gwen_s 03.01.13, 16:18 allegro.pl/gra-zgadnij-kto-to-refresh-hasbro-05801-i2892193590.html nie należy do tanich gier więc zastanawiam się czy warta jest swoich pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodasoft2 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:28 Nie nie warto. Tzn warto i to bardzo to nasza ulubiona gra już 2 lata i zbiera same pozytywne opinie, ale nie ta wersja i nie ta cena. Najlepsze jest Zgadnij kto to Extra, na promocjach dostaniesz 60 - 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:33 to już coś rzeczywiście można dostać w niższej cenie niż na all, ale chyba jeszcze za wcześnie na kupno bo w większości sklepów jest niedostępny... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:31 Dwa arkusze z postaciami to trochę mało. Mamy taką: allegro.pl/gra-zgadnij-kto-to-ekstra-extra-elektroniczne-i2914954747.html jest 6 arkuszy a i tak tata dorabiał kolejne. Gra bardzo fajna. Z wersji elektronicznej nie korzystamy, wyłączamy bo mnie denerwuje, więc jak w tej można dodrukować dodatkowe arkusze jak to jest w aukcji napisane to chyba ok. Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 18:15 slonko1335 napisała: > Dwa arkusze z postaciami to trochę mało. Mamy taką: rel="nofollow">allegro.pl/gra-zgadnij-kto-to-ekstra-extra-elektroniczne-i2914954747.html tez mamy taka wersje, jest swietna Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:36 warto mój syn dorobił sobie arkusze wg własnego pomysłu i namiętnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:36 A ja myślałam o tej wersji - warto Waszym zdaniem? kosztuje jedną trzecią... allegro.pl/zgadnij-kto-to-polska-wersja-gra-rodzinna-707-10-i2898975845.html Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:40 na jednorazowy wyjazd może i warto, przy jednej planszy znudzi się po kilku razach-dla mnie to taka zubożona wersja podróżna. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:42 Okej, dzięki, to przemyślę jeszcze. A czy te plansze, które można dodrukować to są normalnie gdzieś dostępne w necie? Bo może tak uzupełniać gry, co? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:55 tak cześć jest dostępna w necie ale nie będą pasowały do wersji którą zalinkowałaś, tylko do wersji którą wklejała gwen albo elektronicznej. Poszukam zaraz skąd brałam dodatkowe. Można samemu też zrobić, mąż córce zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 17:01 www.hasbro.com/games/discover/guesswho/Guess-Who-Characters-pl_PL.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:45 a czy dla 5 latka ta wersja Extra nie będzie za "trudna"... mam straszny mętlik w głowie, tyle tych gier jest tylko kasy za mało na wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 16:57 wersja ekstra nie różni się poziomem trudności od zwykłej. Pięciolatek może miec problem z formułowaniem odpowiednich pytań i być może na początku nie będzie umiał grać samodzielnie. Jak gramy z synem to jest w drużynie ze mną lub tatą. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 17:01 no ja tak planuję wstępnie z nim grać, wiekszość gier tak rozpoczynamy właśnie, najpierw grając z nim żeby załapał o co kaman mam prawie mc, będę polowała na promocję jak się uda dostać mi ją taniej to kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 17:06 sobie znalazłaś czas na gry jak tyle promocji było przed świętami...no ale może coś wyprzedawać będą, jak sie gdzieś natknę na którąś z wersji w dobrej cenie dam znać... Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 17:22 na wyprzedaży pokupowałam prezenty na mikołajki, święta i na urodziny od nas (rodziców) ale teraz jeszcze ciocie i dziadkowie pytają się co na urodziny, a nie śmiałam im wcześniej cokolwiek proponować, stąd te dylematy. Gdyby pytali mnie wtedy co kupić to nawet bym się nie zastanawiała, tak samo z lego, w tesco czy w smyku kupiłabym przynajmniej 20-30zł taniej (na promocjach oczywiście) niż obecnie, ale nie będę nikomu nic narzucać Dla starszego mam już nawet na zajączka zakitrany prezent co u mnie do tej pory się nie zdarzało Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 18:09 Slonko dzięki za linka do tych dodatkowych plansz. Moja córa zachwycona planszą z petszopami My też bardzo lubimy tę grę i także prawie nie używamy elektroniki. Ogólnie gra warta polecenia, mamy sporo gier, ale ta jest jak dotąd najdłużej w łaskach i najczęściej grana. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 18:46 Pet shopy to też jedna z ulubionych mojej, do spółki z chi-chi love którą zmajstrował tatuś. Syn oczywiście preferuje potwory...Musimy mu dinozaury dorobić. U nas też ta gra często w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: "zgadnij kto to"warto? 03.01.13, 22:21 ale to jest do zwyklej wersji-nie do extrawiesz moze jak to przetworzyc by do extra sie nadalo? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to"warto? 04.01.13, 12:35 Mąż przerobił w jakimś programie graficznym. Na chomiku są plansze, zobacz może jest gdzieś wrzucona przerobiona, ja kiedyś wysyłałam mailem do kilku forumek, wiec moze ktoś ma i się podzieli też, nam cały dysk na którym to było diabli wzięli więc już nie mam jak wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 04.01.13, 12:31 a jeszcze mi przyszło na myśl by spróbować z tą grą: allegro.pl/cars-2-auta-gra-zgadnij-kto-to-zygzak-hasbro-extra-i2917082179.html jest w super cenie, a plansze chyba będą pasowały od tej podstawowej? moje chłopaki póki co lubią carsy więc na jakiś czas zajęcie by było nawet dla małego oczywiście w towarzystwie rodzica Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 04.01.13, 12:33 Powinny pasować, jak nie to trzeba będzie dopasować ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 04.01.13, 12:41 wg zdjęcia są takie same wizualnie, ale nawet jak to można to poprzecinać itd więc spokojnie sobie dam radę A ktoś pytał jak przerobić plansze, to wystarczy okienkami policzyć, w tej tańszej jest jeden rząd więcej, a w droższej są rzędy dłuższe, czyli ostatni rząd pociąć na 3x2 i dopasować Słonki jesteś niezastąpiona już nie pierwszy post kiedy widzę, ze Twoje rady się super sprawdzają! Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 04.01.13, 14:20 jak kupisz tą z carsami to się do Ciebie uśmiechnę o skan planszy carsowej Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 04.01.13, 14:23 nie ma problemu myślę, że kupię, chyba nawet dwie sztuki, będę miała w marcu z głowy na urodziny kolegi, bo niska cena u tego kolesia z linku więc sie opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: "zgadnij kto to" warto? 06.01.13, 19:32 Słonko zamówiłam, otwierać będziemy na początku lutego, odezwę się i zeskanuję plansze Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: "zgadnij kto to" warto? 06.01.13, 21:57 Oki, daj znac jak będziesz już mogła. Nie pali się. Po Świętach mamy trochę nowych gier więc obecnie głównie w te gramy. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 18:25 > a czy dla 5 latka ta wersja Extra nie będzie za "trudna"... Moja córka dostała na 5 urodziny i nie była za trudna. Ogrywała mnie od początku . Odpowiedz Link Zgłoś
gostki2ija Re: "zgadnij kto to" warto? 03.01.13, 21:28 Syn dostał dokładnie tę grę i jaka cena taka jakość. Gra sama w sobie fajna, ale faktycznie dwa arkusze to za mało zdecydowanie. www.dzieciom.pl/13973 Odpowiedz Link Zgłoś
gostki2ija pucaluta 03.01.13, 21:30 Syn dostał dokładnie tę grę i jaka cena taka jakość. Gra sama w sobie fajna, ale faktycznie dwa arkusze to za mało zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
egolit Re: "zgadnij kto to" warto? 04.01.13, 14:12 Jedna z ulubionych gier mojej 5-letniej córeczki. mamy wersję papierową. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś