Dodaj do ulubionych

fotelik samochodowy dla 7 latka

02.04.13, 13:13
Proszę o pomoc w wyborze fotelika samochodowego dla 7-latka, budżet około 300 złotych, chcę kupić coś porządnego i solidnego. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • smeagoul Re: fotelik samochodowy dla 7 latka 02.04.13, 13:30
      sunshine kids monterey
      tylko...ważne jakie auto jeśli masz choć ciutkę dłuższe dłuższe zamki niż na zdjęciu kanapyto zostaje chyba tylko jakiś z concord lub besafe ale one sporo przekroczą budżet.
    • anka_ot_tak1 Re: fotelik samochodowy dla 7 latka 02.04.13, 13:31
      www.tosia.pl/sunshine-kids-vega_p2295 lub www.tosia.pl/sunshine-kids-monterey_p1930 na długo starzy
      • gie-oska82 Re: fotelik samochodowy dla 7 latka 02.04.13, 14:47
        potwierdzam sunshine monterey 2 ...moja 6latka bez problemu miesci sie w tym foteliku..poza tym jest porzadny,ma 4gwiazdki w testach i isofix..
        • spoko-luzik Re: fotelik samochodowy dla 7 latka 03.04.13, 07:03
          Dzięki serdeczne za podpowiedzi. smile
          • joa33 Re: fotelik samochodowy dla 7 latka 03.04.13, 10:20
            A jak sie maja te zalinbkowane foteliki do Cybexa? Musze kupic drugi fotelik, nie mamy isofixa i sie zastanawiam ktory wybrac. Tez chcialabym wydac nie wiecej niz 400 zl
            • rommil Re: fotelik samochodowy dla 7 latka 03.04.13, 12:43
              cybex jest dość wąski i płytki. W cybexie jeździ szczupła 7 letnia córeczka a druga 7 letnia córeczka i 8,5 letni synek maja sunshine monterey i te są zdecydowanie wygodniejsze dla nich, bardziej stabilne, spokojnie się mieszczą w zimowych ubraniach i wystarczą na pewno na dłużej niż cybex.ja jakbym miała kupować drugi raz to na pewno nie wybrałabym cybexa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka