Dodaj do ulubionych

Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf!

16.11.12, 09:36
Dziewczyny czy te lalki z pierwszej serii są już nie do zdobycia?
Szukam konkretnie tej,
https://happygolucky.town.ie/uploads/happygolucky/product_photos/clawdeen-wolf.jpg

Szok przeżyłam widząc licytację na all... używanej Clawdeen gdzie cana sięga juz 230zł! Na innej aukcji ze to unikat i cena też kosmiczna!
Jestem nowa w temacie a córka marzy o Clawdeen z kotem i gdzie ja ją zdobędę w przystępnej cenie?
Obserwuj wątek
    • mamazlegionowa Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 11:25
      ja zamówiłam w sklepie internetowym bawik. Kosztowała 78zł + przesyłka. Dziś zamówiłam, więc nie wiem czy dojdzie wink
      • mamazlegionowa Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 11:27
        i własnie odebrałam email, że zamówienie nie może być zrealizowane...
        • marta2202 Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 16:24
          Ja też przeszukałam internet a tu kicha wszędzie niedostępny albo ceny duuużo za duże!
          Już powoli tracę nadzieję, a córka będzie zawiedzionasad
    • monika78kr Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 22:09
      marta, dostalam Twojego maila, ale lalek nie ma: w Makro, Realu, Auchan. Zastanawiam sie czy w nowych gazetkach beda jeszcze promocje na MH, a przede wszystkim czy dojada w ogole do sklepow. Ladna Clawdeen - ptrzebrana za kapturka idzialam w Realu za ok 150 zl, ale naprawde pieknasmile Moja corka tez nie dostanie tej Cleo, ktora sobie wymyslila, bo jej cena w zestawie z Deuce to 320 zl, a ja jeszcze nie oszalalam!
      • marta2202 Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 22:23
        Dzięki ze odpisałaśsmile
        Jak dla mnie 150zł za 1 lalkę to za dużo.
        • alkara Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 22:52
          Moja mała też najbardziej za Clawdeen Wolf przepada - chociaż nie ma jeszcze ani jednej lalki z tej serii. Uległam i mam zamiar w niedzielę kupić w Carrefour tą z serii w piżamie:
          allegro.pl/monster-high-clawdeen-wolf-dead-tired-wysylka-24h-i2765177474.html
          .Kosztuje 75zł i jest moim zdaniem ładna, zero wielkiego makijażu, zero jakichś blizn, szwów i niebieskich kończyn smile Strój ładny - taki zwykły i co najważniejsze w panterkę smile a jeszcze możę skuszę się za zestaw ubrań dodatkowych za 39 zł i razem wyjdzie 110 a będzie miała i lalkę i strój. Tylko że moja córka (6lat) doskonale wie, że nie jestem zwolenniczką tych lalek i będzie się cieszyć, że wogóle taką dostała smile na jednej mam zamiar skończyć.
          l
          • mamazlegionowa Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 22:58
            ja dziś właśnie taką kupiłam w Carrefourze za chyba 80zł. Też może dokupię ciuszki na zmianę... Jak nie upoluję Clawdeene z 1 postu to córa dostanie tą

Zakupy robiłam w Galerii Mokotów, na półce została 1 clawdeene
          • marta2202 Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 22:59
            U mnie w carrefourze też są te piżamowe ale tą kupię w ostateczności o ile w ogóle jeszcze bedzie, wkurzają mnie te ich przylizane grzywki a ona grzywki nie masmile Mam jeszcze Leclerc średniej wielkości i tam są po 69 piżamowe ale Clawdeen już nie byłosad Poczekam jak długo się da może jeszcze coś dowiozą, lalka ma być na Mikołaja ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
            • stokrootka1 Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 23:18
              Dziewczyny, a jest w carrefour Cleo de Nile z serii pidżama party, czy tylko te, które są w gazetce?
              • alkara Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 23:25
                A jak ona wygląda? smile
                Pewnie i tak co carrefour to inny towar ale jutro będę to mogę rzucić okiem smile
                • stokrootka1 Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 23:39
                  alkara napisała:

> A jak ona wygląda? smile
                  > Pewnie i tak co carrefour to inny towar ale jutro będę to mogę rzucić okiem smile

Cleo de Nile pidżama party:

www.zabawki-prezenty.pl/21191-21321-thickbox/mattel-monster-high-pidzama-party-cleo-de-nile-v7974-v7972.jpg
                  Widziałam w osiedlowym sklepiku za 99 zł, a na allegro są z przesyłką po ok 105 wzwyż, ale gdybym wiedziała, że jest w carrefourze, to bym się wybrała. W realu już nie dostałam.
                  A tę Clawdeen z gazetki widziałam też w tym samym sklepiku za 109, bo bardzo chodliwa, jak to pan określił. Ja też nie lubię tych lalek, ale uważam, że ta jest bardzo ładna, jak na monster highwink
                  • monika78kr Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 23:44
                    Ta Cleo byla dzis na Tablica.pl za 70 zl, poszukaj
              • marta2202 Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 17.11.12, 12:16
                Widziałam dzisija jedną Cleo Piżamową w Carrefourze ale za 99,99zł sprawdzałam na czytniku.
            • alkara Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 16.11.12, 23:28
              Nie no grzywki się czepiasz smile a ich trupie kolory Ciebie nie przerażają. Ja mam swoją "schowaną" jeszcze w sklepie za innymi mniej chodliwymi Barbie żeby do niedzieli wytrwała, chociaż całkiem ich sporo było przed weekendem.
            • nellyssima Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 17.11.12, 19:38
              W Auchanie z serii pizama party są za 58 zł z groszami.
              • stokrootka1 Re: Monster High upiorni uczniowie Clawdeen Wolf! 17.11.12, 20:00
                nellyssima napisała:

> W Auchanie z serii pizama party są za 58 zł z groszami.

No tak, tak przewiduje promocja, ale czy one są dostępne w sklepie? Z tego co tu czytałam, to nie takie proste, choć ponoć pidżama party cieszą się najmniejszą popularnością. Pewnie to tez zależy od sklepu i miasta. Mnie interesuje Auchan w Szczecinie, może ktoś widział Cleo de Nile?
    • monika78kr Frankie 16.11.12, 23:46
      dziewczyny, ja juz trace nadzieje na Cleo, moze widzialyscie gdzies ta Frankie w dobrej cenie:
      allegro.pl/monster-high-frankie-stein-w2558-upiorne-lekcje-mj-i2770947096.html
      ja sie juz pogubilam w tych kolekcjach, myslalam, ze upiorne lekcje to te z zeszytami czarnymi???
      • jagodasoft2 Re: Frankie 17.11.12, 08:43
        W nowej gazetce reala będą te Helloween za 99zł min wilczyca jako czerwony katurek
        • polapelo Torelai 17.11.12, 13:55
          Czy gdzieś któraś z was widziała moze ta podobna do kota? Obojętnie w jakiej wersji
        • marta2202 jagodasoft2 od kiedy gazetak real? 17.11.12, 15:07
          Od kiedy wazna jest ta gazetka gdzie Clawdeen przebrana jest za czerwonego kapturka?
          • jagodasoft2 Re: jagodasoft2 od kiedy gazetak real? 17.11.12, 17:55
            od 22.11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka