Dodaj do ulubionych

zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowienia..

06.04.13, 08:07
Zamówiłam dziś w nocy plecaki dla dzieci. Z rabatem smile zamówienie zakończyło się informacją, ze przyjdzie mail potwierdzający. Nic nie przyszło. Od północy. Na stronie sprawdzic nic się nie da, bo tam się nie loguje. Napisalam do nich, ale obawiał się, ze odpisza dopiero w poniedziałek i okaże się, ze zamówienie nie przeszło i rabat poszedł się paść... Czy ktoś zamawiał i dostał maila zwrotnego??
Obserwuj wątek
    • robin81 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 08:51
      Przed chwila tez zamowilam z rabatem. Maila brak. Moze przyjdzie w poniedzialek?
      • janka39 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 11:02
        Złożyłam zamówienie przed chwilą - również nie dostałam potwierdzenia... Napisałam do nich mejla z numerem zamówienia i kwotą, jaka wyszła do zapłaty z rabatem - mam nadzieję, że nie będą robić problemów...
    • janka39 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 11:10
      Dostałam już odpowiedz - maja kłopoty z serwerem, ale pani zapewniła, ze rabat zostanie naliczony smile
    • pe-likanek Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 12:04
      Dziewczyny, czy ktos z Was zamawiala juz przecenione plecaki? Czy wchodzi Wan na nich kod? Bo mi się nie udalo, a nie jestem pewna czy on wcale nie wchodzi, czy to u mnie występuje jakis bląd.
      • agni71 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 12:28
        Chyba było napisane, ze kod wazny tylko dla plecaków w pełnej cenie, nie dotyczy też zestawów.

zamówiłam przed chwila i tez jeszcze nie mam potwierdzenia, nawet nie spisałam ani nie wydrukowałam sobie nru zamówienia. Myslę, ze wszystko będzie OK, tylko raz, ze mają natłok zamówień, a dwa - zmiana serwera moze się wąizać z jakimiś nieprawidłowościami w funkcjonowaniu strony.
      • dunia34 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 12:29
        na plecaki z działu promocje i zestawy nie ma zniżki. Czy też macie problem z wejściem na ich stronę?
      • igajos Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 19:21
        Zamówiłam CHI603 i choć jest już mocno obniżona cena to policzyło rabat. Ale miałam też inne produkty w normalnej cenie. Bardzo się zdziwiłam, bo nie liczyłam na to.
        • blizniaki14 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 07.04.13, 07:20
          Zamawiałam wczoraj tylko plecak z promocji i odjęło mi dodatkowo 30zł. Tylko maila z potwierdzeniem na razie nie dostałam sad
        • janka39 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 11:03
          Niestety, ale to była pomylka uncertain
          Też zamówiłam ten plecak plus dwa inne w regularnej cenie. Rabat został naliczony. Ale zadzwoniłam tam dziś rano, żeby dowiedzieć się co z zamówieniem i pani powiedziała, że rabat został naliczony omyłkowo....

• clakier Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 12:48
        ja zamówiłam, i kod przeszedł.
        ale pani do mnie dziś z rana zadzwoniła ze to błąd serwera i że przy promocyjnym plecaku dodatkowy rabat się nie należy - w związku z powyższym zrezygnowałam z realizacji zamówienia

a i wiem ze było napisane że rabaty się nie sumują, ale właśnie jak sprawdziłam ze wchodzi to chęć na plecak wzrosła
    • sa-ma Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 13:02
      Chciałam zamówić plecak Chi 165 D - Navy, ten akurat kolor nie jest w ofercie wyprzedażowej, ale na niego kod rabatowy nie działa sad Na plecaki z wyprzedaży oczywiście także nie działa. Dziewczyny rok temu pisały, że udało im się bardzo korzystnie kupić plecaki z rabatem 20% nawet te modele z wyprzedaży. Teraz na pewno firma odpowiednio zadbała o to, by rabatowi podlegały tylko te w pełnej cenie. Poza tym zauważyłam, że do niektórych modeli nie dodawają już śniadaniówki a jeszcze jesienią były jako gratisy dostępne i tak np. jest z modelem Chi 165... a ceny pozostały bez zmian. Teraz można ją jedynie dokupić za 10zł. Są jednak też takie modele, do których jeszcze dokładają śniadaniówkę, ale tych jest bardzo niewiele.
      • ewold Sa-ma 06.04.13, 14:03
        ja tez kupowalam przed chwilą taki model plecaka. Wczoraj dopytywalam pania dokladnie co zrobic w tej sytuacji ( pozostale kolory w promocji). Nalezy kliknac zamowienie a jak przejdiesz do karty platnosci i dostawa to w uwagach nalezy podac kod StYLOWE PLECAKi i wybrac platnosc pobraniowa lub zwyklym przelewem. I zaplacic normalnie odliczajac rabat.W poniedzialek przesla dla potwierdzenia fakture mailem na kwote po rabacie.
        • sa-ma Re: ewold 06.04.13, 22:52
          Bardzo Ci dziękuję za informację. Jak dobrze mieć tak pomocne koleżanki na forum!
          Pozdrawiam serdecznie smile
    • mruu1 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 15:38
      Do mnie też od 8 rano nie dotarł mail. Nawet nie odpisałam nr zamówienia, więc nie zrobię przelewu dopóki nie dostanę potwierdzenia. Zamówiłam model z poprzedniego roku (był już wcześniej przeceniony) z osłonką przeciwdeszczową, workiem w komplecie i śniadaniówką gratis. Do nowych plecaków niczego nie dodają.
      • pasik Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 17:07
        nic z tych gadżetów dodatkowych nie używamy leża gdzieś tam wyrzucone.
        Nigdy nie widziałam dziecka z osłoniętym tornistremtongue_out
        One są po to żeby je bardziej unoraćtongue_out
        • agni71 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 18:09
          My osłone przeciwdeszczową jak dotąd zalozyliśmy raz smile Ale córka uzywa worka do noszenia stroju na WF smile Jednak nie są to akcesoria na tyle niezbędne, bym od nich uzalezniała wybór plecaka.
    • mamamirabelka Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 17:28
      Tyle pochlebnych opinii przeczytałam na temat tych plecaków i też się skusiłam i zamówiłam dla córki, która od września idzie do 1 klasy. Córce najbardziej spodobał się model CHI608 -white, a i cena bardzo atrakcyjna. Potwierdzenia też jeszcze nie dostałam i tak się właśnie zastanawiam bo wybrałam opcję płatności przelewem czy w tym potwierdzeniu przyjdzie mi numer konta na jaki mam wpłacić kaskę?
      • pasik Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 06.04.13, 17:38
        Dzisiaj przeglądałyśmy z zamiarem zakupu plecaka do II klasy.
        Stanowczo odradziłam biały oraz z szary z dziewczynką. Widać na tym wszystkie plamy.
        My mamy jasnoróżowy często gąbka idzie w ruch, aż do znudzenia. Przy kolorowych w paćki nie ma takiego problemu.
        Popatrz na wagę wybrałaś chyba jeden najcięższych plecaków 1.14 kg..to już eliminuje u mnie tornister- przynajmniej dla tak małego dziecka
        Szukałam w opcji na ok 800-900 gr
      • dunia34 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 07.04.13, 00:27
        >Potwierdzenia też jeszcze nie dostałam i tak się właśnie zastanawiam bo wybrałam opcję płatności
        > przelewem czy w tym potwierdzeniu przyjdzie mi numer konta na jaki mam wpłacić k
        > askę?

Też się nad tym zastanawiam czy mam już dzisiaj zapłacić odliczając 20% bo u mnie kod nie wchodził i miałam go napisać w uwagach, czy czekać do poniedziałku na fakturę? Jak robicie przy płatności przelewem, bo konta na stronie nie widzę?
    • mamamirabelka Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 07.04.13, 11:18
      Dunia ja czekam spokojnie do jutra wydaje mi się że jak przyjdzie potwierdzenie to i dane do przelewu przyjdą
      • ewelina266 Nie wiem który wybrać :( 07.04.13, 14:28
        Dla dziewczynki do 1 klasy
        • kmijas Re: Nie wiem który wybrać :( 07.04.13, 21:53
          Po oglądnięciu z córką wybrałyśmy NUN 201 Violet, zobaczymy jak przyjdzie czy nie będzie za wielki, ale nie jest "dzieciowy" to będzie za rokwink
    • mamamirabelka Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 11:39
      czy dostałyście już potwierdzenia zamówienia?
      • robin81 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 11:50
        Rano wyslalam do nich maila z pytaniem,czy maja moje zamowienie w systemie. Potwierdzili i napisali, ze dzis do konca dnia powinnam dostac potwierdzenie na maila a plecak maja wyslac do dwoch dni
        • robin81 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 12:33
          Wlasnie przyszedl mail z potwierdzeniem i faktura.
          • janka39 wysłane 08.04.13, 13:01
            Wzięłam za pobraniem i już sa w drodze smile
            Niestety, robot za 149 a nie 119... Szkoda, no ale było napisane że rabaty się nie łączą
            • agni71 Re: wysłane 08.04.13, 13:11
              Mój plecak tez juz wysłany smile
    • mamamirabelka Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 13:36
      Ja dalej nic nie mam, zobaczę do końca dnia jak nic nie będzie to do nich napiszę, bo nie mam przy sobie numeru zamówienia
      • ewelina266 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 15:05
        A ja w sumie nie mogłam sie zdecydować i nie zamówiłam. Trudno. Poczekam na kolejne promocje.
        • dunia34 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 21:52
          czy dostałyście już wszystkie potwierdzenie i fakturę, bo ja jeszcze nie i zaczynam się obawiać czy doszło zamówienie?
          • carpediem30 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 22:08
            Ja tez nie sad Nie mam nawet potwierdzenia zamówienia na poczcie...
            Zamawiałam CHI 182 i płaciłam przez PayU. Normalnie system przyjął rabat i zamiast 149 zapłaciłam 119 zł. Wyżej dziewczyny pisały, że rabaty się nie łączą, więc może zastanawiają co zrobić z moim przypadkiem ? wink
            • agni71 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 22:18
              Mnie sie wydaje, że, pomijając szczególne przypadki jak rabat naliczony na plecak przeceniony, oni po prostu szybciej realizuja zamówienia pobraniowe.
              • carpediem30 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 22:39
                No zobaczymy co zrobią z moim przypadkiem wink Na dwoje babka wróżyła bo owszem była informacja, że rabaty się nie łączą, ale też system nie powinien przyjąć rabatu w tym wypadku, a skoro przyjął... to powinni sprzedać po tej cenie, prawda?
    • afork Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 22:27
      ja dostałam potwierdzenie, jutro kurier prawdopodobnie będzie u mnie.
      Brałam za pobraniem
      • dunia34 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 08.04.13, 23:18
        ja brałam z przelewem więc może agni71 masz rację, a są osoby które dostały fakturę płatną przelewem?
        • j_aga Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 09.04.13, 09:23
          Dzisiaj o 7.10 kurier przyniósł mi plecak. Płaciłam online.
          Syn zadowolony z wyboru, więc ja też smile Tylko córka niezadowolona bo w jej plecaku, który ma nie ma zmienianych na rzepy emblematów, ale trudno, będzie musiała z tym żyć.
    • mamamirabelka Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 09.04.13, 09:24
      Napisałam wczoraj w sprawie tego zamówienia, Pani odpisała że mieli jakieś problemy i potwierdzenie powinno przyjść a dodatkowo podała numer konta na który mam przelać kaskę
      • agni71 Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 09.04.13, 12:57
        Mój plecak zamawiany za pobraniem już mi kurier przed południem przywiózł. Nawet nie miałam jeszcze czasu rozpakować
    • kmijas Re: zamowilam Topgal - brak potwierdzenia zamowie 09.04.13, 19:00
      Zamawiałam w niedziele wieczorem, dziś plecak już kurier dostarczył za pobraniem, córka zadowolonasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka