świetne www.tokir.pl/index.php?k516,panele-3d-dekoracyjne-loft-system Odpowiedz Link Zgłoś
gumula5 Re: Panele ścienne gdzie kupić? 16.02.14, 21:51 Witam produkuje panele ścienne z drenwa bez szpar na łączeniach Odpowiedz Link Zgłoś
gumula5 Re: Panele ścienne gdzie kupić? 14.02.14, 22:26 Witam ja produkuje panele ścienne z drewna i nie ma szpar przy łączeniach i nie widać łączeń jeszcze takich nie mam tylko na zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś