Dodaj do ulubionych

Pościel Monster High z Lidla

20.12.12, 10:16

Był ktoś rano w sklapie, macał?
Wzór bardzo się córce podobał w gazetce, ale jakoś nie wyobrażam sobie pościeli z polaru ?!
Napiszcie swoje wrażenia bo nie wiem czy opłaca się odbijać po drodze z pracy w stronę Lidla smile
Obserwuj wątek
    • jagodasoft2 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 10:35
      Ja byłam o 8,05 i nie było już ani kocyków ani pościeli, widziałam 3 sztuki w jednym koszyku więc myślę że to cała dostawa. Nim wyszłam ze sklepu o 8,30 nie było już ani jednej sztuki żadnego wzoru.
      • julka-4 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 10:47
        Byłam o 8.Pościel MH 1,koce 2 dywany 2.Na profilu lidla na facebooku widzę że wszędzie tak mało tego było.
    • carpediem30 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 11:33

Widzę, że dostępność niezbyt zachęcająca, a jak z jakością bo osobiście nigdy jeszcze nie widziałam na oczy pościeli z polaru? Da się pod tym spać ? wink
      • julka-4 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 12:03
        Powiem szczerze że niewiem ,brałam jak byłobig_grinzostawiłam ją u mamy więc nie sprawdzę.U mnie dosyć zimno w domu ,więc napewno będzie oksmile
        • rommil Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 14:03
          już się pojawiły na allegro
    • mama_amelii Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 15:22
      Ja kupiłam dzisiaj dywan i koc polarowy Rock,daj czadu,czy coś takiego(o tych tańczących dziewczynach.Nie znam tytułubig_grin,ale córka namiętnie ogląda ten serial).Pościeli i innych rzeczy z Mh nie było,ale dotykałam pościel ze spidermanem i jakoś przeszedł mnie dreszcz po plecach i poczułam zimno w zębachbig_grinbig_grinTakie samo uczucie jak no przeciągnięcie zębami po wełnianym swetrze lub pazłotku po lodzie brrrrDywaniki fajne,a kocyk wziełam do kompletu ,żeby na łózku położyć(cienki i kiepski trochę).
      Moja córka śpi w podkoszulce,więc w takiej polarowej pościeli nie wyobrażam jej sobiesmile
      • kozaczek25 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 22:41
        Sama posciel z micro wlokna polarowego jest swietna, jesli nie macie zbyt cieplo w domu. U nas jest ok 19st, wiec jest poprpstu mega cieplutko w niej smile Moja tez jeczy ze chce, ale pewnie juz nie bedzie jak pojade jutro sad
        • anyx27 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 22:46
          Kupiłam dzisiaj dywanik Taniec Rządzi, Bizu bransoletki za 14,99 dwupak !, komplet bielizny z hello kitty. Bardzo fajne smile Ale pościel z polaru mnie przeraża wink widziałam, dotykałam i nikt mnie nie przekona. Moja młoda mokra byłaby pod nią jak szczur, a w swoim pokoju nie ma włączonego ogrzewania i ma 18-19st.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka