tastefully7 14.12.10, 18:38 On lubi lubi mieć poczucie, że Ona jest cała Jego. Ona nie powinna mu pokazywać, że On jest całym Jej światem... Takie moje luźne przemyślenia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:04 największy błąd jaki popełniam, to taki, że pozwalam by facet był całym moim światem. tak - to chore, zdaję sobie z tego sprawę. próbuję z tym walczyć. czasem wychodzi Odpowiedz Link
ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:17 "Kochać to nie znaczy patrzeć nawzajem na siebie , ale patrzeć w tym samym kierunku" Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:21 wiemy, wiemy jak ktoś ma spaczone wyobrażenie dot. wielu aspektów życia, to mądre cytaty nie pomogą... Odpowiedz Link
ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:26 A może tak wyciągać wnioski? A co ja nie miałam podobnych doświadczeń? I do czego to doprowadziło?... Znaczy teraz to nie narzekam , ale pewnie za bardzo klapki na oczach były wtedy a to źle. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:36 ależ napisałam wyżej, że próbuję z tym walczyć a wynika to właśnie stąd, iż wyciągam wnioski - a jakże Odpowiedz Link
ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:39 Ja tam lubię cytaty - takie które niosą w sobie prawde (może moje subiektywne odczucie ) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:49 Ja też jestem wrażliwa na cytaty (serio serio ), tylko że po prostu czasem jestem tak ogłupiona, że cała prawda z cytatu przerzuta 10 razy, zrozumiana i przepłakana - nie skutkuje w moim przypadku Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:58 Aneta, ja to w ogóle jestem ciężki przypadek do zdiagnozowania Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 19:27 Chodziło mi o to, że jeżeli Kobieta pokazuje, że za bardzo zależy Jej na Facecie, to On coraz mniej się stara. Faceci lubią zdobywać. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:35 nie każdy ale to prawda... chociaż powiem tak, trochę podsumowując - na to wszystko, to nie ma reguły... ostatnio przeglądałam swoje notatki w dziennikach Sylvii Plath... i na co jej przyszło życie wg teorii: 'tak powinno być, a tak nie może być"? zależy na kogo się trafi... trzeba wyczuć, poznać... Odpowiedz Link
ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:37 Myślałam,że o całość Ci chodzi i o to też -"On lubi lubi mieć poczucie, że Ona jest cała Jego." Powoli, nie za szybko pewne działania ( może odstraszyć) a później sie już to czuje i jak zależy obu to jak najbardziej pokazywać i pokazywać, tylko bez.. wiesz...takiego czegoś, że oddechu brak... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 19:51 Ane-tal, pisząc, że "On lubi mieć poczucie, że Ona jest cała Jego" nie chodziło mi o całkowitą przynależność, czy ograniczanie swobody. Tylko chodziło bardziej o Jego świadomość, że jest tylko On i nikt inny. Natomiast, tak patrząc na moje poprzednie związki, to dochodzę do wniosku, że nie ma nic gorszego, jak facet jest zbyt pewny uczuć kobiety. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:59 Wiesz co.. oboje powinni być pewni- jeśli coś nie wyczuwam - raczej też odpuszczam. Fakt po swoich doświadczeniach też asekuracyjnie, ale jak sie czuje to z obu stron- to wiesz bywa po prostu ..tak jak powinno być Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 20:04 Ależ mam dzisiaj dzień... Głowa pełna myśli, a tak ciężko jest mi ubrać je w słowa. Niespotykane jak na mnie. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:29 tastefully7 napisała: > Ależ mam dzisiaj dzień... Głowa pełna myśli, a tak ciężko jest mi ubrać je w sł > owa. Niespotykane jak na mnie. Spotkałaś jakiegoś fajnego mana? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:35 tastefully7 napisała: > Flirtek, ciiiiiiiiii Jakie ciiii? Opowiadaj! Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:47 tastefully7 napisała: > Tak ze szczegółami? Eeeee, ocenzurowaliby Już tak dobrze się poznaliście? Nieee... Opowiadaj Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 21:55 Flirtek, a może Ty chętny dać mi klapsa? Bo Gubi na koniec kolejki mnie wysyła Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:59 tastefully7 napisała: > Flirtek, a może Ty chętny dać mi klapsa? Bo Gubi na koniec kolejki mnie > wysyła Fotka pośladków i może zostaniesz obsłużona bez kolejki Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:05 tastefully7 napisała: > Może? Więcej wiary Więcej fotek Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:16 tastefully7 napisała: > Flirtek, aleś Ty zachłanny Ja zachłanny? A kto tu chciał klapsy? I to bez kolejki! Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:20 No wiesz, przyjemności nie będę sobie odmawiać A że niecierpliwa jestem, to bez kolejki chcę Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:25 tastefully7 napisała: > No wiesz, przyjemności nie będę sobie odmawiać To dlaczego innym odmawiasz? Poka fotki Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:28 flirting.shadow napisał: > Poka fotki A co ja z tego będę miała? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:30 tastefully7 napisała: > A co ja z tego będę miała? Ależ te kobiety interesowne Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:33 tastefully7 napisała: > Nie ma letko, Flirtek Nie ma, nie ma... Trzeba czekać w kolejce Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:38 Cwaniak Nie, to nie - sama też potrafię sprawić sobie przyjemność Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:46 tastefully7 napisała: > Cwaniak > Nie, to nie - sama też potrafię sprawić sobie przyjemność Niby tak, ale to jednak nie to samo Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:49 No pewnie, że nie to samo Więc jak? Chętnyś czy nie? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:55 tastefully7 napisała: > No pewnie, że nie to samo Więc jak? Chętnyś czy nie? Cały czas czekam na fotkę Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 23:00 flirting.shadow napisał: > Cały czas czekam na fotkę Flirtek Powiedz od razu, że nie masz ochoty A nie proś o rzeczy prawie niemożliwe Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 23:12 tastefully7 napisała: > Flirtek Powiedz od razu, że nie masz ochoty A nie proś o rzeczy prawie ni > emożliwe Prawie robi różnicę Odpowiedz Link
mortis.74 albo tak 15.12.10, 10:17 White Trash Beautiful, Trailer Park Queen Ona paliła haszysz na obiad od 11 do 5 Poślubiła chłopca ze szkoły myśląc że jest on oh, taki cool Ale wszystkim co on potrafił aby zarobić było jeżdżenie Gdy holował ładunek na Interstate 5, modliła się żeby wrócił zanim urodzi się jego dziecko White Trash Beautiful, jest coś co powinnaś wiedzieć Moje serce należy do ciebie Mogłaś znaleźć lepszego gościa Będę cię kochał aż do dnia w którym umrę Przysięgam na Boga, to prawda Wracam do domu dla ciebie Wracam do domu dla ciebie dziewczyno On pali papierosa, jego oczy są na wpół otwarte On nie zdąży wrócić do domu dziś w nocy ale nie traci nadziei Upicie się do nieprzytomności jest jego jedynym sposobem aby sobie z tym poradzić Ona czeka na niego każdej nocy, zostawia wejściowe drzwi otwarte Jest 4 po południu, on jedzie 95, próbując pozostać rozbudzonym i dotrzeć żywym do domu White Trash Beautiful, jest coś co powinnaś wiedzieć Moje serce należy do ciebie Mogłaś znaleźć lepszego gościa Będę cię kochał aż do dnia w którym umrę Przysięgam na Boga, to prawda Wracam do domu dla ciebie Wracam do domu dla ciebie dziewczyno Jej usta pomalowane są na czerwono, tabliczka na dzwiach przekrzywiona Jej serce odeszło na trasę z mężczyzną który je posiadł On trzyma jej fotografię na wstecznym lusterku Ona modli się za niego każdej nocy, mając nadzieję że może ją usłyszeć White Trash Beautiful, jest coś co powinnaś wiedzieć Moje serce należy do ciebie Mogłaś znaleźć lepszego gościa Będę cię kochał aż do dnia w którym umrę Przysięgam na Boga, to prawda Wracam do domu dla ciebie Wracam do domu dla ciebie dziewczyno Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Ona i On 14.12.10, 22:40 tak..bo nie sztuka jest złapać króliczka ale go gonić... najbardziej wkurwiająca "złota myśl" która sprawdza się w moim życiu - tylko ze mi się już nie chce uciekać Odpowiedz Link
robert.83 Re: Ona i On 14.12.10, 22:59 Poganiaj sobie trochę... zobaczysz, że po prędzej czy później pomyślisz o broni palnej lub sidłach. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ona i On 14.12.10, 23:08 DDDD ja mam inną....łapią mnie nie te króliki, które bym chciała Odpowiedz Link