try_walking_in_my_shoes 19.06.13, 12:49 Czy jest gdzieś promocja na dużego Furbyego (poniżej 250 zł)??? Była promocja w Auchan, ale niestety ją przegapiłam, a cena na Allegro powala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia321 Re: Furby 19.06.13, 13:05 Ja szukam za 300zł i nie mogę kupić. Po dniu dziecka brak w sieciówkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Furby 31.07.13, 20:23 Od jutra w Selgrosie po 244 z groszami,czyli poniżej 250 Moje dziecko własnie powiedziało,że napisze w tym roku do Mikołaja prośbę o "Ferbiego".A jak kupować to tylko teraz,bo za 2 m-ce ceny zowu wystrzelą do 399,albo bedzie dostępny tylko na allegro(o ile bedzie za kosmiczne ceny). A powiedzcie dlaczego dzieci chca glównie żołtego,chodzi o kolor,czy każdy ma jakieś inne imie,funkcje,bo zielona jestem w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
marika012 Re: Furby 31.07.13, 20:57 Pierwsze słyszę że dzieci chcą głównie żółtego. Znane mi dzieci chcą- córka różowego, jej koleżanka fioletowego, córka mojej znajomej z pracy czarnego. Ja zrezygnowałam z kupna bo znając moja zaraz rzuci w kąt. No chyba że do mikołaja napisze list to nie będzie wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Furby 31.07.13, 23:34 Mój syn chciał pomarańczowego. Nie rzucił w ką. Furby chodzi z nim do szkoły, tam jest wygłaskany przez różne dzieci, jeździ z nim na wycieczki rowerowe w sakwie lub plecaku, nawet ostatnio syn wyjechał z mężem na 2 tygodnie wakacji to też Furby obowiązkowo z nimi pojechał. Tylko na kolonie mu nie dałam. I był początkowo płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Furby 31.07.13, 20:59 Cena niezła, do tego mają nowe tajne kolory.mnie podoba się popielato-niebieski,niestety dzieciowi żaden :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Furby 31.07.13, 22:15 Ja nie wiem gdzie teraz są w promocji ale ja właśnie czekam do świąt, wtedy będą przeróżne promocje Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: Furby 01.08.13, 08:18 Ja kupiłam przy jakiejś promocji w tesco w maju wyszedł coś ok 230 zł Córka lat 5 .. pobawiła się nim może 3-5 x po 15 min i TYLE . Jak dla mnie klapa .. gada w kółko to samo .. tak samo tańczy te wszelakie fimiki na YT są ustawione .. Na szczęście w szale cenowym w czerwcu sprzedał się za 280 zł .. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Furby 01.08.13, 09:32 mamanatalki87 napisała: > Ja kupiłam przy jakiejś promocji w tesco w maju wyszedł coś ok 230 zł > Córka lat 5 .. pobawiła się nim może 3-5 x po 15 min i TYLE . Jak dla mnie > klapa .. gada w kółko to samo .. tak samo tańczy No właśnie dlatego że nikt się nim nie zajmuje to on gada w kółko to samo. O to chodzi w tej zabawce, że trzeba się nią zajmować aby był efekt w postaci nowych słów i innych zachowań. Ewidentny przykład kupowania zabawki "bo jest szał" a potem żal, że się nie sprawdziła. Trzeba wiedzieć co się kupuje, po co i jak to działa. te wszelakie fimiki na YT > są ustawione .. Furby na filmach jest już "wytrenowany". Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: Furby 01.08.13, 11:17 Ano właśnie też tak myślałam dlatego go kupiłam ( córka chciała fakt , ale tez moje marzenie nie spełnione z dzieciństwa ) . A że jeszcze młodsze rodzeństwo 3 letnie to kupiliśmy .. I córka najmniej się interesowała ale ja chciałam mu dać szanse i " sama " z iphonem siedziałam karmiłam puszczałam muzykę gadałam .. Przez pierwsze kilka dni "chodził" non stop , bliźniaki się interesowały .. ale potem jego " słownictwo " nie powiększało swojego zasobu .. pisałam tu na forum i dziewczyny potwierdziły że " więcej " mówić nie będzie .. Po 1-1,5 miesiącu został sprzedamy .. A co do YT i filmików to nie widziałam żeby mówiły coś "innego " niż nasz .. raczej chodzi mi o to "kiedy" coś mówią .. na YT wygląda jakby takie inteligentne były że "rozmawiają " .. a wcale tak nie jest .. niestety .. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Furby 01.08.13, 08:54 Moja córka twierdzi,że nie rzuci w kąt.Teraz ma fioła na punkcie Pou na moim telefonie,karmi,ubietra,zdobywa punkty).Wolę Furbiego niż kolejną 12 lalke MH. W zeszłym roku widziałam błagalne posty dziewczyn; Gdzie Furby,nie moge znaleźć w żadnym markecie,a necie sa po 399zł,dziecko marzy i napisało list do Mikołaja itp....Tego się obawiam szału na Furbiego przed świetami,przesadzonych cen i tego,zę będe żałowała,żę nie kupiłam do 250zł. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.8 Re: Furby 25.10.13, 10:47 Może teraz ktoś widział gdzieś w dobrej cenie furbiego? jakieś promocje? Z góry dziękuje za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Furby 25.10.13, 14:27 w zeszłym tygodniu realu były za 259 ale nie wiem czy ta promocja wciąż obowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Furby 26.10.13, 01:09 i o ile są,bo we wrocławskim realu śladu po nich nie ma. Ja kupiłam,jak były po 259-czarnego,bo pamiętam,co działo się w tamtym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Furby 26.10.13, 10:36 Mam drobne pytanie o furby - czy one mówią wszystkie mówią po polsku czy tylko niektóre? Widzę na allegro, że niektóre w opisach mają "mówi po polsku". Odpowiedz Link Zgłoś
agang Re: Furby 26.10.13, 10:52 były taniej w Outlet Factory-Smyk Megastore -Poznań Luboń Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Furby 26.10.13, 14:00 agang - byłam wtedy jak mi pisałaś, nie było ani sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Furby 26.10.13, 11:11 one mają chyba aplikację dostosowana do kraju w jakim mają być sprzedawane. przy podejrzanie niskiej cenie upewniłabym się. co do samego gadania to nasz na początku tylko mówił po swojemu, z czasem zaczął używać więcej słów polskich i jako tako można się z nim dogadać . Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.8 Re: Furby 26.10.13, 15:20 Dziś w realu jest minus 30% na zabawki i wychodzi po 244 zł ...cena bez szału , ale zawsze ciut mniej niż 259 Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Furby 24.11.13, 12:17 czy ja wiem... w smyku na dniach widziałam po 399 Odpowiedz Link Zgłoś
kazik143 Re: Furby 14.11.13, 12:50 Nasz też na początku mówił po swojemu, ale gdy dużo się z nim gada uczy się coraz więcej słówek. chyba o to w tym chodzi, żeby poświęcać mu dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
nika1310 Re: Furby 14.11.13, 15:02 w tamtym tygodniu były w tesco za pół ceny. Wyszło po 175zm po odjeciu bonów Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Furby 23.11.13, 15:00 kurde i moj 5-latek sie napalol na Furbyego-twierdzi ze bedzie sie nim opiekowal sa jakies promocje teraz niby w smyku -20%ale moze gdzies taniej wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Furby 23.11.13, 15:20 W Carrefourze wychodzi 280zł, z tym że dzisiaj jest 30% zniżki. Wychodzi 205zł Furby i kupon 75zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Selgros 239zł do 25 listopada 23.11.13, 17:44 www.selgros.pl/oferta-promocyjna/artykuly-przemyslowe/zabawki-artykuly-sezonowe/radom/furby-9-415582 Odpowiedz Link Zgłoś
joanka72 Re: Furby 24.11.13, 11:36 Potwiedzam wczoraj kupilam, tj. Mikolaj nabyl.Bon z rabatem nozna realizować od 25.05. No ale zapłacić trzeba 279 PLN, przynajmniej w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Furby 24.11.13, 14:42 Dokładnie tak jak mówi Joanka. Trzeba najpierw wybulic 279 w Kerfurze, zeby dostac w bonie 75 zł do zrealizowania przy kolejnym zakupie. U nas schodziły jak świeże bułki, więc capnęłam i ja. Teraz czytam, że to niewypał No ale cóż...chyba wszystkie zabawki po pewnym czasie się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik143 Re: Furby 27.11.13, 22:11 Na naszego Furby'ego składaliśmy się wszyscy, dziecko z kieszonkowego, dziadkowie i resztę my, myślę, że wtedy dziecko bardziej szanuję zabawkę jak się dokłada. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz gdzie najtaniej 03.12.13, 07:30 Witam, proszę o info gdzie najtaniej kupić? Jak oceniacie tą zabawkę dla prawie 10-latki? Trochę się obawiam,ale jeśli ma być od Mikołaja? Czekam może w naszym realu będzie promocja, choć biorąc pod uwagę wysoką cenę (369zł), to znajdę gdzieś poniżej 300zł?? Dziękuję, pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
magiiia Re: gdzie najtaniej 03.12.13, 07:46 pisałam wczoraj, wątek nadal wisi na stronie głównej forum Odpowiedz Link Zgłoś
7zatroskana Re: gdzie najtaniej 10.12.13, 21:43 Już zaczynają się promocje Furby`ego. Nie bardzo wiem gdzie bo mało się tym interesuje bo my z rodzina składamy się i po długich rozmowach kupujemy Furbyego. W końcu to są dziecięce marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś