Dodaj do ulubionych

Lamaze, co dla 4 miesięczniaka?

30.11.12, 03:27
Bardzo podobają mi się ich zabawki, ale nie mam możliwości obejrzeć w sklepie. Cos od dziadków dla 4 miesięcznej wnuczki potrzebuję. Czy może ktoś doradzić, czym takie dzieci się bawią?
Myślałam o koniku:
https://www.hurtownia.leno.com.pl/obrazyallegro/lamaze/galopujacy_konik/1.jpg
bo wydaje jakies odgłosy,

wszystkie one wyglądaja slicznie, cena do 60 zł.
Obserwuj wątek
    • mamawaw Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 08:44
      jest tego mnóstwo z firmy L
      fajne sa przywieszki do ramy wózka, zawieszki do budki od wózka czy łóżeczka, książeczka do łóżeczka (wiesza sie ja na szczebelki od łóżeczka bądź wzdłuż wózka)
      polecam bo naprawdę fajne
      • gwen_s Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 08:49
        ja też polecam, piękne są te zabawki smile
        ale chyba jak poprzedniczka, wzięłabym taką do zawieszenia (więcej możliwości)
        allegro.pl/lamaze-piramidka-z-kolek-27225-i2793696752.html
        allegro.pl/lamaze-zawieszka-konik-27072-wyprzedaz-sklep-wwa-i2816617579.html
    • natalek79 Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 08:56
      Ja też wybrałabym taką do zawieszania.
      My mieliśmy jeszcze takie fajne z playgro, lew ( www.zabawki-dla-dziecka.pl/playgro-lew-aktywna-zawieszka-181513-p-1643.html) wciaż chodzi z nami na spacery, czasem ogląda bajkę itp. chociaż syn skończył już 2 lata wink Po prostu czasem jak sobie umyśli, to lew ma z nim robić wszystko i tyle...
    • smagliszka Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 09:04
      my mieliśmy taką lalę do powieszenia, była super - wisiała w różnych miejscach w zaleznosci od potrzeb. Mała chętnie się nią też bawiła, ale nieco później niz kiedy miała 4 mce wink

www.ebay.co.uk/itm/Lamaze-Play-Grow-My-Friend-Emily-BRAND-NEW-Activity-Doll-/120840443762?pt=UK_Soft_Toys_Bears&hash=item1c22a6d772
      • coronella Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 09:10
        Dzięki, będzie przywieszka smile Ja wiem, że jeszcze troszkę wcześnie, ale nastepna okazja to dopiero dzień dziecka, więc czasu sporo i pewnie zabawka się przyda.
        • eszulczewska Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 09:29
          Jesli masz tesco gdzies w poblizu to wlasnie maja promocje na te zabawki smile
    • afro.ninja Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 09:19

ja mam mate lamaze i po odkreceniu palaka, nadal jest w uzyciu, a corka ma dwa lata. mozna z niej zrobic domek, mozna na niej lezec, no i obrazki sa bardzo fajne, pokazuja caly rytm dnia.
      z lamaze mam jeszcze ksiezniczke i syrenke, jak corka byla niemowlakiem, to owszem te zabawki ja zajmowaly, osmiornica sprawdzila sie idealnie do samochodu.
    • mamiczka_malucha Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 15:41
      Jeśli konkretnie zależy Ci na tej firmie to polecam tę kostkę allegro.pl/zreczna-kostka-duza-zawieszka-lamaze-szelesci-i2817845380.html
    • reggaeemama Re: Lamaze, co dla 4 miesięczniaka? 30.11.12, 15:48
      a ja polecam motyla LAMAZE
      jeździ z nami do tej pory w aucie wink
    • ktosco Moze slonik LAbel :) ? 30.11.12, 17:05
      Mamy motyla i lalke z Lamaze po mojej starszej corce i sluza do tej pory Ciesza sie duzym zainteresowaniem.Mojej 4 miesiecznej bratanicy zamowilam teraz taki maly kocyk przytulak w ksztalcie slonia firmy Label w rzeczywistosci jeszcze bardziej slodki smile

https://www.byshop.pl/userdata/gfx/58cce3bde457f9d64b6e5a01dbe0dafb.jpg

Jest jeszcze super swinka i lew.To sa takie plaskie kocykowe przytulaki

www.byshop.pl/pl/searchquery/label/1/phot/5?url=label
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka