Dodaj do ulubionych

torba na plażę

12.06.13, 20:50
Witam potrzebuję link z namiarami gdzie znajdę torbę na kółkach na plażę. Jadę sama z 2 dzieci i będzie trochę klamotów do noszenia a do morza 800 m i chciałabym sobie to jakoś ułatwić . Plissss pomóżcie smile
Obserwuj wątek
    • katrijn16 Re: torba na plażę 13.06.13, 07:37
      w carrefourze w promocji jest coś takiego wózek na zakupy kosztuje 29,99; i 39,99;
    • patatajowa Re: torba na plażę 13.06.13, 08:21
      w ikea np.
      ale fajny patent to łożko na kólkach do którego mozna zapakowac troche rzeczy i sobie z tym jechac wink ostatnio w lidlu było , moze jeszcze gdzies sa.
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50212684/
      https://www.lidl.es/static_content/lidl_es/images/ES/D6-VERANO165.jpg
      • kinder0610 Re: torba na plażę 13.06.13, 08:39
        Torba na kółkach jest fajna wlasnie ta z IKEI. Mam trochę inną kupowałam kilka lat temu, model trochę się zmianil. Jest lekka i pojemna. My wkładaliśmy do niej również parasol słoneczny - oczywiście wystawał ale dało się ciągnąć. Co do "łóżek" na kółkach mam też taki- to jest raczej leżak na kółkach - ale w porównaniu do torby jest zdecydowanie cięższy i raczej bardziej służy do przewożenia większych rzeczy typu dodatkowe leżaki, krzesełka,parasol, pozostałe rzeczy i tak musisz mieć w torbie.
    • catala Re: torba na plażę 23.06.17, 12:47
      Ja myślę o czymś takim: uncertain/www.pieknowdomu.pl/torba-na-zakupy-wozek-gimi-italo-paski-bialo-granatowe.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka