zona.102 16.06.13, 20:51 Polećcie kubek termiczny ale taki który na 100% nie zaleje mi torebki. Teraz mam dwa, jeden no name drugi z Tk Maxx i oba potwornie ciekną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: Kubek termiczny. 16.06.13, 22:20 Tutaj był długi wątek forum.gazeta.pl/forum/w,583,141763392,141763392,Kubek_termiczny_jaki_.html Ja kupiłam ten Primus tańszy chyba ok 40 zł i nie jestem zadowolona tzn. jest szczelny, ale temp. krótko trzyma z 0,5 godz., jakbym to wiedziała to bym kupiła od razu ten droższy (metalowy) za ok. 70 który ma trzymać ciepło kilka godzin Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Kubek termiczny. 16.06.13, 22:48 Dziekuje za odpowiedz. A opinie o kubku Tchibo? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanr1 Re: Kubek termiczny. 17.06.13, 17:04 Od lutego noszę taki kubek firmy Alladin w torebce. Utrzymuje ciepło i jest bardzo szczelny, chociaż teraz sobie myślę, że mogłam kupić większy, bo jednak kawosz ze mnie okrutny. aniuta65 w poprzednim temacie polecała kubek Tchibo. Więcej opinii nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Kubek termiczny. 17.06.13, 20:17 Kupiłam dzisiaj ten w Tchibo i cieknie mi spod uszczelki, nie mam siły do tych kubków Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek403 Re: Kubek termiczny. 17.06.13, 20:26 Polecam Contigo. Nic nie cieknie i temperaturę trzyma bardzo długo Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Kubek termiczny. 17.06.13, 20:32 Zdecydowałam, że tego swojego Primusa sprzedaję, szczelny jest na 100%, tylko z trzymaniem temp. bez szału, choć ogólnie mówiąc identycznie jak reszta którą mam. Jeśli byłabyś zainteresowana to daj znać, mam taki większy chyba 0,4 plastikowy, czerwony z czarnym napisem. taki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Kubek termiczny. 18.06.13, 10:34 Hej, jeśli oferta sprzedaży kubka jest aktualna to poproszę cenę na maila... Ja akurat nie lubię gorącej kawy, więc dla mnie problem stygnięcia nie będzie problemem Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Kubek termiczny. 18.06.13, 13:18 Tak jestem chętna na kubeczek Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ta.dam Re: Kubek termiczny. 17.06.13, 22:49 Polecam Primus Commuter Mug stalowy. Przed wyjściem z domu wlewam kawę i jest gorąca przynajmniej 4 godziny, letnia pozostaje do końca dnia. Ale ważne, żeby kubek był stalowy. Primus dobrze się trzyma w dłoni. Ponadto nic a nic nie przecieka, zdarza mi się w pośpiechu wrzucić go do torebki w pozycji poziomej i nic nigdy się nie wylało. Ale pasuje też do pionowych uchwytów samochodowych Zapłaciłam koło 100 zł, ale korzystam codziennie od kilku miesięcy i jeszcze się nie zawiodłam, w przeciwieństwie do plastikowych kubków, które wymieniałam co kilka tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Kubek termiczny. 18.06.13, 10:44 Ja od kilku m-cy używam kubka termicznego ze Starbucksa- ten metalowy, nie plastikowy. I bardzo go polecam. Noszę go w torebce, codziennie do pracy i nigdy nie wyciekła mi nawet kropelka. Kawę robię ok 7.30 , a od 12 jeszcze jest ciepła. Wydatek ok 80zł, ale naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kubek termiczny. 18.06.13, 17:49 Ja kupiłam Primusa - i go zwróciłam. Fajny, nie ciekł, ale bardzo krótko trzymał temperaturę. Zdecydowałam się na polecanego Contigo (wybrałam model Aria) i jestem niezmiennie zachwycona Przetrwałam dzięki niemu paskudną zimę. Ba, poleciłam go kilku koleżankom, które całują mnie za tę radę po rękach Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Kubek termiczny. 18.06.13, 21:10 A którego Primusa miałaś? Mnie sprzedawca ostrzegał przed plastikowym, że krótko trzyma, ale na forum nikt nie narzekał. Teraz chcę kupić ten metalowy, a może od razu lepiej Contigo. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: Kubek termiczny. 19.06.13, 10:49 Contigo jest the best - nic nie cieknie, dlugo trzyma cieplo, swojego uzywam juz ponad 1,5 roku i ciagle jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kubek termiczny. 22.06.13, 20:13 Miałam właśnie plastikowego Primusa. Ja naprawdę szczerze polecam Contigo. Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania kubki contigo-gdzie? 30.11.13, 12:42 chciałabym kupić taki kubek , czy kubki sa cieżkie? bo chciałam aby corka zabierała kubek jesienią/zima do stajni i zastanawiam się czy bedzie ok. ? i czy gdzies można je zobaczyć lub kupic stacjonarnie? a może wiecie gdzie największy wybór tych kubków w necie? i który model najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: kubki contigo-gdzie? 30.11.13, 18:38 Contigo West Loop - w merlinie są w różnych kolorach, z kodem STATOIL2013 wychodzi obecnie najtaniej. Kubka nie mam, ale chyba model wyżej najczęściej jest polecany na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk A Contigo Kids trzyma temperaturę? 01.12.13, 13:40 Chciałabym, żeby córka zabierała do szkoły (lubi np. ciepłe kakao) i zastanawiam się czy to się sprawdza? Czy będzie wystarczająco ciepłe, czy wygodnie się pije z tego kubka i czy siedmiolatka się z góry na dół nie poleje... Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania contigo ARIA 02.12.13, 08:21 a może kubek aria lepszy? bo ten mniejszy to mały , tylko czy tn większy nie bedzie za cięzki dla dziewczynki? i czy wygodnie się trzyma te kubki be uchwytów? Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: contigo ARIA 02.12.13, 18:26 Ja mam Arię. Leży w ręce wyśmienicie. Mieści się w niej duży kubek napoju. Jako, że sama piję niemal wrzątek - wypijam napój zanim zdąży wystygnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: contigo ARIA 03.12.13, 01:03 a czym się różnik ARIA od WEST LOOP? myślałam,ze rózne pojemności mają rózne nazwy , ale widzę arię 470 ml. więc nic juz niewiem a musze kupic dziś by napewno doszedł do piątku , eo_wina masz może 600 ml? nie bedzie zaduży dla 10 latki? Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: contigo ARIA 03.12.13, 09:06 Mam ten mniejszy 300 ml. Mnie dużo większy nie był potrzebny, bo nie chciałam targać dużych gabarytów w torebce (rok temu dostępne u nas były tylko 300 i 600 ml) Aria różni się tym od West Loopa, że ma dodatkową, przesuwaną blokadę, żeby przez przypadek nie nacisnąć dozownika np. w torebce - dla mnie to przeważyło przy zakupie, acz gdybym teraz kupowała - na pewno kupiłabym Arię 470 ml. Naprawdę bardzo polecam te kubki Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: Kubek termiczny. 03.12.13, 10:48 A Contigo Kids ktoś miał? merlin.pl/Contigo-Kubek-KIDS-zielony/sport/product/220,869634.html#fullinfo Cieknie? Ile trzyma ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś
anne241 Re: Kubek termiczny. 10.12.13, 17:57 A czy ten ktoś zna? merlin.pl/Contigo-Kubek-plastikowy-Morgan-citron/sport/product/220,1216292.html Cena w Merlinie dość fajna, promocja tylko na ten kolor Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: Kubek termiczny. 10.12.13, 18:21 ja kupiłam dwa tyg temu dwa bidony dla dzieci i chyba sobie też kupię super bo nie przeciekają i trzymają długo temp. www.krainaekozabawek.pl/64-bidony-termiczne-alfi-isobottle Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: Kubek termiczny. 16.01.15, 16:50 A niekoniecznie spam Ja mam jeden Contigo i jest rewelacyjny, ale cena zabija. Kupiłam w zeszłym roku w Merlinie na dobrej promocji, ale to się trzeba zaczaić. Teraz córka testuje Alfi i na razie ok. Odpowiedz Link Zgłoś