Dodaj do ulubionych

wyprzedaż w H&M

15.02.13, 14:03
Czy jeszcze trwa czy się już zakończyła? Orientuje się ktoś?
Obserwuj wątek
    • sto.krotka79 wyszukiwarka 15.02.13, 14:14
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,142453944,,h_m_cos_nowego_.html?v=2
      • fredy58 Re: wyszukiwarka 15.02.13, 19:24
        nie, nic już nie ma wszystko wywiezione smile
    • ula_19 Re: wyprzedaż w H&M 15.02.13, 20:32
      NOwa kolekcjasmile
      • 76aga h&m ANGRY BIRDS kapcie 24/25 okazja 03.03.13, 01:12
        ja jeszcze na temat wyprzedaży...

kupiłam na wyprzedaży kapcie angry birds rozmiar 24/25 przecenione z 39,90 na 20 zł.

można wpisać temat posta w wyszukiwarce allegro to pojawi się aukcja z tymi kapciami

niestety okazały się za małe dla mojego chrześniaka a mi już minął termin zwrotu do h&m ;-(

więc jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam, odsprzedam za tyle ile kupiłam, czyli 20 zł.

pozdrawiam
        76aga
        • mamatin Re: h&m ANGRY BIRDS kapcie 24/25 okazja 03.03.13, 02:36
          idź do h&m i pogadaj, czy nie mogliby zwrocic ci kasy na karte podarunkowa
          • marta2202 Jest Wyprzedaż! 04.03.13, 19:54
            Byłam dzisiaj i wróciły wieszaki z wyprzedażą! Dział damski osobne wieszaki, reszta działów rzeczy przecenione wiszą razem z ciuchami z kolekcji tylko mają czerwone metki trzeba szukać. Nie ma tylko z działu dziecięcego akcesoriów typu czapki, szaliki itp.
            • fajna_myszka Re: Jest Wyprzedaż! 04.03.13, 20:04
              Potwierdzam, bardzo dużo rzeczy, tylko nie ma w jednym miejscu tylko pomiędzy rzeczami wisi sobie np. kilka sukienek smile Spodnie, swetry, jakieś koszulki, balerinki z 99 zł na 20 zł, torebki (głównie różowe), i kosmetyki po 10 zł.

Dla starszych chłopców spodnie sztruksy z paskiem, swetry, koszule. Na maluszki garnitur za 40 zł, sweterki....

• pati1707 Czeladz M1 04.03.13, 22:33
                Na dziele damskim dużo przecen kupiłam min marynarkę i kurteczkę po 60zł ,bluzeczki z nowej kolekcji po 30,40zł dodatkowo dużo swetrów,spodni i koszul.Dział męski też dobrze zaopatrzony,ale na małych chłopcach marnie,możliwe,że jeszcze nie ometkowali.Ogólnie warto się wybrać,dodatkowo przeceny w Reseved na dziale męskim i damskim.
                • krasulas Re: Bytom, Agora 05.03.13, 20:46
                  w Bytomiu (Agora) dział damski, męski i niemowlęcy kiepskawe
                  starsze dziewczynki - parę fajnych perełek (plisowane czarne spódnice 30zł, paski brokatowe 10zł, koszulki z jęzorem cekinowym 30zł, piżam sporo 30zł i jakieś swetrzyska dziwne...)
                  u mnie najlepiej zaopatrzony dział chłopięcy - młodsi...bluzy Simpsons 40zł, piżamki, dwupaki golfików it... ,starsi - spodnie dresowe duże 30zł, koszule różne 20zł, piżamy 20-30zł....generalnie można wybrać coś fajnego z 50% rabatem
                  • kamimiki2 Re: Bytom, Agora 05.03.13, 20:50
                    Dziewczyny, bardzo proszę, gdyby któraś z was była jeszcze na jakiejś wyprzedaży i była skłonna pomóc w zakupie tych koszulek Rolling Stones z tym cekinowym jęzorem w rozmiarze 140... Potrzebne by były 2 - szara i biała...
                    • krasulas Re: Bytom, Agora 05.03.13, 21:26
                      u mnie wisiała jedna jedyna - biała na 134cm
                      leży fajnie, ale ... moja córka ma schizę drapaniowo-cekinową i chciałaby ją nosić na dodtakową warstwę bielizny... (latem?)
                      kupiłam, metki nie oderwałam i czekam na jej decycję
                      • kamimiki2 Re: Bytom, Agora 06.03.13, 13:15
                        Krasulas, a jakie są wymiary tej bluzeczki? Mimo wszystko jeszcze raz proszę gdyby, któraś mama pokusiła się o to, aby mi pomóc...smile
                        • krasulas Re: Bytom, Agora 06.03.13, 17:07
                          nie mam mojej córki do późnego wieczora... a ma ją na sobie (na stanik żeby nie drapało!!!!)
                          ale moja to klasyczna 9latka (nie jest za niska, średniej budowy)
                          bluzeczka fajna, bo nie szeroka
    • anulka-am Katowice Silesia 05.03.13, 21:03
      Na dziale damskim sporo spodni sztruksowych, kilka żakietów swetry, ogólnie nic specjalnego. Na dzieciowym po jednym wieszaku, na którym wisiały golfy dwupaki z jednej strony, a z drugiej reszta towaru. Nie kupiłam nic!!!
      • alfa36 Do kiedy wyprzedaż? 05.03.13, 21:08
        Ktoś z Was wie do kiedy ta wyprzedaż?
        • iwonaw Stary Browar 06.03.13, 06:54
          byłam zobaczyłam 2 bluzki kupiłam smile

dla dziewczynek 4 wieszaki sweterki 30-40
          polarek z sarnami 20 zł
          bluzki krótki rękaw 20 zł
          na długi rękaw z hello kitty bluzki tuniki roszpunka i konie 20 zl
          na damskim też sporo
          ale co do wzorów pozostaje wiele do życzenia
          w każdym razie warto zajrzeć może coś w oko wpadnie
          • marychna31 Poznań- Plaza 06.03.13, 20:42
            Sporo przecenionych, na wszystkich działach. Ja kupiłam sliczne sztruksy na szerokim pasie dla chłopca r92 za 20 zł.
      • ladydaisy Sfera Bielsko 06.03.13, 20:45
        miałam mało czasu więc tylko dział dziecięcy mogłam przejrzeć. Rzeczy wyprzedażowe w środkowej części, jak zwykle. jakieś ciuchy dla chłopców głównie starszych. nic konkretnego nie rzuciło mi się w oczy. Za to między wieszakami na dziewczynkach i maluchach można znaleźć prawdziwe perełki smile na maluchach znalazłam sliczny komplet spodnie i bluza snoopiego dla chłopców za 30 zl przecenione z 69 zł (rozmiar 68 ale były też większe). na dziale młodzieżowym pizamka z myszką miki rozmiar 134-140 i większe podobnie przecenione z 70 zł na 30. Warto pogrzebać między wieszakami, nie dać się zmylić temu co na głównych wyprzedażowych miejscach. szkoda że miałam tak mało czasu bo pewnie więcej fajnych rzeczy dało by się znaleźć.
    • natalek79 Grafica Rzeszów 06.03.13, 08:46
      powyciągali co nie poszło, trochę spodni, jakieś koszulki. Dwupaki golfów, na dziewczynach po 30 zł, na chłopcach niby mają metki 20 zł, ale w kasie okazuje się, że też 30 zł.
    • kara_gitara Złote Tarasy 06.03.13, 18:06
      Spory wybór dla dziewczynek i dla kobiet. Dla maluszków b.marnie. Można trafić na niegłupie rzeczy. Ja trafiłam na torebkę wizytowa przecenioną na 60pln, którą miesiąc temu na wyprzedaży kupiłam za 20..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka