maciusiowka 09.03.13, 15:14 bieliznę dla siebie Mamy??? sieciówki, czy raczej net?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara_gitara Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 15:54 Sieciówki - głównie Intimissimi i outlet Calvina Kleina, czasem też H&M, Kappahl, ale to zdecydowanie rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 17:05 Nigdy przez internet - musze dotknac i przymierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:20 Staniki od ok 5 lat głownie w sklepach internetowych (bradea.pl, dopasowana.pl, ewa-michalak, w UK - bravissimo, brastop) W sieciowkach nie kupie 65FF Doly czasem tez tam, czasem w tk maxx, kappahl Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:22 Mam dużą miseczką z nie za duzym obwodem i od lat kupuje w ESOTIQ Odpowiedz Link Zgłoś
beatakowalik Re: gdzie kupujecie 20.03.13, 17:04 ale o co chdzzi? weź powiedz bo nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pakipsi Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:26 majtki tylko i wyłącznie w Kappahl, a biustonosze tylko Triumpha w necie na e-bielizna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:38 ESOTIQ - majtki/szorty, uwielbiam ten krój, bo nie wrzynaja mi się w moje balerony, no i poprawia mi humor ich rozmiarówka, bo mieszczę się w S, ala dla mnie to taka raczej typowa 40 Ewa Michalak- biustonosze, bo jej kroje mi pasują, ale dołów nie dokupuję, bo mam niestety uczulenie na sztuczne majtki , no chyba, że do alkowy ebay - biustonosze, bo lubię testowanie, a jak kupię Freykę, to potem jak mi sie znudzi mogę ją odsprzedać, bo nadal wygląda jak nówka Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 22:01 Chantelle lub Palmers. Zawsze musze przymierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwierka14 Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 08:34 biustonosze firmy Kinga majtki Esotiq i Atlantic Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 08:41 hmm, właśnie zakupiłam przez net biustonosz, ale...model taki jak mam już w domu - nie mieli już w sklepie, bo to stara kolekcja była, ale w necie namierzyłam - bardzo mi spasował i musiałam mieć kolejny Wole kupować stacjonarnie, ale niestety byle gdzie fajnego fasonu dla wymagającej w temacie kobiety a z rozmiarem 75G nie kupi...Dlatego jak już trafie na super model spełniający kilka moich kryteriów, to mogę kupić z zamkniętymi oczami. reszta albo do kompletu od razu, albo w zwykłym sklepie z bielizną. Mam ulubione marki i ich się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 09:42 Biustonosze na allegro, bo stacjonarnie mój rozmiar jest znacznie droższy. Majtki lubię takie zwykłe figi bawełniane i je kupuję w Textil Market. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 10:03 Biustonosze najczęściej w dopasowana.pl i bradea.pl czasem w 6zmysle figi lubię bawelniane i chętnie kupuje w tchibo madks&spencer Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 10:09 Tchibo i e-bielizna. Te z e-bielizna staram się przymierzyć w stacjonarnym ew.poluje na wczesniej upatrzony model aby był w korzystnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś