Dodaj do ulubionych

Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna...

02.04.13, 20:27
www.tchibo.pl/Chlopieca-kurtka-3-w-1-na-kazda-pogode-p400028698.html
www.tchibo.pl/Dziewczeca-kurtka-3-w-1-na-kazda-pogode-p400028737.html
wiatroszczelna, oddychająca i nieprzemakalna
szwy klejone
wersja dziewczynka- chłopiec
nam podoba się chłopięca (bo kolor, bo kieszenie...), ale brak regulacji w pasie

Czy któraś mama zakupiła takową?
Czy jest bardzo szeroka? (na moją 9latkę idealny jest rozm. 134/140)...
Dodam, że odwiedziłam Tchobo staconarnie i Pani twierdziła, że to tylko sprzedaż on-line...szkoda
na www z rabatami 122zł
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 02.04.13, 20:56
      już mam w koszyku - 108zł
      wstępnie biorę ciemniejszą
      ale czekam na Wasze ew. wskazówki
      • maja285 Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 02.04.13, 22:24
        A jak to zrobiłaś że masz ją za 108zł?
        • krasulas Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 02.04.13, 22:32
          1. newsletter - wchodzę przez zapodany przez Nich link... wrzucam do kosza
          2. tanio.pl
          3. payback - weszłam przez reklamę 600pnkt za zakup 150zł bodajże

w koszu na końcu musi widnieć kwota 150zł, inaczej uciekają rabaty
          nie wchodzą mi cuda typu Visa itd...
          a szkodasmile

• basiaikarol Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 06.04.13, 11:31
            Taż Jestem zainteresowana tą kurteczkę tzn. wersją chłopiecą dla dziewczynki smile, proszę podziel się wrażeniami jeśli zakupiłaś -dziękuję smile
            • krasulas Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 06.04.13, 19:51
              nie kupiłambig_grin
              nie potrafiłam się zdecydować i... rano nie było już 23% mniej... także moja cena 107zł za kurtkę była nieaktualna... a szkodauncertain
              argumentem była chyba reakcja na asrotyment wiosenno-deszczowy stacjonarnie w sklepach (bluzy, kurtki wiatrówki)...
              a tej nie macałam, nie widziałam, odzewu nie było (nie wiem czy taki model wcześniej występował w ich ofercie)
              pzdr
    • calipsooo Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 06.04.13, 22:54
      Kupiłam ta kurtkę dla chłopca i jest naprawdę super. Ładna i fajna itp smile Mam rozmiar 146/152 na wysokiego 10 latka
      • basiaikarol Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 07.04.13, 12:55
        a nadawałaby sie Twoim zdaniem dla dziewczynki, czy to typowo "męski"krój ? wink
      • izryn Re: Chłopięca jest czarna czy granatowa? 07.04.13, 13:12

• abosa Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 07.04.13, 21:05
      Zamawiałam obie, różne rozmiary. Różnią się fasonem, wersja dziewczęca ma wew. regulację w pasie. Raczej na szczupłe dzieci, bardzo lekkie, świetny materiał, polecam;
      • basiaikarol Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 07.04.13, 21:52
        dzięki wszystkim za pomoc, musze sie z tym przespać wink
        • monika78kr Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 14.04.13, 21:11
          Czy ktoś jeszcze zakupił tą kurtkę i może polecić/odradzić?
          • krasulas Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 13.05.13, 16:17
            podciągam wątek...
            dzisiaj noc zakupów w czibo - żadna rewelka - 20%...ale z newsletterem?
            nadal kusi ta granatowa
            jedna z Was kupiła dla dziewczynki - nie jest za szeroka? na chłopcu/modelu wygląda fajnie/zgrabnie, ale.... to pewnie fotoszopsmile
            • lilu5 Re: Tchibo - kurtka parka nieprzemakalna... 13.05.13, 23:17
              te kurtki są wyjątkowo wąskie, więc za szeroka na pewno nie będzie smile
              rozmiar też zdecydowanie ten mniejszy z dwóch podanych wypada
    • krasulas ponownie w ofercie 28.08.13, 19:12
      w najnowszej ofercie powtórka z wiosennej kolecji - kurtki parki, wiatrówki, bluzy
      www.tchibo.pl/ubrania-przeciwdeszczowe-t400022809.html
      my nadal kurtki nie mamy, ale jak będzie promocja 20% na nową kol.... może się skuszę (już na większy pułap rozmiarowy)
      fajne są bluzy zwane kurtka z kapturem za 39,95 (to mam i chwalę)
      pzdr
      • modesta00 Re: ponownie w ofercie 30.08.13, 15:53
        A ja mam pytanie o kurtki typu softshell z Tchibo, dobre są jakościowo? Zastanawiam się nad taką www.tchibo.pl/dziewczecy-plaszcz-softshell-p400035102.html
      • lindx Re: ponownie w ofercie 31.08.13, 11:38
        Z czego jest zrobiona ta bluza-kurtka z kapturem to jest taki ciepły polar?

Kurtkę parke kupiłam w dehatlonie stacjonarnym 80 zł.Tekst linka
        • krasulas Re: ponownie w ofercie 31.08.13, 20:12
          www.tchibo.pl/kurtka-z-kapturem-p400034103.html?dim1=Ma13
          Masz na myśli zalinkowaną bluzę za 39zł (sama chyba kupowałam ją po 49zł)?
          Moja córka ją ma i chwali ... od wewnątrz jest wyściełana ociepleniem a'la króciutki i cieńki polarek, od zewnątrz specyficzny materiał o dziwo nie zaciągający się! Mile dla oka skrojona/zgrabna... Uważam, że cena adekwatna do jakości i wykonania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka