vierzieg40 21.01.13, 12:38 merlin.pl/browse/promotion/global/supertanio.html?utm_source=21_01_2013_mo_duzy&utm_medium=mailing_merlin&utm_term=Zobacz_wiecej&utm_content=pic&utm_campaign=all jak w tytule Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anick5791 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 12:42 Wybór marny... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 13:28 Ja tam jestem zadowolona Wzięłam Smokologię i Wynalazki, które zmieniły świat. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 13:53 I faktycznie cena zmieniła się po dodaniu 5 pozycji do koszyka ? Bo ja mam sztuk 5 i cenę 271,00 zł Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 14:12 u mnie cena zmieniła się kiedy poszłam do koszyka )). wzięłam smokologię x2+ smoka + wynalazki x2. Mam wielu chłopców dokoła więc książki idealnie się przydadzą ) Dziękuję za ten sygnał Iza Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 21:42 A co to jest ta smokologia? A tego detektywa jeża znacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 22:11 Ja też "zamówiłam" kilka egzemplarzy smokologii. i jestem na 100% pewna, ze skończy się na anulowaniu zamówień przez merlina Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 22:51 dlaczego anulowaniu> jak mam 2 sztuki to chyba nie na handel ale jak ktoś kupiłby 10 to na miejscu merlina zastanowiłabym się Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 23:13 w promocji było pewnie kilka egzemplarzy...niejednokrotnie merlin już anulował zamówienia przy bardzo atrakcyjnych cenach na daną pozycję.... Mi anulowali zamówienie przed świętami, mało tego do zamówienia miałam zniżkę za 5 lat bycia z merlinem, anulowali bo okazało się, że towaru nie mają który sprzedają ale na następne zamówienie zniżka już nie przeszła - to był dla mnie kosmos... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 23:45 zatem trzymam kciuki za nasze zamówienia . Ostatnie robiłam tydzień temu jak była zniżka 70% i dotarło bez 1 sztuki iza Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 21.01.13, 22:12 Ja podobnie Wynalzki i Smokologię Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 01:00 ja też się skusiłam - ciekawe jak będzie... przy okazji zakupiłam kilka innych książek i wyszło ponad 200 zł,także promocja, że hej! ale spoko, właśnie się zbierałam do uzupełnienia biblioteczki młodego, a że urodziny za pasem, to wykorzystałam że już zamawiam. Pewnie przyjdzie wszystko oprócz promocji, ale co mi tam... oby tylko książki się spodobały (gł Astrid Lindgren) Odpowiedz Link Zgłoś
ali_ali Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 09:36 no i anulowano juz mi Księga cudów Świata na czym najbardziej mi zalezalo smokologie mam normalnie w koszyku jak mi anuluja odkrycia i wynalazki to anuluje cale zamowienie bo na tych 2 najbardziej mi zalezalo Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 09:37 Mi z 6 anulowali 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mamiczka_malucha Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 10:31 Promocja ciekawa, ale jak czytam Wasze wpisy o tych anulowaniach, to odechciewa mi się zakupów tam. Wolę zapłacić więcej, ale mieć pewność, że nie będzie potem żadnych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 10:44 9 razy wiecej Ja na razie nie mam niczego anulowanego, a przy Smokologii mam adnotację, że zarezerwowane przy innych czekamy. Moja córka uwielbia ksiązki z tej serii. Teraz poluje na Oceanologię i Wampirologię Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 10:52 My już tę smokologię mamy (z promocji w weltbildzie). Kolejnego egzemplarza (na prezent) nie zamawiałam, bo aż taka atrakcyjna ta książka nie jest, to opis tylko jednego gatunku smoków z kartonowym modelem. Odpowiedz Link Zgłoś
blankaz Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 10:49 Mi też część anulowali niestety. Tylko pierwsze zamówienie mam w całości "zarezerwowane", w tym wynalazki i cuda świata (niestety po 1 egzemplarzu tylko). Zobaczymy, czy zrealizują Odpowiedz Link Zgłoś
iwo02 Merlin sie połapał czy coś robię nie tak? 22.01.13, 11:29 Wrzuciłam 5 pozycji z podanej puli jestem na etapie podsumowanie i nadal mam prawie 250zł. Qrde a obiecałam już sobie że żadnych takich promocji więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
42andzia Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 11:54 Ale strzeże nic ciekawego w ofercie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 12:28 u mnie niedostępne są cuda świata , zaraz dzwonię z awanturą iza Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 12:39 zadzwoniłam, "grzecznie| i stanowczo spytałam, powiedziałam co myślę na co usłyszałam,że to nie ich wina, że mają 30 dni ( sic!) na odstąpienie od umowy i mogą po 30 dniach powiedzieć, że zamówienie zostało anulowane , bo przedmioty są niedostępne. To nie ich wina, bo oni muszą to zamówić u dostawców/ producentów i tym momencie okazało się, iż cuda świata są niedostępne. A to, że obracają moją gotówką, bo przecież zapłaciłam, kupiłam a teraz okazuje się, że książek nie ma to ich nie martwi, bo taki jest regulamin. Zatem ja piszę sobie @ dalej, bo nie wiem jaki regulamin i jakim cudem możliwe jest sprzedawanie to czego się fizycznie nie ma. Zrobię awanturę tylko grzecznie czyli tak jak lubię Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ka_412 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 12:47 Ja podobnie zamówiłam wczoraj, też smoki x2 + wynalazki x2 +cuda świata. Dziś patrzę cudów nie ma. Najlepsze, że na stronie dalej można kupić. Możliwe, ze zrobili jakąś pomyłkę i może to nie podlega promocji i teraz się wycofują. Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 13:07 nie ma co sobie ciśnienia podnosić i tracić czasu na maile; taka akcja jest średnio raz na kwartał, ludzie zasypują ich mailami, telefonami i nic ja zamówiłam właściwie dla sportu Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 14:21 A ja mam same dobre doświadczenia związane z Merlinem - przed świętami kupiłam u nich bardzo bardzo dużo książek korzystając z promocji, które były i... których nie było (przez kilkanaście godzin wieczorno-nocno-porannych mieli jakiś błąd systemu i ja miałam (siostra widziałam w tym samym czasie normalne kwoty) ceny wszystkich niepromocyjnych książek, filmów i płyt obniżone o średnio 25%)+obniżka na kartę PKO BP co w sumie dawało ok. 40-45% rabat i żadnego zamówienia nie anulowano. Co więcej, w przypadku kilku książek otrzymałam najpierw info, że jest niedostępna, a potem okazywało się, że szukali dalej i finalnie dostałam wszystko. Mam nadzieję, że napisałam zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 15:31 bo nie wiem jaki regulamin i jakim cudem możliwe > jest sprzedawanie to czego się fizycznie nie ma. "W przypadku niedostępności towarów objętych zamówieniem w magazynie, u dostawców Sklepu lub z innych przyczyn i braku możliwości realizacji zamówienia Klienta, Sklep zawiadomi o tym fakcie Klienta najpóźniej w terminie 30 (trzydziestu) dni licząc od daty zawarcia umowy i zwróci wpłacone pieniądze. Powiadomienie zostanie wysłane na adres e-mail wskazany przez Klienta w formularzu zamówienia." Do sprzedaży promocyjnej oraz wyprzedaży przeznaczona jest ograniczona liczba towarów. Realizacja zamówień następuje według kolejności wpływania potwierdzonych zamówień, aż do wyczerpania się zapasów objętych tą formą sprzedaży w magazynie Sklepu lub u jego dostawców. merlin.pl/info/help/regulation.html;jsessionid=13C2E68ECD2D457024EF7CCD4EB258F4.LB4 Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 19:00 Czytałam i ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 19:39 w moimzamowieniu cuda tez niedostepne.a na stronie merlina sa!tylko mi tego w zamowieniu nie uwzglednili.juz meila im wyslalam choc wiem jak to sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 19:49 co i? napisałaś, że nie wiesz jaki regulamin, to ci wkleiłam jaki. Zdaje się nawet, że aby założyć konto w Merlinie trzeba go zaakceptować w takiej właśnie a nie innej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 22.01.13, 22:06 Dzisiaj odebrałam: 1. Frankenstein, M. Shelley, Mary Wollstonecraft Shelley Sterling druk 2. Księga cudów Świata Wydawnictwo Dragon druk 3. Najwspanialsze szlaki turystyczne świata, Claes Grundsten Bellona druk 4. Odkrycia i wynalazki które zmieniły świat, Peter Riley Wydawnictwo DEBIT druk 5. Sudety. Przewodnik rowerowy + mapa. Explore! guide Expressmap druk 6. Who's Afraid Of Virginia Woolf? Vintage Books druk 7. Wielka księga kuchni polskiej, Jolanta Bąk, Iwona Czarkowska, Mirek Drewniak Dragon druk 8. Złota księga. Kraków (wersja włoska) Galaktyka druk po 5PLN każda ALe po prawdzie zamówienie złożyłam 10 minut po otrzymaniu maila z informacją o promocji.. a,, i czekam na jeszcze jedno w tracie realizacji, ale sądzę, że chyba się nie doczekam...: Towary: 1. Kat z "Listy Schindlera", Johannes Sachslehner Znak druk - zarezerwowane 2. Księga cudów Świata Wydawnictwo Dragon druk - zarezerwowane 3 3. Moleskine e-Reader Cover + Volant Notebook (Kindle2) MOLESKINE druk - niedostępne Ola Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ka_412 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 24.01.13, 19:51 Dziś anulowałam zamówienie, bo okazało się że nie ma wynalazków i cudów świata i zostały tylko 2 o smokach. Szkoda, ale koszt wysyłki był większy niż cena książek. Ciekawe jeszcze co dpiszę, bo kasę już dawno przelałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ka_412 Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 24.01.13, 19:52 A napiszę jeszcze, że na otarcie łez kupiłam w cerfurze Wow encyklopedię po 14,99 sztuka może ktoś skorzysta z info. Odpowiedz Link Zgłoś
prosumentka Mam dość Merlina 24.01.13, 22:58 Ich dział marketingu skutecznie mnie do firmy zniechęca. Mam dość newsletterów promocyjnych przychodzących ostatnio prawie codziennie. Nahalna sprzedaż zwykle nie jest skuteczna! Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Merlin- kup 5 książek, a za każdą zapłacisz 5 24.01.13, 23:30 www.sklepy24.pl/sklep/merlin_pl/opinie/filtr/negatywne anulowaliśmy 3 zamówienie, które mieliśmy w merlinie, wypisaliśmy się z elitarnego klubu, podaliśmy numery konta do zwrotu wpłaconych kwot. Nie wiem czy można więcej Odpowiedz Link Zgłoś