marta.p-s 15.02.13, 14:03 Czy jeszcze trwa czy się już zakończyła? Orientuje się ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sto.krotka79 wyszukiwarka 15.02.13, 14:14 forum.gazeta.pl/forum/w,583,142453944,,h_m_cos_nowego_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: wyszukiwarka 15.02.13, 19:24 nie, nic już nie ma wszystko wywiezione Odpowiedz Link Zgłoś
76aga h&m ANGRY BIRDS kapcie 24/25 okazja 03.03.13, 01:12 ja jeszcze na temat wyprzedaży... kupiłam na wyprzedaży kapcie angry birds rozmiar 24/25 przecenione z 39,90 na 20 zł. można wpisać temat posta w wyszukiwarce allegro to pojawi się aukcja z tymi kapciami niestety okazały się za małe dla mojego chrześniaka a mi już minął termin zwrotu do h&m ;-( więc jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam, odsprzedam za tyle ile kupiłam, czyli 20 zł. pozdrawiam 76aga Odpowiedz Link Zgłoś
mamatin Re: h&m ANGRY BIRDS kapcie 24/25 okazja 03.03.13, 02:36 idź do h&m i pogadaj, czy nie mogliby zwrocic ci kasy na karte podarunkowa Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Jest Wyprzedaż! 04.03.13, 19:54 Byłam dzisiaj i wróciły wieszaki z wyprzedażą! Dział damski osobne wieszaki, reszta działów rzeczy przecenione wiszą razem z ciuchami z kolekcji tylko mają czerwone metki trzeba szukać. Nie ma tylko z działu dziecięcego akcesoriów typu czapki, szaliki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: Jest Wyprzedaż! 04.03.13, 20:04 Potwierdzam, bardzo dużo rzeczy, tylko nie ma w jednym miejscu tylko pomiędzy rzeczami wisi sobie np. kilka sukienek Spodnie, swetry, jakieś koszulki, balerinki z 99 zł na 20 zł, torebki (głównie różowe), i kosmetyki po 10 zł. Dla starszych chłopców spodnie sztruksy z paskiem, swetry, koszule. Na maluszki garnitur za 40 zł, sweterki.... Odpowiedz Link Zgłoś
pati1707 Czeladz M1 04.03.13, 22:33 Na dziele damskim dużo przecen kupiłam min marynarkę i kurteczkę po 60zł ,bluzeczki z nowej kolekcji po 30,40zł dodatkowo dużo swetrów,spodni i koszul.Dział męski też dobrze zaopatrzony,ale na małych chłopcach marnie,możliwe,że jeszcze nie ometkowali.Ogólnie warto się wybrać,dodatkowo przeceny w Reseved na dziale męskim i damskim. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Bytom, Agora 05.03.13, 20:46 w Bytomiu (Agora) dział damski, męski i niemowlęcy kiepskawe starsze dziewczynki - parę fajnych perełek (plisowane czarne spódnice 30zł, paski brokatowe 10zł, koszulki z jęzorem cekinowym 30zł, piżam sporo 30zł i jakieś swetrzyska dziwne...) u mnie najlepiej zaopatrzony dział chłopięcy - młodsi...bluzy Simpsons 40zł, piżamki, dwupaki golfików it... ,starsi - spodnie dresowe duże 30zł, koszule różne 20zł, piżamy 20-30zł....generalnie można wybrać coś fajnego z 50% rabatem Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki2 Re: Bytom, Agora 05.03.13, 20:50 Dziewczyny, bardzo proszę, gdyby któraś z was była jeszcze na jakiejś wyprzedaży i była skłonna pomóc w zakupie tych koszulek Rolling Stones z tym cekinowym jęzorem w rozmiarze 140... Potrzebne by były 2 - szara i biała... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Bytom, Agora 05.03.13, 21:26 u mnie wisiała jedna jedyna - biała na 134cm leży fajnie, ale ... moja córka ma schizę drapaniowo-cekinową i chciałaby ją nosić na dodtakową warstwę bielizny... (latem?) kupiłam, metki nie oderwałam i czekam na jej decycję Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki2 Re: Bytom, Agora 06.03.13, 13:15 Krasulas, a jakie są wymiary tej bluzeczki? Mimo wszystko jeszcze raz proszę gdyby, któraś mama pokusiła się o to, aby mi pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Bytom, Agora 06.03.13, 17:07 nie mam mojej córki do późnego wieczora... a ma ją na sobie (na stanik żeby nie drapało!!!!) ale moja to klasyczna 9latka (nie jest za niska, średniej budowy) bluzeczka fajna, bo nie szeroka Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Katowice Silesia 05.03.13, 21:03 Na dziale damskim sporo spodni sztruksowych, kilka żakietów swetry, ogólnie nic specjalnego. Na dzieciowym po jednym wieszaku, na którym wisiały golfy dwupaki z jednej strony, a z drugiej reszta towaru. Nie kupiłam nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Do kiedy wyprzedaż? 05.03.13, 21:08 Ktoś z Was wie do kiedy ta wyprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Stary Browar 06.03.13, 06:54 byłam zobaczyłam 2 bluzki kupiłam dla dziewczynek 4 wieszaki sweterki 30-40 polarek z sarnami 20 zł bluzki krótki rękaw 20 zł na długi rękaw z hello kitty bluzki tuniki roszpunka i konie 20 zl na damskim też sporo ale co do wzorów pozostaje wiele do życzenia w każdym razie warto zajrzeć może coś w oko wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Poznań- Plaza 06.03.13, 20:42 Sporo przecenionych, na wszystkich działach. Ja kupiłam sliczne sztruksy na szerokim pasie dla chłopca r92 za 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy Sfera Bielsko 06.03.13, 20:45 miałam mało czasu więc tylko dział dziecięcy mogłam przejrzeć. Rzeczy wyprzedażowe w środkowej części, jak zwykle. jakieś ciuchy dla chłopców głównie starszych. nic konkretnego nie rzuciło mi się w oczy. Za to między wieszakami na dziewczynkach i maluchach można znaleźć prawdziwe perełki na maluchach znalazłam sliczny komplet spodnie i bluza snoopiego dla chłopców za 30 zl przecenione z 69 zł (rozmiar 68 ale były też większe). na dziale młodzieżowym pizamka z myszką miki rozmiar 134-140 i większe podobnie przecenione z 70 zł na 30. Warto pogrzebać między wieszakami, nie dać się zmylić temu co na głównych wyprzedażowych miejscach. szkoda że miałam tak mało czasu bo pewnie więcej fajnych rzeczy dało by się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Grafica Rzeszów 06.03.13, 08:46 powyciągali co nie poszło, trochę spodni, jakieś koszulki. Dwupaki golfów, na dziewczynach po 30 zł, na chłopcach niby mają metki 20 zł, ale w kasie okazuje się, że też 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Złote Tarasy 06.03.13, 18:06 Spory wybór dla dziewczynek i dla kobiet. Dla maluszków b.marnie. Można trafić na niegłupie rzeczy. Ja trafiłam na torebkę wizytowa przecenioną na 60pln, którą miesiąc temu na wyprzedaży kupiłam za 20.. Odpowiedz Link Zgłoś