Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour

07.12.12, 09:09
Czy ąkartę na -20 zł można wykorzystać na rzeczy przecenione?
Czy można zrobić zakupy np za 100 zł i wykorzystać dwie karty, czy trzeba dzielić po 50 zł tak jak w tesco?
Obserwuj wątek
    • afork Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 09:13
      tak
      i tak, tzn. nie musisz dzielić na dwa rachunki
      • patatajowa Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 16:29
        1. nie. dzisiaj obkupiłam sie na przecenie w hm i niestety karta z glamour nie jest traktowana jako karta z doładowaniem na kwote 20 zł tylko jako rabat -20 zł od całych zakupów. w zwiazku z czym nie maja technicznej mozliwosci nabicia na kasie podwojnego rabatu-z przeceny i z karty.
        to jedno wyjasnienie a drugie takie ze i tak promocje nie łacza sie- z regulaminu.
        2.tak.
        • emily.1 Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 16:35
          Oooo... to jedni widzę że uznają a inni nie.

Patatajowa, bo Ty chyba z Rzeszowa jesteś? W którym h&M tak Ci powiedzieli?
          • patatajowa Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 16:47
            i w millenium kilka dni temu i dzisiaj w NS.
    • tweety_28 Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 16:40
      Tak. Kupowałam rzeczy z przeceny i od rachunku odjęto mi 20 zł.
      Uprzejma Pani poinformowała mnie, że wytyczne z centrali są takie, że karty z Glamour łączą się z wszystkimi innymi promocjami, rabatami itp.
      • renatusia24 Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 16:47
        Z rzeczami z przeceny jest tak: jeśli kupimy 3 rzeczy po 20 to podobno nie maja jak rabatu naliczyć, jeśli będzie coś droższego niż 20 zł to rabat naliczą.
        • patatajowa Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 16:49
          a jak kupiłam kilka rzeczy po 5 zł, i dwie po 40? echh szkoda gadac
          • renatusia24 Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 17:05
            to od 40zł mogą 20zł rabatu naliczyć
      • patatajowa Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 16:48
        czyli to standard w hm takie zagrania. tu uznamy a tu nie... uncertain
    • afork Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 17:26
      no niestety, chyba standard...Jak zinterpretują daną promocję, tak jest
      • a-e-p Re: do patajowej 07.12.12, 18:02
        Trafiłas na jakas nierozgarnietą laskę sad W Grafice i NŚwiecie robiłam wczoraj zakupy wyłącznie z przeceny i nabijali mi rabat z Glamour, po prostu odejmujac od kazdej z rzeczy po 10zł.

Dzisiaj byłam w G Rzeszów (tam tez jest wyprzedzaz) i zauważyłam ze za kasami maja wreszcie regulaminy różnych promocji. Pani podeszła i przeczytała sobie jak nabic moja karte.

Słyszał ktos o jakiejs akcji rabatowej H&M 'Rodzina i przyjaciele'? Widziałam niestety tylko nagłówek Regulaminu...
        • kasjopeja84 Re: do patajowej 07.12.12, 18:30
          To tak samo jak w niektórych H&M na kartę zniżkową z Glamour można brać rzeczy z działu dziecięcego. A w H&M na Targówku w Warszawie tylko dział damski, ale za to przecenione rzeczy też się liczą.
        • patatajowa Re: do patajowej 07.12.12, 18:30
          dzisiaj po poludniu, galeria NS, pani w przedziale 2-30 z czarnymi włosami wink
          pytam dlaczego nie moge uzyc karty? bo na przecenione nie moze mi jej uznac. a przecenione było wszystko.
          po chwili dostrzegam regulamin promocji za kasami w takim przezroczystym pleksi wink i prosze o pokazanie gdzie tam jest napisane ze kupon nie działa na przecenione ciuchy. ponoc "technicznie" nie mogła mi nabic dwa razy rabatu na kasie..sad a tam, tak to jest z tym ich oswieconym personelem...
          • dzidka79 Re: 07.12.12, 19:02
            dziś kupowałam rzeczy przecenione i wykorzystałam bez problemu kartę
            • edyta_32 Re: 07.12.12, 19:31
              H&M w Radomiu. Kupiłam spodnie za 149 zł i dalam 3 karty z Glamour. Pani uparła sie że musze cos dobrac za "1 zł" żeby mi mogła odliczyc te karty. No i chcą nie chcąc kupiłam gumki do włosów za 6,9 zł. Odliczyła mi od rachunku 60 zł i POINFORMOWALA,że gdybym chciała zrobić zwrot to nie otrzymam zwrotu gotówki tylko na karte H&M do bezterminowego wykorzystania.
              • pati1707 Re: 07.12.12, 20:54
                Wczoraj w Sosnowcu wykorzystałam dwie karty rabatowe z Glamour na przecenione rzeczy,ale zakupy musiały być rozbite na dwa paragony i podobnie dzisiaj w Katowicach,przy okazji dowiedziałam się,że będą dokładać ubrankasmile
    • kasjopeja84 Re: Jeszcze raz pytanie o rabat z Glamour 07.12.12, 23:58
      W którym H&M w Warszawie udało wam się kupić ubranka dla dzieci z rabatem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka