Dodaj do ulubionych

crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł...

25.01.13, 22:56
...a mi wskakuje 25zł...
Na bannerze jak byk stoi "darmowa przesyłka powyżej 80zł".
Pomocy!
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 08:13
      w koszyku wyskakuje info o przesyłce... fakt, baner reklamowy mówi co innego, ale przy niby-zamówieniu, które przed chwilą niby-realizowałam całkowita kwota do zapłaty nie była powiększona o 25zł...
      czyli wszystko ok
      a jak zamówisz subskrypcję na meila, masz 20% rabatu
      • kkk_k Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 11:51
        Potwierdzam, właśnie złożyłam zamówienie. Niestety w ten weekend wiele modeli ma wyższą cenę niż miało tydzień temu

K.
        • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 11:56
          Ech, a ja sie pospieszylam i zamowilam w poniedzialek moja Shayne (jest juz w Tallinie! smile) Co prawda dostalam 20% znizki - jako ze kupowalam pierwszy raz, ale gdybym zamowila teraz - dodatkowo zaoszczedzilabym 25 zeta uncertain
          • a-e-p Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 15:19
            Ja tez zamowiłam Shayna dla córki, bo jest b podobna do jej ulubionych Mary Jane. Z newsletterem cena bardzo dobra. Jayna jest dla nas za bardzo zabudowana.
            • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 18:15
              Ja tez chcialam Mary Jane, ale pani na stoisku firmowym Crosca w CH powiedziala, ze juz ich nie produkuja, a Shayna to "corka" Mary Jane wink Myslalam, ze ten nieruchomy pasek z tylu nie bedzie mi lezal, ale po przymiarce okazalo sie, ze sa megawygodne.
              Jayna tez mi nie podeszla - za malo ma dziurek wink
    • mamalusi Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 18:23
      zamawiałam jak ostatnio była darmowa przesyłka i jestem bardzo zadowolona, za dwie pary klasyczne (jedna Hello Kitty) zapłaciłam w sumie 109 zł
      wcześniej miałyśmy przez dwa sezony model mary jane, w zeszłym roku podróby z ccc, które stadznie obtarły młodej nogi.
      A teraz 2 w cenie 1smile
      ostatnie mary jane córka załatwiła tak, że pociągneła ten tylni pasek i go oderwałasad nie do naprawienia, a tej "części" nie dało sie dokupić, więc teraz wybrałam klasyczne
    • mia_siochi Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 19:07
      Dziękuje za rady- udało się, zamówienie poszło smile
    • mazia_m Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 19:37
      dzięki za info smile
    • bondyrka Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 21:25
      Dziewczyny mam pytanie interesuja mnie buciki za 77,40 a przesylka darmowa jest od 80zl czy moge doplacic im te 2,60 zeby byla pelna kwota 80zl czy nie ma takiej mozliwosci?
      • konwalia-82 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 21:29
        dokup ozdobę smile
      • pelasia_0 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 21:29
        Z księgowego punktu widzenia odpowiem Ci, że na pewno nie jest to możliwe.
      • mamalusi Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 26.01.13, 21:30
        raczej nie..
        ale zapisz się na newslettera dostaniesz zniżkę - 20% to trochę Ci przesyłkę zamortyzujewink
    • dixi Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 09:56
      dziewczyny napiszcie coś o rozmiarówce crocs, nie mogę na stronie znalezc żadnej tabelki, a gdyby nawet była to i tak nie uwierzę wink
      chciałam kupić młodemu śniegowce te
      www.crocs.pl/on/demandware.store/Sites-crocs_pl-Site/pl_PL/Cart-Show
      aktualnie stopę ma 18,5, szczupłą, długość wkładki powinna być ok. 20 cm - który rozmiar brac?

no i dla mnie te www.crocs.pl/crocs-shayna/11212,pl_PL,pd.html?cid=206&q=shayna
      stopa 27,5 ,noszę typowe 38;
      • dixi Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 10:56
        dixi napisała:
        > no i dla mnie te rel="nofollow">www.crocs.pl/crocs-shayna/11212,pl_PL,pd.html?cid=206&q=shayna
        > stopa 27,5 ,noszę typowe 38;

bzdury napisałam, oczywiście stopa 24,5
        • ka_thy Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 11:11
          Tu masz tabelę rozmiarów:
          www.crocs.pl/fit-guide-nochrome/fit-guide-nochrome,pl_PL,pg.html#sizecharts
          Wg mnie tabela jest ok. Ja noszę rozmiar 36, czasem 37, crocsy kupuję 36,5 i pasują. Wg mnie na siebie powinnas kupować 38,5
        • gie-oska82 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 11:13
          to ja sobie tez pozwole podpiac sie pod ten watek.
          Chcialam kupic dla siebie sniegowce crocs ale nigdy nie mialam takich butow i nie wiem jaki rozmiar...normalnie nosze r 40 to ktory rozmiar z crocsa mam wziasc 7-czy 8??wg rozmiarowki podanej na str to wychodzi ze 40 odpowiada 7,5 a w rozmiarowce przy bucie nie ma polowek...prosze o podpowiedz www.crocs.co.uk/crocs-womens-winter-puff-boot/14614,en_GB,pd.html?cid=500&cgid=outlet-women

z gory dziekuje za odpsmile
        • pomilak1 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 12:02
          dixi noszę taki sam rozmiar (dł. stopy ta sama wink ) i zamówiłam 38,5 (ale model jayna), a japonki 37-38 tak żeby przynajmniej jedne mi pasowały tongue_out
          • kasikbc Re: jak to z romiarówką dla Shayna 27.01.13, 12:22
            a ja podpinam się pod pytanie gie-oska82 tylko mi chodzi o model shayna - też noszę 40stkę normalnie jaki rozm powinnam wziąść 39,5 czy 41?
            • zosia.gosia Re: jak to z romiarówką dla Shayna 27.01.13, 13:55
              zdecydowanie 39,5 te buty sie rozciagaja...
              • eo_wina Re: jak to z romiarówką dla Shayna 27.01.13, 13:59
                Ja zamowilam Shayna 39,5, choc tez myslalam o 41.
                Normalnie nosze rozmiar 39-40, dlugosc stopy rowno 25,5cm.
                Przymierzylam na stoisku Crocsa model Shayna, rozmiar W9 - czyli 39,5 i sa idelane, te wieksze juz klapcialy mi na stopie.
                Ale np. Caymany W9 sa juz sporo wieksze (i nie mowie tu tylko o obszernosci modelu).
                Tak wiec jesli standardowo nosisz 39-40 to 39,5 powinno Ci podpasowac.
          • zaguu Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 14:14
            Ja również noszę typowe 38, zamówiłam model Jayna w rozmiarze 38,5 i są idealne (przyszły w piątek), teraz myślę który kolor jeszcze zamówić podoba mi się mulberry niestety niedostępny u nas, natomiast neon purple i rassberry boje się, że za stara jestem na takie mocne kolory wink. Pewnie skończy się na brązie - czarne już mam.
          • dixi Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 14:19
            dzięki smile
            zamówione 30-31 dla młodego, bardzo się cieszę bo właśnie się okazalo ze ubiegloroczne demary za małe i mialam zamawiać kolejne na all, a tu crocsy mam praktycznie w cenie demarów smile
            dla siebie w końcu nie zamówiłam, z zalando lecą dwie pary więc się opamiętuję poki co wink
            • kasikbc Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 14:51
              dzięki dziewczyny za podpowiedz smile nigdy nie mierzyłam nie nosiłam crocs-ów, ale tak mi się wydawało że w rozm. 41 jak noszę 40 stke bym pływała. 39,5 powinien być ok smile jak w ogóle noszą się te Shayna? (wcześniej mary jane) do czego je nosicie? tylko na plaże? wink
              • kasikbc Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 14:59
                ahaa i czy ta cena (wyjdzie mi 81zł w sumie) jest ok? po ile są tak średnio te butki?
              • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 15:02
                Hehe...ja moje wielgachne Caymany w kolorze czerwonym zakladalam zarowno na plaze, jak i na plac zabaw z moimi dzieciakami, no i oczywiscie na codzien do latania po sklepach np. Najsmieszniejsze, ze zarowno przy duzch upalach, jak i podczas dzdzystych dni - noga mi sie ani nie pocila, ani nie marzla - no ale nie bede juz piac na temat Crocsow. Generalnie zakladalam do wszystkiego smile
                Przy Caymanach Shayna wydaje mi sie bardzo delikatna, wiec tym bardziej bede je nosila do spodniczek i letnich sukienek. Wydaje mi sie, ze taki urok tych butow, ze sa uniwersalne. W moim mniemaniu przynajmniej.
                • kasikbc Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 15:10
                  eo_wina bardzo przekonujący ten opis wink bardzo mi się podobają kolorek espresso chyba wezmę smile Shayna to chyba najfajniejszy model smile
                  a jak z ceną? te 80zł to okazja ? wink
                  • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 15:43
                    Ja wzielam wlasnie espresso. One stacjonarnie, oraz bez rabatu internetowo kosztuja 169zl. Ja sie pospieszylam i wykorzystalam tylko rabat 20% z newslettera. Zaplacilam 106zl z groszami. Teraz odjeliby mi dodatkowo 25 zeta za przesylke. Mysle, ze nie ma sie co zastanawiac. Teraz jest masa podrobek, szczegolnie Mary Jane (to juz podobno obok Caymanow kultowy model Crocsow - dziwie sie wiec, ze juz nie produkuja), wiec za taka cene - bierz w ciemno smile
                    • kasikbc Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 16:57
                      no i namówiłam się wink klepnęłam Shayna w kolorze espresso wyszło 81zł z groszami, mam tylko nadzieję że rozm. 39,5 będzie dobry ,bo wolałabym się w zwroty (wymiany) nie bawić, one są w ogóle płatne czy nie?
                      • edie70 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 17:14
                        A ja zaryzykowałam i zamówiłam Jayna malinowe mimo wieku 35+ ;D .Meliski mam czarne ,więc zaszalałam z kolorem big_grin Czytam i myślę,czy 39,5 jednak nie będą za duże sad Za Boga nie chciała mi się wczoraj otworzyć rozmiarówka . Stopę mam 25,5 cm
                        • a-e-p Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 18:06
                          Ja mam tez stope 25.5cm i 39.5 Shayna pasuje idealnie. Mam czekoladowe, bo np. do malinowych mam za jasna cere (i nie lubie sie opalać). Malinowe sa piekne smile Shayna nosze w lecie do spódnic, sukienek, szczegolnie nad morzem.

Bardzo podobaja mi sie tez Jayna, ale sa za bardzo zabudowane. Miałam kiedys Crocbandy i noga mi sie w nich gotowała, dlatego nigdy wiecej nie kupie juz zabudowanych Crocsów.
                          • edie70 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 18:10
                            o to mnie pocieszyłaś ,że moze rozm będzie pasował smile Też jestem z tych bladych wink Pomyślałam ,że ożywią białe ciuchy big_grin
                      • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 19:46
                        Kasik, to daj znac jak juz Twoje przybeda i zmierzysz. Ja zwrotu w ogole nie biore pod uwage. Zreszta mierzylam je "na zywca".
                        • mamamilochy Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 20:09
                          moja stopa ma 25 cm długości jaki mam wziąć crocs 38,5 czy 39,5 cm proszę o szybką odpowiedź
                          • kasikbc Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 21:45
                            eo_wina Twoje będą szybciej i Ty też daj znać smile choć na pewno niespodzianki u Ciebie nie będzie skoro mierzyłaś smile wiesz może kiedy można się ich spodziewać? piszą 5-10 dni roboczych ciekawe jak to jest w praktyce?!
                            a ja w ogóle pupy dałam wink bo przed zamówieniem szukałam tych takich ozdób bo butów i za chiny nie mogłam na tej stronce odnaleźć (szukałam pod "akcesoria") a to okazuje się jibbitz nazywa... no i teraz po jabłkach, bo czytam że nie można modyfikować zamówienia a z przesyłką 25zł to się średnio opłaca sad

• blondynkapoznan shayla a wys bodbicie? 27.01.13, 22:09
                              jak myślicie zamówić? czy ten pasek można ew.odpiąć?
                            • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 27.01.13, 23:46
                              A chcialas oryginalne jibbitzy? Bo takie pierdulki mozna kupic w roznych sklepach (bodaj w H&M widzialam).
                              Dam znac, oczywiscie. Poki co wyswietla mi sie, ze przedwczoraj o 21 byly w Tallinie. mam nadzieje, ze kolo wtorku- srody dotra.
                              • kasikbc Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 07:51
                                Hehe weszlam na allegro i tam ktos ma te wszystkie oryginalne pierdulki za mniej niz na crocs.pl i to jeszczjest z mojego miastawink W sumie nie wiem po co mi onewink Z racji wieku (30+) powinnam przemyslec jeszcze ich zakup,ale z ulicy sezamkowej i kermita chyba sie nigdy nie wyrastawink szkoda ze elma i cookie monstera brakwink hihi
                                • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 08:39
                                  Hehe...ja za chwile ryczaca czterdziecha sie stane, a przy moich crocsach widnieje duze, zolte, usmiechniete sloneczko smile Sie od razu milo czlowiekowi robi, jak sobie na buta spojrzy wink Wiec wcale nie miej skrupulow i jak masz ochote - to kupuj Kermita (swoja droga tez lubie ogromnie).
                                  A przy okazji - moje buty sa juz w Kaunas na Litwie...
                                  • kasikbc Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 08:53
                                    eo_wina pisałam na gazetowy, nie masz aktywowanego? wrócił mi mail, mam pytanko - jak możesz napisz mi z jakiegoś adresu na gazetowy to napiszesmile
                                    • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 09:36
                                      Juz aktywowalam poczte i wyslalam maila smile
                                  • aleksandra1977 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 09:47
                                    > A przy okazji - moje buty sa juz w Kaunas na Litwie...
                                    a Kaunas to Kowno smile
                                    • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 09:52
                                      A prawda smile
                          • dziustynka Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 10:40
                            38,5 dla 25cm
                            • witka55 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 21:18
                              jest jeszcze darmowa wysyłka?
                              po jakim czasie od zamówienia newslettera przychodzi zniżka - 20%?

• blondynkapoznan Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 21:41
                                najczesciej przez weekend są promocje wiec może nie być już darmowej przesyłki
    • witka55 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 08:35
      mam stopę 24,5cm i zastanawiam się nad shaynami 37,5 czy 38,5.
      Co byście mi poradziły?
      • blondynkapoznan Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 09:55
        zamówiłam wczoraj dwie pary jayna miałam kupić jedną.Ale licząc -20% + przesyłkę.To dwie pary wyszły bardziej opłacalne smile
    • clio_1 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 22:34
      Zamówiłam wczoraj 2 pary, dzisiaj widzę tylko 1 - nie wiem czy strona mi się wysypała, czy nie będzie jednych butów...
      Miałyście taką sytuację? Status zamówienia: w realizacji.
      • eryk2601 Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 22:46
        Zamówiłam 2 pary,moje pierwsze crocsy.Dziewczyny, a gdzie się te ozdóbki przyczepia?
        • eo_wina Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 28.01.13, 23:26
          No w dziurki sie wklada smile
          • a-e-p Re: crocs.pl- niby darmowa przesyłka pow.80zł... 29.01.13, 08:07
            Wyłacznie w dziurki w Crocs'ach tongue_out
    • eo_wina Doszły! :-))))))))))) 30.01.13, 14:23
      Doszly moje Shayna zamowione w zeszly poniedzialek smile
      Sa fantastyczne, juz w nich pomykam w domku smile
      Teraz musze jeszcze sprawdzic rozmiarowo i namacalnie sniegowce, bo ceny kusza... smile
      • monikk1002 Re: Doszły! :-))))))))))) 30.01.13, 15:36
        zniżka 20 proc od razu po zamowieniu newslettera przychodzi. Zamówiłam dziś śniegowce berryessa z przesyłką i zniżka za 206 zł. Teraz czekam smile
        • kasikbc Re: Doszły! :-))))))))))) 31.01.13, 19:43
          Dziewczyny czy Wy tez tak macie- skladalam zamowienie w niedziele,w pon dostalam fakture i link do sledzenia,ale do dzis nie ma mozl podgladu co sie z przesylka dzieje,jakis blad jest nie ma sledzenia. Do tego pieniadze nie zeszly jakby do konca ode mnie bo mam mnie o tyle ale nie zaksiegowane,ta kasa jakby wisi. Nie wiem o co chodzi. Czy wy ktore zamawialyscie na ten weekend macie wszytko ok? Pisalam do ale straasznie dlugo czeka sie na odp.
          • eo_wina Re: Doszły! :-))))))))))) 31.01.13, 20:02
            U mnie tez dosc dlugo nie dzialal linkk do sledzenia. Napisalam do nich i zanim dostalam odpowiedz - link juz dzialal. Ale z ta wiszaca kasa to nie wiem, bo u mnie natychmiast zabralo.
          • dixi Re: Doszły! :-))))))))))) 31.01.13, 22:25
            ja też zamówiłam w niedzielę, jeszczedziś rano link śledzienia mówił że nie ma takiego nru w systemie, teraz zaglądam i widzę że moje crocsy już wyładowano ze statku w Tallinie smile
            • kasikbc Re: Doszły! :-))))))))))) 31.01.13, 22:45
              A u mnie ciagle "w bazie DELIS brak historii paczki" sad
              • blondynkapoznan Re: Doszły! :-))))))))))) 31.01.13, 22:51
                ja zamówiłam w niedz wieczorem i też są w Tallinie tongue_out
                kasa zeszła odrazu po zapł.
              • mazia_m Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 09:51
                u mnie jest tak samo- kasa 'wisi'; paczki nie widzę
                • kasikbc Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 10:40
                  a w jakim banku masz konto? może to od tego zależy...
                  • mazia_m Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 10:46
                    może- w pko. napisałam do nich, zobaczymy co będzie smile

na pociechę dziś dostałam paczkę od ulubionego smile i jakieś crocsy już mam winkbig_grin
                    • rosool Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 10:55
                      A ja dziś chciałam kupić i mi ciągle wyskakuje jakiś błąd przy płatności. Nie wiem co zrobić!
                      • ka_thy Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 11:17
                        Sprawdź limit jaki masz dla płatności internetowych dla swojej karty. Też kiedyś miałam problem z zapłatą i tu był pies pogrzebany.
                        • titbits Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 19:51
                          dziś dostałam maila, że znowu jest darmowa dostawa powyżej 80zł,
                          czy dobrze zrozumiałam, że Wam łączyła się taka darmowa przesyłka z kodem 20% z newslettera? bo przy moim kodzie jest napisane, że się nie łączy z innymi promocjami i faktycznie nie mogę użyć obu opcji.
                          • monikk1002 Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 20:17
                            ja kupowałam w środę i połączyło mi się z rabatem 20 proc. Wtedy jednak wysyłka była 25 zł. Co do płatności też wyskakiwał mi błąd ale wpisywałam imię i nazwisko w okienku - nazwisko właściciela. Gdy "doczytałam" wink i wpisałam tylko nazwisko było ok.
                            • misia_75 Re: Doszły! :-))))))))))) 01.02.13, 23:44
                              Kupowalam przecenione, z darmowa przesylka i rabatem 20%
                              • porzeczka00 Rabat 10% 01.02.13, 23:56
                                Niestety dopiero znalazłam na Visa i nie wiem czy łączy się z promocjami ale może ktoś wykorzysta smile. Rabat 10 % po wpisaniu CROCS10.
                                • titbits Re: Rabat 10% 02.02.13, 12:06
                                  10% łączy się z 20% z newslettera, i darmową dostawą

już wiem dlaczego nie łączyło mi się, po rabatach miałam wartość zamówienia mniejszą niż 80zł wink
                                  • eo_wina Re: Rabat 10% 02.02.13, 12:20
                                    Aha, czyli, zeby te wszystkie procenty rabatowe sie polaczyly - to tak czy siak trzeba osiagnac cene powyzej 80 zeta?
                                    • titbits Re: Rabat 10% 02.02.13, 13:01
                                      na to wygląda.
                                      Po załadowaniu obu kodów wartość towarów w koszyku była większa niż 80zł. Próbowałam z mniejszą i wtedy nie było darmowej dostawy, ale działała zniżka 20%.
                                      Mam jeszcze wątpliwości do tego 10%, które można uzyskać płacąc kartą VISA. Zapłaciłam w ten sposób, ale kwota nie została pomniejszona o te 10% (w potwierdzeniu zamówienia jest niepomniejszona). Nie wiem czy ściągną mniej o 10% z konta, czy nie zadziałało.
                                      • eo_wina Re: Rabat 10% 02.02.13, 14:00
                                        Wydaje mi sie, ze jak w potwierdzeniu nie ma pomniejszenia o te 10% - to nie ma bata - sami nie sciagna mniej.
                                        • kasikbc Re: butki w końcu lecą, płyną, jadą ;) 03.02.13, 09:39
                                          w końcu mogę śledzić paczkę smile))
                                          dziwne jest tylko że link dostałam 29.01 że wysłali i że mogę śledzić (do tej pory nic się tam nie wyświetlało) a dziś już jest info że 02.02. nadano przesyłkę i że dziś jest w Tallinie, nic to - ważne że w końcu idzie smile
                                          • zosia.gosia Re: a mi drugi kod nie wchodzi 03.02.13, 13:45
                                            czyżby już nie działał ? wchodzi mi ten 20 % z newslettera, natomiast po wpisaniu kolejnego kodu 10 % CROCS10 wyskakuje: "zastosowano" ale kwota się nie obniża o kolejne 10 %. Jak zrobić, żeby to zadziałało ?
                                            • aneta347 Re: a mi drugi kod nie wchodzi 03.02.13, 14:53
                                              crocs10 działa przy zakupach powyżej 200 zł ( chyba tongue_out)
                                              • iminie Re: a mi drugi kod nie wchodzi 03.02.13, 16:31
                                                Nieprawda, zrobiłam zamówienie za 400 zł i też nie odliczyło tego 10% z VISA sad
                                                • aneta347 Re: a mi drugi kod nie wchodzi 03.02.13, 17:26
                                                  www.mojekupony.pl/crocs
                                                  przepraszam ...crocs10 wchodzi bez limitu
                                                  mojekuponypl...wchodzą od 200 zł -odlicza 20 zł

a 10% z visą to chyba coś innego ....
                                                  • alexalexa Re: a mi drugi kod nie wchodzi 03.02.13, 18:40
                                                    owszem, odlicza, ale nie łączy się z kuponem z newslettera, bynajmniej u mnie (mimo, iż info, ze zastosowano)
    • eo_wina Kasik... 07.02.13, 10:39
      ...czekalam na Twoj wpis smile
      Super, ze pasuja! Ja z moich nie wychodze i czuje, ze przez cale wakacje nie wyjde smile
      • kasikbc Re: eo_wina 07.02.13, 13:58
        ale ja napisałam Ci maila, od razu jak dostałam buty smile i to nie jednego, bo wcześniej też coś pisałam wink
        w ogóle wielkie dzięki za doradzenie bo pasują jak ulał smile
        • eo_wina Re: eo_wina 07.02.13, 14:03
          O kurcze, rzeczywiscie, dopiero zuwazylam tego maila od Ciebie smile Przepraszam smile
          Tak czy siak - super. Ty masz Shayne espresso i ja mam Shayne espresso - siostry z nas, nie przymierzajac croscowe smile
          Pozdrawiam!
    • chce_bobo pomóżcie, proszę, dobrać rozmiar crocsów 13.02.13, 20:50
      dla siebie chce shayna espresso.
      noszę klasyczne 38.
      doczytałam, że 38,5 będą dobre lub nawet ideane smile
      prawda to?

cayman dla rozm. 40, 26,3 dł stopy

i dla faceta z kopytem 41 smile

• marika_ja ZWROTY 15.02.13, 10:59
        dziewczyny, czy któraś z Was zwracała crocsy? zamówiłam 2 pay, ale jedne mi nie pasują...chciałam zwrócić, robię wszystko zgodnie z instrukcją a pokazuje mi się komunikat: Nie można znaleźć zamówienia. Spróbuj ponownie.
        co z tym zrobić??
        • iminie Re: ZWROTY 15.02.13, 11:55
          Właśnie mi kurier odebrał zwroty, na tym etapie bez problemu.

Pozamykaj wszystko i zaloguj się ponownie do crocs, tam w swoim zamówieniu wejdź w zakładkę, tak jak napisane jest na kartce, którą otrzymałaś z zamówieniem.
          Ja to robiłam 3 razy,bez najmniejszego problemu.

Po wypełnieniu przysłali mail z RMA, tam jest potem link do wypełnienia z danymi i danymi dla kuriera, i z terminem kuriera i koniec.
          Zwróć uwagę, czy adres mailowy i nr zamówienia właściwy podajesz.
        • egolit Re: ZWROTY 15.02.13, 12:04
          ja zwracałem, ale nie pomogę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka