Dodaj do ulubionych

śpiworek - jaki polecacie

12.12.12, 15:48
Jak w temacie. Jest duży wybór, nie chce mi się jechać do sklepu i zamierzam kupić przez internet. Raz widziałam w sklepie dziewczyna miała taki wełniany od środka a ta wełna zmechacona i zakurzona. Nie wiem czy taki miała zaniedbany czy tak się te z wełną prezentują.
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: śpiworek - jaki polecacie 12.12.12, 21:09
      Ja miałam ortalion na zewnątrz, polar w środku, ale to był śpiworek do wózka no i od razu największy jaki jest np. allegro.pl/edisa-spiworek-do-wozka-polar-3-w-1-producent-i2833503849.html
    • kasiamalpa Re: śpiworek - jaki polecacie 12.12.12, 22:54
      też miałam dylemat,wełna czy polar?
      zdecydowałam na polar,bo podobno na wełnę dzieci mogą mieć uczulenie,a ta sztuczna wełna taka tandetna troszkę dla mnie.Ale kto co woli/
      Na swój spiwórek czekałam całe 14 dni,bo wzięłam kolor na "zamówienie" mogłam nie kombinować kolorem i mieć od ręki....ale na szczęście dziś przyszedł,bardzo lekki,ale gruba warstwa tej ociepliny w środku,wydaje się być diabelnie ciepły,jutro testujemy z młodym.
      zamontowałam go już do spacerówki quinny zapp,wygląda fajnie.
      ma doczepianą "drugą długość"90-110cm jak dziecko urośnie.

allegro.pl/duzy-spiworek-polarowy-do-wozka-kombi-110cm-kolory-i2826074537.html
    • 42andzia Re: śpiworek - jaki polecacie 15.12.12, 21:34
      Moim zdaniem nie kupuj tegobo i tak będzie ci w szafie leżeć tak jak u mnie strata pieniedzy, lepiej kupić kocyk fajny welurowy i ciepły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka