04.03.13, 14:48
Witajcie,
udało mi się kupić dwa rowerki Puky LR1 i LRXL. Chciałam tylko przymierzyć do nich moich chłopców i kupić im coś tańszego. Ale szybko okazało się że wszystkie pozostałe rowerki (impreza targowa) są ze sklejki. No i stanęło - pan powiedział nam za dwa 700 złotych.
Przekonajcie mnie, że była to dobra inwestycja. Bo przecież mogłabym i za 400 złotych kupić dwa biegowe rowerki.
Obserwuj wątek
    • beakarp Re: Puky 04.03.13, 14:53
      jeśli nowe i na gwarancji to bardzo dobrasmile
      Sprawdz ceny Pukich w necie: mniejszy ponad 350, xl 550,-, czyli zaoszczędziłaś 200zł
    • magda-lenka78 Re: Puky 04.03.13, 18:24
      moi chłopcy jeździli na Puky'ch przez jeden sezon - drogie ale warto, potem i tak sprzedasz jeszcze za dobrą cenę.
      • tymianek21 Re: Puky 04.03.13, 21:49
        Mój syn dostał rowerek tej marki po swoim koledze. Wcześniej jeździła jeszcze jego siostra tak więc mój synek był 3 dzieckiem, który na nim szalał. Nadal puky jest jak nowy a był: targany na plaże (jeżdżenie po wodzie i piachu), po kamieniach, lesie i wertepach, ujeżdżany przez inne dzieci na placu zabaw itd. Nie do zdarcia!
      • gosia78_2 Re: Puky 15.03.13, 09:51
        Fakty produkty Puky nie trafa na wartosci. Kupowanie ich umozliwia odsprzedaz w cenie ca. 60% wartosci nowego.

Piszecie sporo o gwarancji.
        Zawsze zastanawiam się co się może zepsuć w rowerku biegowym smile
        Przecież takie firmy jak Puky, Kettler, Giant, KTM są na tyle rozwinięte że wystarczy kontakt e-mailowy z BOK i za darmo wysyłają dowolną część nie pytając o cenę.
        Parę lat temu kupiłem stara hulajnogę Puky na allegro. Napisałem e-mail do producenta w ciągu 2 dni przesłał mi całkowicie za darmo interesujące mnie części.
        • tuusiek Re: Puky 16.03.13, 19:52
          Owszem, może się coś zepsuć nawet w Puky.
          Nam w rowerku biegowym pękło plastikowe koło (najmniejszy model Puky).
          Gwarancji niestety nie uznali, ale przysłałi nam nowe koło- całkowicie za darmo.
          Mój wniosek jest jeden - solidna firma wink
    • agnieszka77_11 Re: Puky 15.03.13, 21:29
      Jeżeli rowerki są nowe i sprawne, bez śladów użytkowania to cena super.
    • aecz Re: Puky 16.04.13, 23:20
      gdzie kupiłaś te rowerki?smile może i ja się potarguję z ceną. dziekuję
      • rosool Re: Puky 17.04.13, 09:30
        Kupiłam na takiej imprezie
        www.targikielce.pl/index.html?k=dziecko&s=index
        na której wystawcą był bezpośredni dystrybutor, czyli bikershop
        I kupiliśmy mu ekspozycję.
    • koza_w_rajtuzach Re: Puky 17.04.13, 06:02
      No spoko, potem je dobrze sprzedasz, więc w ostatecznym rozrachunku wyjdzie podobnie, jakbyś im kupiła tańsze rowerki wink).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka