Dodaj do ulubionych

UGG dla mnie

06.04.13, 22:19
napiszcie mi proszę, czy wszystkie kozaki ugg są w prawdziwej skóry i kożucha w środku?

pytam, bo mogę kupić okazyjnie teraz sobie, nowe bez metek, i jak je obejrzałam, to nie są one ani ze skóry/zamszu tylko z tkaniny, i nie mają w środku prawdziwego kożuszka... podróba? czy wychodzą one w dwóch wersjach, tańszej i droższej?

i jeszcze jedno, bo jeszcze za nie nie zapłaciłam, jakbym chciała takie z prawdziwym kożuszkiem, to lepiej ugg czy emu? czy jeden pies? wink
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: UGG dla mnie 06.04.13, 22:27
      magda,podróbek ugg jest mnostwo,na allegro 95% butów "ugg" to podróbki.
      jesli to nie zamsz i futro to nawet koło uggów nie lezały...
      nie ma drozszej i tanszej wersji uggów,wszystkie(mowie o typowo zimowych) sa z prawdziwej skóry i w srodku maja grube futro.
      jesli buty tego typu to zdecydowanie ugg,ewent. emu ale te drozsze modele.
      aha, dobra rada to taka, zanim kupisz cos co ma metke "ugg" z tyłu skonsultuj sie z lekarzem lub farmacceutą tongue_out
      a tak serio to z kims kto ma pojecie o tych butach bo inaczej mozesz wtopic niemało kasy.
      • magda79pn Re: UGG dla mnie 07.04.13, 10:04
        baaardzo ci dziękuję smile
    • kropkaa Re: UGG dla mnie 07.04.13, 13:10
      Dziewczyny, a jak to się ma do naszych warunków, tzn. ton soli wszędzie?
      Ja miałam tak dość białych zacieków i wiecznej kałuży w środku, że na roztopy kupiłam kalosze i to był wyjątkowo udany zakup.
      B. podobają mi się tego typy buty, zwłaszcza od kilku lat czarne Clarksy skradły moje serce; w tym roku po raz kolejny się do nich przymierzałam i znów rozsądek powiedział "nie".
      Nie robi się z tego szmata?
      • kasikbc Re: UGG dla mnie 07.04.13, 13:43
        Ja cala ta zime przechodzilam w Uggsach na zmiane w dwoch parach i mimo ze nie oszczedzalam ich wygladaja normalnie,nie jak szmata. Wiadomo nie sa to buty na duzy deszcz czy roztopy ale moim.zdaniem lepszych (cieplejszych) na swiecie nie ma.
        A jesli chodzi o oryginalnosc to na stronie oficjanej jest instrukcja jak to sprawdzic,co jest wyznacznikiem.
      • patatajowa Re: UGG dla mnie 07.04.13, 14:00
        ale to nie sa jakies cudowne buty" na kazda pogode" i na takie roztopy jak mam u siebie od tygodnia one sie po prostu nie nadaja bo zwyczajnie przemakaja. to sa buty na suchą pogode,mróz, śnieg,jeszcze wiekszy mróz i śnieg wink
        gdybym miała je kupic jako jedyne swoje buty na zime to pewnie bym nie kupiła ale jak ktos chce super ciepłych i wygodnych to sa idealne.
        • kasikbc Re: UGG dla mnie 07.04.13, 16:03
          No racja,jak pisalam na deszcz czy ciape nie nadaja sie ,wtedy lepiej huntery odpalicwink
          • patatajowa Re: UGG dla mnie 07.04.13, 16:33
            to do kropki pisalam smile
            ja z kolei z tych co w kaloszach chodza do lasu,do prac w ogrodzie i na cos w stylu "ołpenera" tongue_out
            widok lasek w hunterach na deptaku w centrum miasta czy c.h po prostu mnie śmieszy wink
            • kasikbc Re: UGG dla mnie 07.04.13, 17:42
              No ja na takiej wsi mieszkam ze deptaka do lansu nie uraczyszwink sama moje wyciagalam w tym sezonie 2 razy w tym ostatnio na spacer po roztopach w nasze swieta bozonarodzeniowielkanocnewink
        • kropkaa Re: UGG dla mnie 07.04.13, 18:28
          No właśnie tak to widzę - mróz, śnieg. Jak przestaną wreszcie sypać solą jak przy sianiu trawy to sobie kupię.
    • zdzisnadzis Re: UGG dla mnie 07.04.13, 16:42
      podróba ..mam uggsy i jest to prawdziwa skóra z wełną , widziałam też podroby czyli wierzch cos ala zamsz a w środku jakies dziwne futerko..chyba ze mowisz o cardy ale te sa cos a'la dzianina i ocieplane sa w srodku tylko do kostki ale tez wełną..
    • beakarp Re: UGG dla mnie 08.04.13, 10:41
      ja mam UGG kupione w USA w autoryzowanym sklepie, rodzina przyslala. Rozmiar 37 - za duze na mnie. Jesli jestes zainteresowana to napisz na priv
      • kasikbc Re: UGG dla mnie 08.04.13, 11:34
        Moje classic tall grey w rozm 40 dwa razy ubrane (na chwile i na sucha pogode) wiec jak nowe takze szukaja nowego domuwink
    • moguer Re: UGG dla mnie 08.04.13, 10:54
      Dziewczyny co to za ugg które przemakają? Ja śmigam w deszcz, po kałuzach nigdy mi nie przemokły , to samo z emu.
      • patatajowa Re: UGG dla mnie 08.04.13, 10:59
        w tym sezonie bailey button, w zeszłym classic.
        w deszczu mi tez nie przemokły na pocieszenie dodam, za to w brei posniegowej i owszem.
        impregnowałam i ugg kitem i ecco protectorem.
        sen ma emu bush ranger-tez w błocie posniegowym sa wilgotne w srodku-chociaz akurat te sa na nieco wyzszej podeszwie.córki bearpaw przemakaja takoż wink
        • patatajowa Re: UGG dla mnie 08.04.13, 11:00
          syn ma emu ow korz wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka