katka761 04.01.13, 20:33 te grube, trójkątne 18szt. jest po 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: trójkątne kredki stabilo w dobrej cenie w car 04.01.13, 21:00 dzieki-to jedyne kredki które sie nam nie łamią. Po kilku miesiacach wymieniania/dokupywania kredek za pare złotych -kupilismy stabilo- i emka została królową kredek w szkole-wszyscy chca od niej pozyczac i żadne sie nie lamią..polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: trójkątne kredki stabilo w dobrej cenie w car 06.01.13, 16:52 byliśmy i kupiliśmy, dzięki za informację, będzie nowy komplet do szkoły. Oprócz kredek dużo innych przecenionych produktów stabilo. Pisaki trio 24 kolory - 10zł, 4 ołówki różnej miękkości - 3zł, dwa ołówki grube z rączką ułatwiającą trzymanie - 5zł, pastele olejowe 12 kolorów-5 zł, 24 kolory chyba 10zł, pełno poprzecenianych cieńkopisów.Naprawdę warto podjechać Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: trójkątne kredki stabilo w dobrej cenie w car 06.01.13, 21:52 Dziekuje za informcje! Skorzystalam Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: trójkątne kredki stabilo w dobrej cenie w car 07.01.13, 21:07 Dzięki za cynk, ja co prawda nie kredek kupowałam ale w inne -produkty stabilo zaopatrzyłam twoarzystwo-ceny super. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Slonko 07.01.13, 22:25 a miałaś przecenione inne produkty stabilo?? u mnie były tylko kredki po 12 i 18szt. Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Slonko 08.01.13, 17:47 Czy możecie napisać w którym sklepie były te promocje? Mąż pojechał dziś do tego na Pomorzanach przy Media Markt i nie było nic z firmy stabilo. Przeszukał każdy regał, nawet z przodu alejki i żadnych kredek ani ołówków nie było. Może to promocja tylko w tym przy Turzynie? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Slonko 08.01.13, 18:02 BYłam dzisiaj na Milczańskiej, ze Stabilo stoi osobny regalik na przeciwko regału z artykułami piśmienniczymi, na początku alejki, mógł przeoczyć bo rzeczywiscie nie widać go specjalnie. Dokupiłam dzisiaj ołowki do nauki pisania bo na Turzynie były wczoraj tylko dla leworęcnzych ale na Turzynie byłwiększy wybór produktów w obniżonych cenach, chociaż akurat te kredki z tytułu były. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Slonko 08.01.13, 18:04 tak, były pisaki(do nauki pisania i niezasychające), kredki woskowe, pastele olejowe, cienkopisy i inne kredki ołówkowe oraz grube ołówki do nauki pisania i komplety ołóków zwykłych. Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Slonko 08.01.13, 18:12 Super dzięki za info! My właśnie potrzebujemy dla leworęcznych. Ze Stabilo mają świetne ołówki (zwykłe drewniane). Kupiliśmy też takie dla leworęcznych plastikowe ołówki za ok. 30 zł, ale naszemu synowi najlepiej pasują te drewniane. Mąż pójdzie jeszcze raz rano przed pracą bo pracuje w okolicy. A na jaka szkołę zdecydowałaś się dla córki? Pamiętam że kiedyś podpytywałaś o muzyczną. Mój jest w zwykłej rejonowej- tempo pracy zabójcze a ilość prac domowych przeraża mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Slonko 08.01.13, 18:20 www.smyk.com/stabilo-olowek-easygraph-dla-leworecznych-2-szt,p1043795098,zabawki-gry-dla-dzieci-p ołówki takie jak zalinkowane, na MIlczańskiej były dla lewo i praworęcznych, na Turzynie tylko dla leworęcznych. 5 zeta za opakowanie. Moja córka je bardzo lubi. Ze szkołą kicha sie robi bo nie możemy ciągle sprzedać mieszkania i nie wiem gdzie będziemy mieszkać. W zeszłym roku we wrzesniu chciałam ją pusicć jako sześciolatkę do pierwszej kalsy ale nie wiedziałam gdzie i zostawiliśmy w przedszkolu w końcu bo syn i tak chodzi więc stwierdziliśmy że trudno, pójdzie jako siedmiolatka jak już będziemy gdzieś mieszkać ale ciągle usiłujemy chałupę sprzedać a tu w marcu nabór się zaczyna a m ydalej siedizmy w swojej. Póki co damy do rejonowej łudząc się, że do wrzesnia się przeprowadzimy. Do muzycznej nie pójdize, nie weszła na egzamin, spęała i traktuje jako osobistą porażkę, chce uczyć się grać ale nie w sm już na szczęśice Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Slonko 08.01.13, 20:41 5 zł za opakowanie??? My kupowaliśmy ciągle za ok 18. Faktycznie kiepsko z tym mieszkaniem, ale teraz bardzo trudno je sprzedać. Mam aż kilku znajomych którzy czekali ponad rok żeby sprzedać mieszkania (w różnych dzielnicach Szczecina i dopiero po znacznym obniżeniu ceny znajdywali kupca). Jeśli chodzi o to że córka nie poszła już do 1 klasy. Mam kontakt z kilkoma mamami których dzieci poszły do 1 klasy lub są w 2 klasie (też różne szkoły w Szczecinie). Wszędzie presja i olbrzymie tempo z wprowadzaniem literek, olbrzymie ilości prac domowych, ocenianie itp. Na plus mogę powiedzieć że: syn bardzo lubi świetlicę (a tak straszą świetlicami) a także że w jego klasie i świetlicy całkowity brak presji na marki na ubraniach, butach, czy gadżety elektroniczne itd. (też czytałam o tym wiele wątków, że dzieci w butach, ubraniach innych niż "oryginalne" są wyśmiewane). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Slonko 08.01.13, 22:18 Ja nawet nie wiedziałam, że te ołówki są dla prawo i lewo ręcznych.Całe szczęście nie kupiłam bo koleżanka powiedziała żeby dziecku w głowie nie mieszać i ma pisać zwykłym, cieńkim, a teraz się jednak zastanawiam nad kupnem. A takim grubym to pozwalają w pierwszej klasie pisać czy nie za bardzo? Ten ołówek dla leworęcznych to chyba sobie kupię, miałabym pierwszy raz od 32 lat coś dla osób leworęcznych Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Slonko 08.01.13, 22:25 nie wiem czy pozwalają, moja nim teraz pisze(kupiłam w Tesco za pół ceny na koniec wakacji), znaczy w domu, w przedszkolu mają zwykłe ołówki i też sobie dobrze radzi ale ten lubi i w domu ten wybiera zawsze, za tą cenę więc się nie zastanawiałam długo.....mój czteroipółlatek też po ten ołówek zauważyłam ostatnio często sięga jak łączy kropki czy jakiś labirynt rozwiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Slonko 09.01.13, 15:14 Mój mąż odnalazł regał i kupił kilka opakowań ołówków i kredek na zapas. Dzięki jeszcze raz! Oczywiście że pozwalają pisać grubymi ołówkami lub specjalnymi plastikowymi. Ale ze względu na to że te specjalne kosztują ok. 30 zł lepiej ich nie dawać do szkoły bo dziecko może je zgubić. Jeśli ktoś pisał całe życie zwykłymi ołówkami to chyba nie warto kupować dla leworęcznych. Mój leworęczny syn pisze lewą ale wycina prawą więc nożyczki ma normalne. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Slonko 09.01.13, 16:05 kurcze, w moim carfurze (w-wa reduta) ani nie ma oddzielnego stojaczka z tymi rzeczami, a na normalnych półkach zostały tylko plakietki z ceną za ołówki dla leworęcznych Odpowiedz Link Zgłoś