bialazor 11.01.13, 12:11 mam do wydania 200-300 zł. nieduzo, ale jednak aby cos kupic niemowlakowi 1,5 miesiaca. najlepiej cos przydatnego (w najblizszych kilku miesiacach) nie ciuszki (bo dostanie) i kosmetyki.poradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexalexa Re: co kupić? 11.01.13, 12:15 mata edukacyjna? tiny love ginant? na allegro po 140zł, a i może służyć jako kocyk do ogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
bialazor Re: co kupić? 14.01.13, 12:07 no i zdecydowałam się na tą matę tiny love. mam nadzieję, że maluch będzie zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: co kupić? 11.01.13, 12:33 allegro.pl/listing.php/search?string=chicco+gym+3&category=0&sg=0 Super sprawa i dla may i dla dziecka. Chociaz wersja starsza była fajniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: co kupić? 11.01.13, 13:25 a moze wozek - parasolke? na pewno przyda sie w przyszlosci... Albo fotelik do jedzenia, kk Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: co kupić? 11.01.13, 13:35 Może polecany wielokrotnie na tym forum Fisher Price leżaczek-bujaczek do 18kg: forum.gazeta.pl/forum/w,583,138845558,,jaki_wybrac_lezaczek_bujaczek_.html?v=2 Jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
mikula2 Re: co kupić? 11.01.13, 13:40 Może jakąś książeczkę edukacyjną? Są takie z czarno-białymi obrazkami dla maluchów. Nie mówię, że za tę całą kwotę, ale np. jako dodatek do czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: co kupić? 11.01.13, 17:43 kolejny raz dzis reklamujesz te wisiory, a czy wątek nie powstał po to, żeby była okazja zalinkować? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: co kupić? 11.01.13, 19:45 Tylko nie plastik typu fiszer-szajs czy cziko-gimnastiko, wszelkie maty sa też takie se. W efekcie dzieciak nie korzysta z tego tak ładnie jak to na zdjęciach, za to ochoczo tarza się na zwykłym kocyku. Przy takim, w końcu niemałym budżecie, kupiłabym dobry fotelik do karmienia - moje dziecko korzystało już od 5 mż czyli szybko, zmieścisz się też w cenie solidnego pierwszego fotelika samochodowego, ew pieluchy tylko szkoda wydatku jak okaże się ze dziecię jakaśtam marka uczula Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: co kupić? 11.01.13, 20:43 który porządny pierwszy fotelik kosztuje 200-300zł? Na pieluchy by mi było szkoda, wysika w 2 miesiące i do kubła. Na leżaczek bujaczek i matę też- to jest stosunkowo krótko używane, można w b. dobrym stanie kupić używane albo w ogóle Jeśli to ma być coś dzieciowego to jednak fotelik do karmienia, najdłużej się go używa, poza wózkiem czy łóżeczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzek11 Re: co kupić? 14.01.13, 23:22 a ja odradzam fotelik do karmienia-kupiłam I dziecku wypasiony, to siedzieć w nim nie chciał, szarpał się, wydziwiał. Oddałam w rodzinie i zamieniłam na ten prosty z ikei-antilop za 50 zł. Służy juz drugiemu dziecku jest super. ja bym stawiała na porządne nosidło ergonomiczne lub chustę, u mnie sprawdziło się super i w domu i na dworze. TO był jeden z najlepszych moich zakupów po urodzeniu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: co kupić? 16.01.13, 22:23 A widzisz, np. moje dzieci za nic na swiecie nie chcialy siedziec ani w tak chwalonych chustach, ani wypasionych nosidlach. Natomiast krzeselko do karmienia sluzylo bardzo dlugo. Dziewczyna juz sie zreszta zdecydowala na mate edukacyjna. I w sumie dobry wybor. Nie wyobrazam sobie kupowania wozka czy fotelika samochodowego w prezencie - to juz wybory rodzicow raczej. Odpowiedz Link Zgłoś