Dodaj do ulubionych

zara -jaka rozmiarówka

22.06.13, 08:57
Dziewczyny chcę zamówić spodnie dla syna i mam pytanie jak z rozmiarówką? czy braż na 118 czy na 110 ? czy mają gumkę do regulacji w pasie?
Chodzi mi o takie spodnie i kamizelkę

www.zara.com/pl/pl/dzieci/ch%C5%82opiec/spodnie/spodnie-z-serii-basic-c437528p1047866.html
Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: zara -jaka rozmiarówka 22.06.13, 12:06
      nenka1 napisała:

> Dziewczyny chcę zamówić spodnie dla syna i mam pytanie jak z rozmiarówką? czy b
      > raż na 118 czy na 110 ?

Najlepiej na 140 wink

PS. Nie wiem, czy sa na tym forum jasnowidze?
      • lia Re: zara -jaka rozmiarówka 22.06.13, 15:28
        Ej no, nie jest to takie głpie pytanie. WIadomo, że dziecięce rozmiarówki są przedziwne i to co w zarze ma rozmiar 86, to nie to samo co 86 z HM.
        Ja kupowałam tylko spodnie dla dziewczynki i to małej, więc wiele nie pomogę, ale IMHO akurat doły są nieco większe, zwłaszcza dla chłopców (tzn. 86 na chłopcach jest większe niż 86 na dziewczynkach). Ale najrozsądniej chyba będzie jak sobie zamówisz oba rozmiary, zmierzysz i ten zły oddasz. Ze zwrotami nie ma żadnych problemów.
        • patatajowa Re: zara -jaka rozmiarówka 22.06.13, 17:56
          głupie, jak najbardziej.
          zauważ ze autorka watku nie podała w jakim wieku ma dziecko ani ile ma ono wzrostu.
          pewnie z powodu upału wink
          • nenka1 Re: zara -jaka rozmiarówka 22.06.13, 21:26
            Dzięki za odzew. Rzeczywiście nie podałam wymiarów dziecka wink Przepraszam.
            Zatem dziecko jest szczupłe i ma 110 cm wzrostu
            Pomożecie?

• lia Re: zara -jaka rozmiarówka 22.06.13, 22:39
              Hehe, to mi też chyba upał zaszkodził big_grin Jakoś po prostu założyłam, że się waha między kupieniem "właściwego" a o rozmiar większego.
            • vikfik Re: zara -jaka rozmiarówka 22.06.13, 22:39
              Na 110 albo jeszcze mniejsze.... W rozmiar 118 miesci się jeszcze spokojnie mój 7mio latek, który ma prawie 130 cm wzrostu....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka