modrooczka 17.12.12, 15:36 Dzis byłam w Arkadii, pani powiedziała że wyprzedaż rusza dzień po Świętach. Zwykle też tak stopniowo u nich: najpierw 30% potem dopiero 50. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Okaidi po świętach 17.12.12, 16:02 Ja to bym chciała trafić u nich na taką promocję jak wzeszłym roku w styczniu. 3 akcesoria za 25 zł, 5 akcesoriów za 35 zł. Akcesoria czyli czapki, szaliki, rękawiczki, rajstopy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Okaidi po świętach 17.12.12, 17:04 Ale to było dopiero na sam koniec. Też kupiłam dziewczynom sporo rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Okaidi po świętach 17.12.12, 18:19 modrooczka napisała: > Ale to było dopiero na sam koniec. Też kupiłam dziewczynom sporo rzeczy. Znalazłam w wyszukiwarce swój post z zeszłego roku. O tej promocji pisałam12 stycznia. W wielu sklepach to dopiero środek wyprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Okaidi po świętach 17.12.12, 18:45 Może mi się zdawało, bo w sklepie było kompletnie pusto Przebierałam w jakichś resztkach, ale że mam cztery panny w różnych rozmiarach to trochę się nazbierało Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_strawberry Re: Okaidi po świętach 17.12.12, 17:35 Oj tak! Ich skarpetki sa bardzo dobre jakosciowo Odpowiedz Link Zgłoś
isia.s Re: Okaidi po świętach 17.12.12, 18:32 W Manufakturze na początku grudnia trafiłam na porządną wyprzedaż 50, 40, 30 i 20% na wybrane artykuły, całkiem spory był wybór, nawet na -50, parę rzeczy kupiłam. Po kilku dniach śladu nie było po tej wyprzedaży. W sumie ceny są tam takie, że najbardziej to czekam na -70% Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Trwa promocja na akcesoria 3 za 30 zł, 5 za 45 zł 17.01.13, 15:49 Niestety, promocja trwa już od zeszłej soboty, czyli zaczęła się tak jak w zeszłym roku 12 stycznia. Trzeba więc chyba ten termin obstawiać tez na przyszły rok. dzisiaj w Arkadii już niewiele zostało, oto co pamiętam: takie komplety w jasnej czerwieni i czerni, czapki i szaliczki na polarze. Małe. Rozmiar 54/56 wchodzi na glowę mojej 6-latki, na 8 i 10-latkę czapki za małe. takie zestawy spinki + gumki, o brokatowym połysku: rękawiczki z polarem w środku, do kompletu czapki (tylko r. 50/52 - małe) takie czapki: i do nich rękawiczki beret z szalikiem (beret z kolei dośc duzy): futrzany szalik: takie czapki (bez polaru w środku,) do tego szaliki i rękawiczki: takie czapki, 50/52 - małe i takie czapeczki, w kilku kolorach, urocze, ale malutkie (był tylko r. 50/52 i jest ona naprawdę maleńki): Poza tym troche rajstop, głównie duże, 12-14 lat. troche pasków, opasek na włosy. Cos tam jeszcze mozna wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś