ida_marcowa1 18.03.13, 10:03 czy ktoś ma taka kurtkę i mógłby podzielić się opiniami? zastanawiam się czy na zimę córce nie kupić... www.tuptup24.eu/component/jshopping/product/view/12/29.html?Itemid=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widosna Re: kurtka tup tup 29.01.14, 20:12 Kupilas moze te kurtke? Zadowolona jestes? Ja wlasnie mysle bo dosc dobre ceny w wyprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiem_nie Re: kurtka tup tup 30.01.14, 08:10 właśnie kupiłam, córa dzisiaj poszła w niej. Kurtka śliczna, mięciutka, materiał bardzo przyjemny. Rano wiało niemiłosiernie, pytałam małą, czy zimno po plecach, mówiła, że nie. Po południu będziemy więcej chodzić po dworze. Dam znać wieczorem lub jutro rano. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiem_nie Re: kurtka tup tup 30.01.14, 08:14 kupiłam rozmiar 122, obecnie nosi 110-116, nie jest za duża, trochę luźniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: kurtka tup tup 30.01.14, 08:29 Dzieki za odpowiedź. A jakiego koloru macie? widze, że w tym rozmiarze co ja chcę jest tylko czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiem_nie Re: kurtka tup tup 30.01.14, 10:09 różową, kolor ładny, przyjemny. Czarne, a raczej ciemno szare kupiłam spodnie ocieplane, też super. Kolor fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: kurtka tup tup 30.01.14, 10:35 Dzięki za odpowiedź Zdecydowałam się jednak na inną kurtkę zimową dla mojej wyrośniętej pannicy. Wydaje się, że Tup-tup ma dość zaniżoną rozmiarówkę - rozmiar 146 może będzie adekwatny do 140 w innej firmie. Najwyżej będzie na jeszcze kolejny rok Kupiłam też sporo bluzeczek w dobrych cenach (pamiętam, że kiedyś miałam jakieś bluzeczki na lato z Tup-tup i były fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiem_nie Re: kurtka tup tup 31.01.14, 08:02 potwierdzam, kurtka ciepła. Wczoraj chodziłyśmy trochę, córka nie zmarzła. Miała bluzeczkę bawełnianą, cienką bluzę dresową i kurtkę. Nie przewiało. Odpowiedz Link Zgłoś