escapezone 21.05.13, 23:22 czy istnieje oprócz Vichy dermablend podkład mocno kryjący ? Kupiłam ostatnio dax cosmetics i rozczarował mnie, kiepsko kryje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lifecolor Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 22.05.13, 07:32 Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place -tylko cena w Polsce zaporowa Odpowiedz Link Zgłoś
merci77 Estee Lauder Double Wear 22.05.13, 08:36 jak są promocję to za 130 zł można kupic, polecam-używam, żaden inny nie kryje tak jak ten moich plam pociazowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ddorotka1 Re: Estee Lauder Double Wear 22.05.13, 09:05 Ja też polecam Double Wear, jest rewelacyjny. Najlepszy podkład jaki miałam. Może wiecie o jakiś promocjach na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Estee Lauder Double Wear 22.05.13, 09:51 Potwierdzam. Żaden inny. Kupuję za 130 zł max najczęściej na lotnisku. A może użytkowniczki DW polecą coś lżejszego na lato? Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka201 Re: Estee Lauder Double Wear 23.05.13, 09:56 Hej też na co dzień używam Double wear, ale na zeszłe lato kupiłam lancome 24 h i uważam, że jest suer słabsze krycie, ale buzia matowa cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka201 Re: Estee Lauder Double Wear 23.05.13, 09:57 Hej też na co dzień używam Double wear, ale na zeszłe lato kupiłam lancome 24 h i uważam, że jest super słabsze krycie, ale buzia matowa cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
alsanka Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 22.05.13, 10:09 Również polecam Estee Lauder Double Wear a z tańszych La Roche-Posay TOLERIANE TEINT, na promocji w Superpharm bywa po ok. 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 22.05.13, 10:47 Ja tez polecam Este Lauder Double Wear - uzywam od lat, jest niezykle wydajny, więc dla mnie cena jest OK. Kupiłam wersje light, jednak to nie to. Inne marki tez mnie rozczarowały, wiec juz nic innego nie szukam. Zwykle kupuje kiedy jest promocja dla klubowiczów w Douglasie czy Sephora, albo na lotniskach. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 22.05.13, 11:20 też używam i też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 22.05.13, 11:42 Gdy miałam poważne problemy z cerą używałam właśnie Estee Lauder Double Wear (zwykła wersja, nie Light) i Vichy Dermablend. Innych lepszych nie znalazłam a testowałam różne. Double Wear nie ma odcieni do bardzo jasnej karnacji. Kolor 01 jest wg mnie odpowiednikiem naturalnego z innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 07:51 A jaka jest cena estee w sephorze badz douglasie? Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka201 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 10:01 Sprawdzisz na stronie douglasa, ale z tego co pamiętam normalna cena to około 170 zł ja zawsze kupuję na promocji wychodzi wtedy 130 zł. Na długo starcza. Używam od 1 stycznia i właśnie kończę opakowanie. Używam prawie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 10:59 Estee Lauder Double Wear lub Lancome Teint Idole Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 11:44 ja nie używam takich, ale miałam próbkę Pharmaceris intensywnie kryjący i jak dla mnie to kryje bardzo mocno, a nałożyłam dosłownie minimalną ilość Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 13:59 165zl to troche A zapowiada sie jakas promocja,nie wiecie? Za 130 chetnie bym nabyla Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 14:55 Czy to o tym podkladzie piszecie Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
alexandraja Re: Yves Saint Laurent Resist najlepszy 23.05.13, 15:22 Jedyny jaki nie zmienia sie na twarzy nawet po calym dniu i kryje rewelacyjnie a przy tym wyglada naturalnie a nie jak maska. Raz kupilam estee lauder i juz wiecej tego nie zrobie bo po kilku godzinach na twarzy juz nie wyglada fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 15:29 A czy dla mlodej dziewczyny z tendencja do tradziku tez sie nadaje , czy moze cos polecicie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
escapezone Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 15:39 to juz dla mlodej dziewczyny wybralabym vichy dermablend, naprawde kryje niedoskonalosci. i cena ok.60zl przystepna. a starcza na naprawde długo. musze wyprobowac ten double wear...co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 29.05.13, 13:02 Promocja na niektore odcienie jest na merlin.pl Moj akurat za 117zl przesylka gratis Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 26.05.13, 11:45 A jaka jest cena tego podkladu na lotnisku? Teraz nie ma zadnej obnizki do sephory czy douglasa pamietacie kiedy w zeszlym roku bylo -30% ? Zima przed sylwestrem a latem? Czy ktos kupowalby teraz na bezclowce? Dolaczylabym sie chetnie do tych zakupkow Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 26.05.13, 11:49 DW kupowałam pod koniec kwietnia. 130 zł albo i mniej. To stała cena w Aelii. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 26.05.13, 12:03 dorek3 napisała: > DW kupowałam pod koniec kwietnia. 130 zł albo i mniej. To stała cena w Aelii. Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 19:45 Mnie najbardziej odpowiada Anti Blemish Clinique - oprócz tego, że dobrze kryje, fajnie matuje to jeszcze jest bezzapachowy. A propos cen to chyba do jutra w sephorze są jakieś rabaty, ale zupełnie nie pamiętam jakiej wysokości i od jakich zakupów liczone - wykasowałam smsa, bo nic nie potrzebowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 19:58 maybelline muss matte nie ma nic lepszego POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 23.05.13, 20:18 Ja się przerzuciłam na mineralne, sypkie. Ostatnio wypróbowałam Annabelle Minerals - dowiedziałam się o tej firmie z forum Wizaz.pl Można zamówić próbki (małe pudełeczka, zakręcane, porcja spora, a pudełka do wykorzystania później - np. na podróż Mam podkład kryjący i matujący. Do tej pory nie używałam podkładów mocnokryjących, więc nie mam porównania, lecz efekt mnie bardzo zaskoczył. Nie spodziewałam się takiego krycia po sypkim podkładzie. Na lato jednak lepszy jest matujący, do kryjącego wrócę jesienią/zimą Annabelle Minerals Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 26.05.13, 11:52 Do niedawna też używałam Double Wear ale ostatnim moim hitem jest Guerlain Parure Extreme. Cena z kosmosu, ale jak jest w Sephorze -30% albo na lotnisku to warto zaszaleć. Nie tylko świetnie kryje, ale jest bardzo wytrzymały. To dla mnie ważne, bo mam tendencję do pocierania brody, czoła itd i potem świeca mi się placki na gębie Jak na razie ten podkład to wytrzymuje, zobaczymy jeszcze co będzie jak przyjdą upały. Myślę, że warto poprosić wcześniej o próbkę, bo opinie w necie są rozbieżne - jedni uważają go za kompletną porażkę, inni (jak ja) za ideał. Widocznie nie każdej skórze służy (ja mam mieszaną z tendencją do przesuszania). Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 26.05.13, 13:32 A Revlon Colorstay? Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda_ka Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 26.05.13, 14:32 revlon colorstay - super, ale ostatnio kupiłam tez affinitione bodajże maybline, i jestem w szoku, bo też dobrze kryje - nazwałabym go lżejsza wersją revlona Odpowiedz Link Zgłoś
dianaro Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 29.05.13, 20:13 O nie - tylko nie Affinitone - dla mnie najgorszy podkład jaki może być - wodnisty, rzadki, wylewający się z tubki. Zerowe krycie, szybkie świecenie się skóry - mieszałam go z MaxFactor Lasting Performance, bo szkoda mi go było wyrzucić, ale kupiłam sobie w promocji MaxFactor Color Adapt i wywaliłam Maybelline. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 29.05.13, 21:34 A ja ostatnio kupiłam ten i jestem pozytywnie nastrojona po pierwszych testach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka81 Re: podklad dobrze kryjacy jest taki? 29.05.13, 21:25 mam double wear i jestem zadowolona, może dobry korektor załatwi u ciebie sprawę (zatuszujesz to co chcesz, a resztę wyrównasz podkładem)? ja śledzę na bierząco tego bloga może znajdziesz tam coś dla siebie? sama zastanawiam się nad polecanym tam korektorem Odpowiedz Link Zgłoś