marta2202 01.02.13, 00:18 na maila? I co teraz nawet numeru zamówienia nie mam. Przyjdzie czy zamówić jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 08:10 też tak miałam. Moje zamówienie przyszło. Napisz może maila do dok. Ja do nich napisałam i mi odpisali, że mają takie zamówienie i że zostało już wysłane. Odpowiedz Link Zgłoś
nela.2222 Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 09:03 do mnie juz dwa razy dotarły paczki a żadnego potwierdzenia ani zamówienia ani wysyłki nie miałam i teraz właśnie mam to po raz trzeci chyba trzeba cierpliwie czekać . Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 09:08 Też nie dostałam potwierdzenia, zamawiałam ok 23-ej 31.01. Odpowiedz Link Zgłoś
pakipsi Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 10:10 też raz tak miałam, zadzwoniłam na drugi dzien na infolinię, pani sprawdziła w systemie i okazało się, że nie było tego zamówienia i musiałam zamawiać jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 10:46 No nic zobaczę czy przyjdzie. Drugi raz już nie mam możliwości zamówić bo produkt wyprzedany. Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: zadzwoniłam na infolinię 01.02.13, 10:51 Moje zamówienie z wczoraj jest zarejestrowane, teoretycznie mail o przyjęciu był wysłany tylko do mnie nie dotarł. Pracują nad problemem, bo podobnych zgłoszeń od klientów mają więcej. Aha, nadal mają problemy z formularzem zwrotów GLS na stronie internetowej - nie wszystkie zlecenia dochodzą do GLS. Lepiej zamawiać kuriera po zwrot przez infolinię. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: zadzwoniłam na infolinię 01.02.13, 13:33 to prawda - mają kłopoty z systemem i wiedzą o tym. Przeszłam niezłą drogę o kuriera po zwrot, bo czas się kończył a zgłoszenia nie dochodziły...Po tel. zaś kurier pojawił się z całym plikiem nalepek nie wiedząc co gdzie przyklejać, bo numery się powielały. Sama musiałam dochodzić co do czego na podstawie numerów moich zamówień, a resztę podpisywać, że zwrotu nie ma...AAA i jeszcze dzwoniąc rozłączało i kilka razy musiałam od nowa tłumaczyć co i jak panie właśnie mówiły, że sajgon mają przez ten system. Ale zwrot wyjątkowo szybko dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: zadzwoniłam na infolinię 01.02.13, 13:48 Ja dostałm wczoraj numer nadania paczki i jka sprawdzam na stronie poczty oczywiście nie ma paczki o takim numerze... bałagan... Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 14:01 Informacje o paczce pojawią się w systemie poczty zwykle po 2 dniach od daty wysyłki, czyli dopiero, gdy paczka przekroczy granicę i zostanie zarejestrowana na Poczcie Polskiej. Do tego czasu wyskakuje komunikat: brak przesyłki o podanym identyfikatorze. W przypadku GLS przesyłkę można śledzić od dnia wysyłki. Taka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: do marty 01.02.13, 14:02 erty02 napisała: > Informacje o paczce pojawią się w systemie poczty zwykle po 2 dniach od daty wy > syłki, czyli dopiero, gdy paczka przekroczy granicę i zostanie zarejestrowana n > a Poczcie Polskiej. Do tego czasu wyskakuje komunikat: brak przesyłki o podanym > identyfikatorze. > W przypadku GLS przesyłkę można śledzić od dnia wysyłki. Taka różnica. to miało być do marty - dlaczego jej przesyłki nie widać od razu na stronie poczty Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: do marty 01.02.13, 14:10 Erty02 dziękuję Ci bardzo, czyli jest nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 14:21 Ja czasami potwierdzenie dostawałam po 1,5 tyg.Jeśli chodzi o wysyłke pocztą polską to info jest dopiero po ok 2-3 dniach od daty wysłania,także nie ma powodu do niepokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
cali.staa Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 18:12 Ja zamawiałam dzisiaj rano i dostałam potwierdzenie na maila po kilku godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
magawa1 Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 18:36 Zamawiałam po północy a potwierdzenie dostałam dzisiaj po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: C&A złożyłam zamówienie nie dostałam potwierd 01.02.13, 22:25 Ja też już mam potwierdzenie zamówienia z wczoraj nocy przyszło wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś