Dodaj do ulubionych

gdzie kupujecie

09.03.13, 15:14
bieliznę dla siebie Mamysmile??? sieciówki, czy raczej net??
Obserwuj wątek
    • kara_gitara Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 15:54
      Sieciówki - głównie Intimissimi i outlet Calvina Kleina, czasem też H&M, Kappahl, ale to zdecydowanie rzadziej.
    • aleksandra1977 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 17:05
      Nigdy przez internet - musze dotknac i przymierzyc
    • tosieuda Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 18:40
      net nie
      • janka39 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:20
        Staniki od ok 5 lat głownie w sklepach internetowych (bradea.pl, dopasowana.pl, ewa-michalak, w UK - bravissimo, brastop)
        W sieciowkach nie kupie 65FF
        Doly czasem tez tam, czasem w tk maxx, kappahl
        • jagodasoft2 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:22
          Mam dużą miseczką z nie za duzym obwodem i od lat kupuje w ESOTIQ
          • beatakowalik Re: gdzie kupujecie 20.03.13, 17:04
            ale o co chdzzi? weź powiedz bo nie rozumiem...
    • pakipsi Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:26
      majtki tylko i wyłącznie w Kappahl, a biustonosze tylko Triumpha w necie na e-bielizna.pl
    • pumeczka Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 21:38
      ESOTIQ - majtki/szorty, uwielbiam ten krój, bo nie wrzynaja mi się w moje balerony, no i poprawia mi humor ich rozmiarówka, bo mieszczę się w S, ala dla mnie to taka raczej typowa 40 wink
      Ewa Michalak- biustonosze, bo jej kroje mi pasują, ale dołów nie dokupuję, bo mam niestety uczulenie na sztuczne majtki , no chyba, że do alkowysmile
      ebay - biustonosze, bo lubię testowanie, a jak kupię Freykę, to potem jak mi sie znudzi mogę ją odsprzedać, bo nadal wygląda jak nówka
      • heca7 Re: gdzie kupujecie 09.03.13, 22:01
        Chantelle lub Palmers. Zawsze musze przymierzyc.
    • oliwierka14 Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 08:34
      biustonosze firmy Kinga
      majtki Esotiq i Atlantic
    • natalek79 Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 08:41
      hmm, właśnie zakupiłam przez net biustonosz, ale...model taki jak mam już w domu - nie mieli już w sklepie, bo to stara kolekcja była, ale w necie namierzyłam - bardzo mi spasował i musiałam mieć kolejny wink Wole kupować stacjonarnie, ale niestety byle gdzie fajnego fasonu dla wymagającej w temacie kobiety a z rozmiarem 75G nie kupi...Dlatego jak już trafie na super model spełniający kilka moich kryteriów, to mogę kupić z zamkniętymi oczami. reszta albo do kompletu od razu, albo w zwykłym sklepie z bielizną. Mam ulubione marki i ich się trzymam.
      • beatakowalik Re: gdzie kupujecie 20.03.13, 17:06
        łał.. ale gdzie to wyszukałaś?
    • koza_w_rajtuzach Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 09:42
      Biustonosze na allegro, bo stacjonarnie mój rozmiar jest znacznie droższy.
      Majtki lubię takie zwykłe figi bawełniane i je kupuję w Textil Market.
      • loganmylove Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 10:03
        Biustonosze najczęściej w dopasowana.pl i bradea.pl czasem w 6zmyslesmile figi lubię bawelniane i chętnie kupuje w tchibo madks&spencer
        • aniuta65 Re: gdzie kupujecie 11.03.13, 10:09
          Tchibo i e-bielizna. Te z e-bielizna staram się przymierzyć w stacjonarnym ew.poluje na wczesniej upatrzony model aby był w korzystnej cenie.
    • beatakowalik Re: gdzie kupujecie 20.03.13, 17:01
      wiesz co ..no raczej net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka