verona27 24.06.13, 11:46 Mam zamiar kupić Topgala córce do 3 klasy i mam pytanie do posiadaczek (pośrednich...hm) tych plecakow: czym różnia sie w praktyce plecaki Chilli-Nuno-Euforia? który jest najlepszy w użytkowaniu, najbardziej praktyczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alundra79 Re: do posiadaczek Topgal: Chilli-Nuno-Euforia? 24.06.13, 12:25 od piątku mój syn jest w posiadaniu EFI 134 - idzie do 4 klasy... i wcześniej ten plecak by mu po prostu nie pasował - jest bardziej młodzieżowy.. więc dla 3-klasisty - nie polecam.. wybierz coś z CHI.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do posiadaczek Topgal: Chilli-Nuno-Euforia? 24.06.13, 13:36 Chili są szyte z innego materiału, są bardziej sztywne. Efi i Nuno są ogólnie trochę bardziej wiotkie, material nie jest taki sztywny, ale plecy i szelki tak samo dobrze usztywnione i wypełnione gąbką. Mój syn miał chili w klasie 2 , a w trzeciej Euforia ( wzór moro) . Bardziej lubił Efi. Absolutnie się nie zgodzę, że Euforia nie pasują w klasach 1-3, w szkole mojego dziecka ten wzór moro nosiły już bardziej wyrośnięte pierwszaki. Tylko weź pod uwagę Efi z przedziału "plecaki szkolne" a nie "plecaki młodzieżowe" - te faktycznie są duże. Odpowiedz Link Zgłoś