Dodaj do ulubionych

Szaleństwo wyprzedaży Empik

28.12.12, 08:58
Może ktoś mnie uświadomić. Dostałam maila że książki 1+1 czyli druga gratis. Wchodzę w link zamawiam 2 pozycje i liczy mi za dwie , a na górze na czerwono skorzystałeś z promocji do 50% taniej (moje akurat taniej o mniej niż 30%). Jak skorzystać z opcji 1+1 a nie do - 50%?
Obserwuj wątek
    • gleba3 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:08
      Tylko w sklepie stacjonarnym i to tylko na pozycje, które są oznaczone odpowiednimi nalepkami.
      • jagodasoft2 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:12
        A, to beznadzieja tym bardziej ze mail podpisany Empik.com i jak byk "sprawdź na empik.com" to co mam sobie sprawdzić że mam iść do sklepu wink
      • slonko1335 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:13
        Na banerze jest empik.com wyraźnie napisane a nie ma nic o stacjonarnym
        • gleba3 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:15
          Ja też dostałem maila - jest tam napisane, że oferty NIE można realizować przez info punkt i sklep internetowy empik.com.
          • slonko1335 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:23
            Mi się tylko baner z empik.com wyświetla i jest odnośnik do sklepu internetowego...
            Zaraz jadę na zakupy to zajrzę do stacjonarnego i zobaczę co tam jest ciekawego...
            • imiriam Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:40
              Ja też w mailu mam odesłanie do empik.com, ani słowa, że dotyczy to sklepów stacjonarnych.
              Może jeszcze nie udało im się uruchomić promocji, zdarzało im się już tak...
            • jagodasoft2 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:41
              Ja też mam tylko baner i odnośnik, ani dodatkowych mini napisów, ani regulaminu nie ma
              • dorcia1234 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:46
                a ja mam takiego maila z Paybacka i tam nie ma wzmianki o empikcom, tylko o starcjonarnym
              • gleba3 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 09:50
                Mój mail był z PayBack i dotyczył właśnie tej stacjonarnej wyprzedaży. Byłem wczoraj wieczorem w sklepie i już naklejali nalepki na promocyjnych książkach - były to rzecz jasna, same gnioty, które im nie schodzą.
                • jagodasoft2 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 10:26
                  Mój newsletter jest z empik.com a nie z paybacka
                  • natalek79 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 10:35
                    u mnie z paybacka i jest napisane, że nie można realizować przez punkt info i empik.com, rozumuję więc że chodzi o empik stacjpnarny. Ciekawe co mają ciekawego, bo córa wciągnęła mnie wczoraj na chwilę to nie widziałam żeby coś się tam działo...
                  • agni71 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 10:36
                    W mailu z Empiku nie ma regulaminu,w mailu od Paybacka z informacją o tej samej promocji (1+1, 2+1 itd.) jest niżej napisane,że nie dotyczy empik.com. Po kliknięciu pojawia się kupon do wydrukowania na 3 x więcej punktów Payback.
                    • monikaj21 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 11:06
                      Promocja 2za1 i 3za2 jest w empik.com ale tylko na wybrane książki
                      www.empik.com/wyprzedaz-ksiazki?kwnazwa=wyprz_ks&kwinfo=tina_sg
                      Ale ceny mi się w koszyku zmieniły przy promocji 2za1 na te przedwyprzedażowe (czyli płacę za jedną książkę, ale ona jest w cenie regularnej, nie w tej z wyprzedaży)
                      • slonko1335 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 13:13
                        Rano te z wyprzedaży nie wchodziły ze zniżką, czyli dopiero dopracowali promocję. Ja na próbę wsadziłam dwie ksiązki nergala i wychodzi kwota 36,49 za jedną a za drugą 2 grosze, czyli koszyk cały 36,51. Cena przedwyprzedażówa jednej to 39,99 a na wyprzedaży 29,93-kij wie jak oni to liczą....
    • pia_ Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 28.12.12, 15:08
      Daję do koszyka 2 książki z działe 2 w cenie 1 i wychodzi, ze każdą liczy po nieco obniżonej cenie, ale nie jest to 2 w cenie 1. Dziwne
    • i.tak.zapomne.haslo Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 29.12.12, 13:23
      Wczoraj przedpołudniem o mało nie zakupiłam dla dziecka opowieści Tinga-Tinga, bo było 1+1, ale była mega kolejka i mi się odechciało. Dzięki waszemu wątkowi, weszłam na empik.com. Oprócz 2 książek Tinga-Tinga jeszcze mi wyskoczyła oferta dnia - Chotomska, no i co się odwlecze to czasem nie uciecze. Było z czego wybierać, aż byłam zdziwiona.
    • dialam Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 02.01.13, 12:54
      korzystał ktoś z tej promocji? do końca nie wiadomo ile się zapłaci za te książki, bo zmieniają cenę po włożeniu do koszyka czy ktoś może rozgryzł ten system?
      • gleba3 Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 02.01.13, 14:41
        U mnie potwierdziła się zasada:
        1) ceny książek z zakładki 2 za cenę jednej 1 są ostateczne i nie zmieniają się
        Tutaj zakładka z książkami
        2) tańsza książka spośród dwóch wybranych zmienia cenę na 2 grosze.
        3) kwota do zapłaty = droższa książka + 2 grosze
        • dialam Re: Szaleństwo wyprzedaży Empik 02.01.13, 16:31
          dzięki za ten link smile nie wiem czemu, ale jak wchodzę przez główną stronę a potem zakładkę "2 za 1" to wyświetlają mi się inne ceny, ale tak dzięki twojemu linkowi mogę sprawdzić, jaką cenę rzeczywiście zapłacę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka