iwoneczka76 27.12.12, 23:30 Dziewczyny czy wiecie coś na temat odbioru w empiku zamówienia ze smyka, dlaczego nie ma Krakowa? Zresztą koleżanka jest z Bielska i też nie ma tego miasta do wyboru, a zawsze było( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymianek21 Re: SMYK odbiór w EMPIKU 28.12.12, 08:10 Byli zawaleni paczkami więc na razie w większości miast zawiesili odbiór w empiku. Próbowałam w 3 miastach do których mam łatwy dojazd i gdzie zawsze był odbiór ale mi się nie udało. (udało sie dopiero w mieście gdzie mieszka siostra). Podobno ta możliwość wróci w nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
s_mag_s Re: SMYK odbiór w EMPIKU 28.12.12, 08:14 W okresie świątecznym Kraków w ogóle był wyłączony z odbioru osobistego, nawet zamówienia z empiku, poza tym niektóre towary nie mają opcji odbioru w empiku, ale są to zazwyczaj rzeczy większe gabarytowo; jest również opcja, że tak mają chwilowo zawalony 'magazyn' , że nie mają miejsca na przyjmowanie nowych (jak byłam w empiku, który obsługiwał zamówienia internetowe to nie mieli już za bardzo miejsca na info, żeby paczki gdzieś wcisnąć). Odpowiedz Link Zgłoś
jolllka Re: SMYK odbiór w EMPIKU 29.12.12, 22:23 Opcja odbioru w empik w ogóle mi się nie pojawia. Mogę wybierać tylko między pocztą a kurierem. Czy może trzeba gdzieś coś zaznaczyć/wybrać ?? Mogę poprosić o wskazówki z waszej strony ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: SMYK odbiór w EMPIKU 29.12.12, 23:23 ja tez nie mam opcji odbioru w EMPiKu, ale w zamian za to jest darmowa dostawa do domu jak sie wyda bodajze powyzej 119zl. Odpowiedz Link Zgłoś
jolllka Re: SMYK odbiór w EMPIKU 29.12.12, 23:27 Zauważyłam tę opcję ale zabawka, która mnie interesuje kosztuje mniej niż 119 zł, wygodniej by mi było ją odebrać w salonie empik. W którym momencie mogę wybrać opcję dopłacenia punktami payback ? Odpowiedz Link Zgłoś
fajna-ania Re: SMYK odbiór w EMPIKU 30.12.12, 14:47 niektórych rzeczy nie da się w ogóle odebrać w empiku i nie można tego przeskoczyć! masz do wybory tylko wyświetlone opcje Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: SMYK odbiór w EMPIKU 30.12.12, 15:24 nie wiem czy zauważyłyscie ale jest zmiana w regulaminie. do tej pory było 14 dni na odbiór w empiku- teraz jest tylko 7. Odpowiedz Link Zgłoś