Dodaj do ulubionych

kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ?

15.04.13, 11:07
jw. końcem lutego były w Biedronce-zakupiłam synowi ale niestety spadł i rozbił się w drobny mak i teraz mam w domu żałobę - podpowiedzcie gdzie taki dostane. dzięki
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ? 15.04.13, 12:44
      A skąd jesteście? W weekend byłam w Factory pod Krakowem, w jednym ze sklepów z artykułami domowymi (szklanki, sztućce itp) widziałam mnóstwo takich kubków, z przeróżnymi bohaterami. Z carsów na pewno był z Francesco, ale Zygzaka też chyba widziałam. Były po 5 zł i 13 zł, część w promocji.
      Może w innych Factory ten sklep też jest, jakoś na D się nazywał.
    • magdagg2 Re: kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ? 15.04.13, 21:34
      identyczny jak ten biedronkowy, tylko drozszy niestety

allegro.pl/kubek-szklany-250ml-disney-cars-2-luminarc-i3168062144.html
      • magdagg2 Re: kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ? 15.04.13, 21:38
        a moze jeszcze w biedronce beda. jak masz gdzies w poblizu taka duza gdzie sa rzeczy z innych biedronek przywozone to moze akurat sie uda smile
    • 2013mama Re: kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ? 16.04.13, 07:24
      U mnie tydzień temu w biedronce były.
      • pln10 Re: kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ? 16.04.13, 08:05
        Firma, która na Polskę sprowadza większość Luminarc i innych to : Dajar z Koszalina. Można wejść na ich str. internetową, może ają. Myślę, że Króliczycy chodziło też o ten sklep, ta firma ma też sklepy firmowe.
        Pozdr.
        • kroliczyca80 Re: kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ? 16.04.13, 10:10
          Tak, to własnie Dajarsmile
          • madaryd dzięki za info 16.04.13, 12:20
            dzięki za wszystkie info - okoliczne biedronki już przebadałam, na stronie dajaru nie ma tego modelu niestety zostanie mi chyba tylko wycieczka do factory
    • zaba772 Re: kubek z zygzakiem z luminarcu-gdzie kupię ? 16.04.13, 14:14
      My mieliśmy podobną historię, na całe szczęście udało mi się dorwać identyczny kubek w Real'usmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka