Dodaj do ulubionych

Program do projektowania wnętrz-kurs

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:49
Witam wszystkich. Czy może mi ktoś pomóc i podpowiedziec jaki najlepiej
program kupić do projektowania wnętrz - od koloru ścian począwszy skończywszy
na meblach, armaturze itd. Czytałam cos o AutoCad... Czy jest możliwość
odbycia gdzieś kursu w Częstochowie z projektowania, aby się coś nauczyć?
dziękuję z góry za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: lizka Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:54
      jeżeli chodzi o AutoCada to najlepiej sprawdza się on
      dla projektantów inżynierów, dla architekta, zwłaszcza wnętrz,
      radzę poszukać czegos innego,
      wystarczy odwiedzić jakis portal dla architektów, np. architekci.pl
    • Gość: lizka Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:18
      www.architekci.pl/programy/
      w ramach uzupełnienia;)
    • dudi_82 Re: Program do projektowania wnętrz-kurs 31.12.06, 12:22
      Program Pro100 na pewno jest wart uwagi.
      www.ecru.pl/swiatla.html
      • dudi_82 Re: Program do projektowania wnętrz-kurs 31.12.06, 12:25
        Aha ... co do kursu. Jeśli nie potrzebujesz zaświadczenia o jego ukończeniu
        tylko interesuję Cię wiedza, to program Pro 100 jest dość intuicyjny i bez
        problemu można się go nauczyć samemu metodą prób i błędów. Wymaga to czasu ale
        zaoszczędzisz bo kursy takie tanie nie są i nawet nie wiem czy ktokolwiek w
        Cz-wie tego programu uczy.
        • Gość: miwut Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 05:47
          Ale na kursie przynajmniej sie czegos nauczysz a samemu to tylko łatwo sie mówi
          z boku...
          • dudi_82 Re: Program do projektowania wnętrz-kurs 01.01.07, 13:20
            Ja Pro100 nauczyłem się sam więc to nie tak, że łatwo mi się mówi. Poza tym w
            Cz-wie nie da się znaleźć kursu Accessa a co dopiero mówić o Pro100 czy jemu
            podobnych.
            P.S. Nie mów do mnie "zboku" :P
    • Gość: ANKA Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.prio138.trustnet.pl 01.01.07, 11:40
      Witam Magdo!!!
      Tak jak już wczesniej pisali forumowicze jest kilka programów do
      projektowania..AutoCad, Pro100, CadProjekt, AbisPlan, ArchiCad....
      Obawiam się ze nie ma kursów w Częstochowie uczących tych programów.Jednak ja
      obsługuję je wszystkie i mogłabym Ci słuzyc pomocą...co do ceny mozemy sie
      dogadac!!....
      Najtanszy z nich to Pro100 i najłatwiej go przyswoic.Jesli jestes
      zainteresowana lub chcesz sie wiecej dowiedziec zadzwoń 0-692 947 521.Pozdrawiam
      • Gość: tomek Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.prenet.pl 02.01.07, 17:41
        archicad

ANKA - studiowałaś/studiojesz architekturę? napisz coś więcej
        • Gość: ANKA Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.prio138.trustnet.pl 02.01.07, 17:56
          ...studiowałam...jakis czaaas temu;-)...a co chcesz wiedzieć?
          • Gość: Architekt Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:51
            Ściągniesz mi śmietanę z pisiora??
    • Gość: andrzej_x Re: Program do projektowania wnętrz-kurs IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.13, 17:15
      mogę polecić projektowanie wnętrz przy pomocy abrys.com.pl/fusion/produkty.html - firma oferuje rozwiązania, które oparte są na oprogramowaniu FUSION firmy 20-20 Technologies, program pozwala stworzyć każdy projekt, ma wiele funkcji i możliwości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka