Dodaj do ulubionych

crocsy który model wybrać

20.04.13, 22:11
stopa 23,2 cm. damskie lub dzieciece, najlepiej zeby podeszwa miała około 4 cm. sa takie?
ze strony crocs.pl wychodzi ze albo 37 albo 37,5 w damskich. a na allegro sa bardzo rozne rozmiary wewnetrzne. moze ktos ma taka stope i moglby chociaz rozmiar podpowiedziec smile aha, stopa nie rosnie bo to dla dorosłej osoby maja byc
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: crocsy który model wybrać 21.04.13, 08:27
      wypada na W7 (37/38)
      ale... ja taki rozmiar kupuję i np. wszystkie zimówki mam W7, a już letnie różnie (Jayna W7, Chameleons W6)
      • mama_vera Re: crocsy który model wybrać 21.04.13, 11:05
        Ja również kupuję 37-38 lub 37,5 na stopę 24cm. Mam kilka modeli crocsów z kolekcji damskiej, wszystkie pasują idealnie. Z dziecięcymi natomiast różnie bywa, zwykle część odsyłam.
        ----------------
        Pietrucha 12.06.2008.
        Wojti 29.07.2010.
    • ka_thy Re: crocsy który model wybrać 21.04.13, 11:44
      Stopę mam 22.5 cm i wszystkie crocsy kupuję W6. Z modeli na wyższym obcasie mam Patricia II. Ale są one na bardzo wąską stopę, sama nie wiem czy dam radę w nich chodzić latem, kiedy noga nieco puchnie. Na stronie crocsa pojawiło się w tym roku trochę modeli na obcasie. Ja mam jeszcze na oku Carlie Mary Jane, ale nie do końca jestem przekonana do tego przeźroczystego materiału. Muszę zobaczyć na żywo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka