Dodaj do ulubionych

Primark Berlin

08.05.13, 10:46
Czy ktoś się orientuje, czy Primark na Alexanderplatz już otwarty ?
I który większy - na Schloss-Strassen-Center, czy na Alexanderplatz ?
www.berlin.de/special/shopping/neueroeffnung/3002612-1965219-primark-am-alex-eroeffnung-erst-ende-201.html
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Primark Berlin 08.05.13, 10:51
      ja tam nie wiem, bo w prasie nic nie wyczytałam, ale z zalinkowanej treści wynika, że otwarcie się przesunie, więc raczej jest tylko jedna filia.
    • ytamina Re: Primark Berlin 08.05.13, 11:13
      Spędzałam majówkę w Berlinie i ten na Alex. jeszcze chyba nie jest otwarty. Za to byłam w tym w ch i jest ogrrromny, ludzi tłum - chyba najlepiej iść od rana, kiedy nie ma bałaganu i rozmiary są jeszcze dowieszone.
      • corrina_f1 Re: Primark Berlin 08.05.13, 11:43
        Super, dzięki. Mam nadzieje że do końca lipca otworzą...
        Tu byłoby mi łatwiej podjechać.
        Czy on nie jest przypadkiem w miejscu gdzie kiedyś był Saturn ?
        • ytamina Re: Primark Berlin 16.05.13, 12:29
          Ale to tego, gdzie ja byłam, nie jest taki zły dojazd, też myślałam, że daleko, ale w sumie ze stacji metra wchodzi się od razu do ch smile I nie wiem, czy ten drugi nie będzie otwarty dopiero na jesieni...
          • corrina_f1 Re: Primark Berlin 16.05.13, 13:39
            Nie chce mi się posądzać Berlina o obsuwy, jak z naszym metrem, ale kto wie...
            Ten pierwszy też może być.
            Kiedy w ogóle w DE zaczynają się jakieś konkretne letnie wyprzedaże ?
            • 666petersky666 Re: Primark Berlin 08.06.13, 21:54
              A po co czekać na ten nowy? Ten w Schloss-Strassen Center jest bardzo duży i fajny. A dojazd jest dobry - metro, jak ktos już wspomniał, dojeżdża pod same drzwi Primarka wink opis jak dojechać masz tutaj
              • corrina_f1 Re: Primark Berlin 03.07.13, 14:46
                Może ktoś posiada jakieś wieści z Alexanderplatz ? Będziemy mieć trochę mało czasu a ten na Alex byłby pod nosem akurat blisko hotelu. Wybieram się za 2 tygodnie.
    • corrina_f1 Re: Primark Berlin 16.11.13, 21:37
      Na stronie Primarka pare dni temu czytalam ze otwarcie na Alex dopiero wiosna 2014.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka