Dodaj do ulubionych

Sprzedam wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM

04.03.13, 14:17
Witam, sprzedam wózek bliźniaczy, używany w dobrym stanie, kolor stalowo-pomarańczowy.

W skład zestawu wchodzi:
* stelaż
* dwie gondole
* dwa foteliki samochodowe
* dwa siedziska spacerowe
* dwie parasolki przeciwsłoneczne
* 2 uniwersalne folie przeciwdeszczowe i moskitiery na foteliki
* 2 uniwersalne folie przeciwdeszczowe i moskitiery na gondole, pasują też na siedziska spacerowe
Wszystko widać TU-galeria
kontakt: anytram82@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • anytram82 NIEAKTUALE Sprzedam wózek ABC Design ZOOM 31.03.13, 14:36
      Wózek został sprzedany.
    • iga-milosz Re: Sprzedam wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 13.04.13, 07:23
      Witam mam pytanie czy pani ogłoszenie jest aktualne. Proszę o kontakt asia.brzozowska1@wp.pl Jestem zainteresowana tego rodzajem wózka.
    • sylwiakarmelita Re: Sprzedam wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 28.12.13, 21:22
      Witam,

Chciałabym zapytać w jakim stanie technicznym i wizualnych jest wozek? Co wchodzi w skład zestawu? Oraz jaka jest cena za ten wozek? Z gory dziekuje za informacje.

Pozdrawiam,
      Sylwia
      • anytram82 Re: Sprzedam wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 03.01.14, 12:05
        Wózek został sprzedany ponad pół roku temu. Ogłoszenie jest nieaktualne.
        Pozdrawiam
    • paolka808 Re: Sprzedam wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 04.03.15, 09:19
      Sprzedam wózek spacerowy ABC Design Zoom. Cena 800 zł. Możliwość przesłania zdjęć na maila
      • elasmo Re: Sprzedam wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 06.03.15, 08:32
        Witam,

Proszę o przesłanie na maila zdjęcia wózka, opisu wszystkich elementów które wchodzą w skład oferowanej sprzedaży i w jakiej miejscowości byłby do odbioru.

Pozdrawiam,
        Elżbieta Smolińska
      • annaszel83 Re: Sprzedam wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 14.03.15, 22:21
        Witam serdecznie, jestem przyszła mama bliźniaków. Mam jeszcze troszkę czasu do rozwiązania ale koleżanka ma dla mnie juz gondole foteliki i inne gadgety do wózka, który sprzedajesz. Mam problem z ramą wózka, podobno jest nie sprawna, zatem jak mogę prosić o wysłanie mi kilku fotek bym mogła sprawdzić czy napewno wszelkie foteliki bedą pasowały do ramy wózka, wówczas będę bardzo wdzięczna. Prosiłabym o fotki na adres anna.szel83@wp.pl z gory dziękuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka