Dodaj do ulubionych

Baby Dreams BUGGY - opinie

13.07.04, 10:19
Moja córeczka ma dopiero 9 miesięcy ale w przyszłości chciałabym własnie taki
leciutki, ładny wózeczek. Ale znam go wyłączbie ze zdjęć. Czy oparcie się
rozkłada, jak z podnóżkiem? Proszę o opinie.
Pozdrawiam, Aga
Obserwuj wątek
    • tygisek Re: Baby Dreams BUGGY - opinie 13.07.04, 11:30
      oparcie w buggy odchyla sie nieznacznie, koleczka male bez amortyzacji, to moje
      wrazenia z ogladania na zywo, ja potrzebowalam dla Mai parasolke, bo mamy zamiar
      leciec samolotem a do niego nie zabiore naszego kochanego Mutsy, wiec kupilam
      chicco london (model winter, bo teraz promocja), ale mmimo wiekrzej regulacji
      oparcia (do pozycji polezacej w ktorej moja Majulka zasypia i chyba sie wysypia)
      i regulacji podnozka, uwazam ze to wozek tylko na okazje typu, supermarket,
      podroz samolotem, poprostu wozek przewozowy i juz...zabralismy go nad morze, bo
      nie bylo miejsca na duzy wozek i choc sie spisal dzielnie, zalowalam ze nie
      wzielismy Mutsy'ego....u nas w Swidnicy jest duzo kostki granitowej na
      chodnikach i ciezko taki wozek pchac a dziecko sie w nim wytelepie...a Buggy,
      coz, moim zdaniem po ogledzinach to wozek przewozowy na bolace nozki dla dziecka
      ktoremu juz nie zdarza sie usnac gdzies podczas spaceru czy pobytu w sklepie....
      pozdrawiam,
      tygisek
      • driadea Re: Baby Dreams BUGGY - opinie 13.07.04, 11:55
        Czyli dla dwulatka będzie dobry,jak sądzisz?
        Z tym spaniem to różnie bywa, moja Glorka od paru miesięcy nie śpi w ciągu
        dnia, ale to może się zmienić (chociaż szczerze mówiąc wolałabym, aby się nie
        zmieniało)smile
        • tygisek Re: Baby Dreams BUGGY - opinie 14.07.04, 08:14
          mysle ze dla dwulatka taki wozek jak buggy bedzie calkiem ok, trzeba tylko
          sprawdzic jakie wytrzymuje obciazenie - bo london np 15 kg, ale dla naszych
          dziewieciomiesieczniaczek nie.....co do spania, Majka tez rzadko spi w ciagu
          dnia, a jesli juz to drzemka trwa 25-30 min....ja bym chciala zeby sypiala
          wiecej, bo jak jest spiaca jest cala na nie i nie wiadomo co z tym robicsmile ale
          niedawno np zaskoczyla mnie tym ze zasnela kamiennym snem podczas zakupow, czego
          nie robila nigdy i troche ciezko bylo, tymbardziej ze do domu jakies 45 km, i to
          mnie sklonilo do kupna parasolki

caluski dla Glorki w dniu dzewieciomiesiecznicy!

pozdrawiam,
          tygisek
          • driadea Re: Baby Dreams BUGGY - opinie 14.07.04, 13:55
            ślicznie, pięknie dziękujemy i oczywiście odwzajemniemy życzenia i całuski! smile
      • ewelinaz25 do: tygisek 13.07.04, 20:00
        czytałam, że jesteś ze Świdnicy, czy tej z Dolnego Śląska? Bo ja jestem właśnie
        stąd. Jeżeli tak, to miło zobaczyć kogoś miejscowego.

pozdrawiam
        • tygisek Re: do ewelinaz25 14.07.04, 08:07
          Tak, jestem z tej Swidnicy!
          coprawda mieszkam tu dopiero 3 lata, ale mysle ze juz na zawszesmile

pozdrawiam rowniez!

tygisek
    • joana123 Re: Baby Dreams BUGGY - opinie 14.07.04, 09:18
      buggy ma dopuszczalne obciążenie 20kg,ja mam ten wózek od kilku miesiecy i
      bardzo sobie chwalę,zwłaszcza daszek chroniący przed słońcem-wypróbowany we
      Włoszech ,bo u nas niestety nie ma kiedy.Moja mała ma 20m-cy,wózek jest
      idealny na jakies krótkie wypady,na spacery również,bo mała coraz mniej jest
      zainteresowana jezdżeniem-woli chodzić.No ale na zime mamy trójkołowca,nie
      wyobrażam sobie jeżdżenia po śniegu jakąkolwiek parasolką- no i na kostce
      brukowej to nawet PP i Inglesiną trzepie. pozdrawiam J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka