Dodaj do ulubionych

które Demary lepsze?

07.12.12, 10:04
nigdy nie miałam butów tej firmy i też nie mam możliwości ich przymierzyć dlatego pytam tutajsmile
Nie wiem które wybrać czy te:
https://ftp.buciki.nazwa.pl/allegro/demar/28/3894m.jpg
te są całe sznurowane i chyba najlepiej będą trzymac nogę bo można całkowicie buta dopasować do szerokości stopy
natomiast te bardziej mi się podobają, ale nie wiem jak z dopasowaniem do stopysad
https://ftp.buciki.nazwa.pl/allegro/demar/26/3890m.jpg
https://www.iv.pl/images/83915885206359309457.jpg

Obserwuj wątek
    • ta_jagoda Re: które Demary lepsze? 07.12.12, 10:22
      podpinam sie pod pytanie, bo tez właśnie magluje temat demarów dla dziecka. A może ktoś ma takie a'la kalosze? bo szukam czegoś tylko na śnieżne zabawy.
      • eedytkaa Re: które Demary lepsze? 07.12.12, 17:18
        nikt nie wie?
        • hiacynta90 Re: które Demary lepsze? 07.12.12, 17:24
          Moja córka ma te 3. sprawują się dobrze, nie przemakają na śniegu. tylko trzeba brać rozmiar większe bo mają dużo wełny w środku.
          • magda-lenka78 Re: które Demary lepsze? 07.12.12, 23:02
            młodszy miał w zeszłym sezonie te z pierwszego linku tylko niebieskie i pod względem nieprzemakalności był OK ale pod względem estetyki wyglądu na nodze to już średnio - nie powiedziałabym żeby tymi sznurkami da się je wyregulować, jak dla mnie za bardzo i tak rozjeżdżały się na jego nóżkach - wydaje mi się że ta część buta która jest powyżej stopy powinna być sztywniejsza? nie wiem jak to wytłumaczyć ale starszy miał monty moro a one są sznurowane inaczej i mimo że ma wąską stopę leżały super i był jak najbardziej OK.
          • my-lola Re: które Demary lepsze? 09.12.12, 20:18
            Witam,
            Co oznacza "rozmiar większe"? Też wałkuję teraz temat Demarów i oczywiście stanęłam na rozmiarze. Córka ma teraz rozmiar butów 22, zimowe miałam jej kupić 23, ale Demary mają podwójną rozmiarówkę 22/23 (14,5cm) i 24/25 (16 cm). W które celować??? Czy te większe nie będą bardzo za duże?
    • dwellajna Re: które Demary lepsze? 08.12.12, 00:28
      Polecam jeszcze inny typ demarow, o takie , sa super
      images.okazje.info.pl/p/inne/9499/demar-buty-zimowe-sniegowce-dzieciece-joy.jpg
    • magda.kucewicz Re: które Demary lepsze? 08.12.12, 01:04
      Mój dwuipółlatek nosi te drugie. Ma bardzo wąską, szczupłą nóżkę, ale buty idealnie trzymają się stopy. Bardzo ciepłe i nieprzemakalne. Testowane w kałużach i na śniegu. Minus za brak ściagacza u góry. Dlatego gdy z tych wyrośnie, kupię model kenny (starszy syn nosi podobny model lucky, również rewelacja). Jeśli kupujesz online, radzę poprosić sprzedawcę o zmierzenie wkładki konkretnej pary - zawsze tak robię i jeszcze nie zdarzyło mi się zwracać butów z powodu źle dobranego rozmiaru.
    • koza_w_rajtuzach Re: które Demary lepsze? 08.12.12, 08:53
      A mi wydaje się, że wszystkie te buty to jedno i to samo wink).
      Mój syn ma te www.iv.pl/images/74795721882324369137.jpg
      Fajne, ciepłe. Woli je od Ecco.
    • mozynka Re: które Demary lepsze? 08.12.12, 11:41
      a gdzie w stacjonarnych sa dostępne? (W-wa) Nigdzie ich nie widziałam na żywo...
    • kasia5030 Re: które Demary lepsze? 09.12.12, 21:32
      www.demar.com.pl/show-product/199/51/snow-storm-a
      My mamy takie jak powyżej. Synek ma bardzo szczupłą stopę i niestety pomimo rzepów buty nie są dobrze dopasowane. Jednak nasuwam na nie ochraniach z gumką, ze spodni zimowych.
      Muszę powiedzieć, że pomimo braku rewelacyjnego dopasowania to na śnieg i duże mrozy to rewelacyjne buty. Super ciepłe i nieprzemakalne. Fakt, że super wyglądem nie grzeszą, ale do kombinezonu ujdą smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka