Dodaj do ulubionych

rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkołowiec

03.07.13, 21:52
Witam! Zastanawiam się co kupić mojemu synkowi, który ma 13 miesięcy:
rowerek trójkolowy z przekładnią np. taki allegro.pl/rowerek-magic-gratis-5-kolorow-i3348013868.html lub taki allegro.pl/smoby-rowerek-trojkolowy-baby-bike-sport-435012-i3359661366.html
czy może rowerek biegowy CHILLAFISH BUNZI allegro.pl/chillafish-bunzi-2w1-rowerek-trojkolowy-biegowy-i3331878907.html
Synek uwielbia rowerki. Zawsze jak widzi na placu zabaw wszelkie rowerki mniejsze i większe, zawsze ogląda z zachwytem. Moze ktoś ma taki rowerek biegowy, bo na razie chyba najbardziej biorę go pod uwagę.
https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5ef8zto6o1.png

<https://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9higwz9gh2.png>
Obserwuj wątek
    • laleczka888 Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 09.07.13, 11:29
      Jak na mój gust, to mi się podobają najbardziej te chillafish bunzi.
      Rowerek fajny z możliwością przełożenia kółek z dwóch na trzy i na odwrót.
      Dodatkowo ma schowek na skarby.
      Godny uwagi.
      Na takie dziecko 13 miesięcy będzie się nadawał.
      Widziałam ostatnio taki u sąsiadki na osiedlu i prezentował się naprawdę ładnie.
      Ważne też żeby dziecku się spodobał.
      Cena też nie jest jakaś wygórowana.
      • roneczka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 09.07.13, 20:41
        a POPATRZ JESZCZE NA PYKYLINO I i dla większych WUTSCH OBA MARKI PUKY. Sorry za caps. Na allegro mnóstwo używanych.
        Można tez rozważyć Scuttle Bug and Scramble Bug producent QuickSmart
        jeden trzy drugi czterokołowe
        kompaktowe
        www.youtube.com/watch?v=JMYZgZPZMBg
        Oczywiście bykupić trzeba samemu zainteresować lub popytać sprzedawcy, bo one są dla rożnych przedziałów wiekowych
    • pumeczka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 10.07.13, 08:12
      puky WUTSCH
      kupiłam córce jak miała z 15 miesięcy, tak dla roczniaka raczej nie pasi bo wysoko trzeba nogę podnosić
      no chyba, że dziecko wysokie, no ale musi miec juz opanowaną osobistą równowagę,
      chillafish bunzi
      widuję u nas na osiedlu, córka (obecnie 2 lata) go dosiadała, to wydaje się taki malusieńki, więc dla maluszków ok, dla mojej 90 cm córki, za mały, na pukym tak nie wyglądała, mimo, że w opisie niby mają siodełko na podobnej wysokości
      mam jeden minus do puky
      rozstaw kół, jest taki szeroki, może to i bardziej stabilne, ale przeszkadza to dzieciakom, nogi mojej się zawsze plątały wink
      ale moja może to ewenement, bo lubi sprzęty z wąsko rozstawionymi kółkami, nawet hulajnoga to tylko 2-kołowa, bo trójka za szeroka i nogą ociera wink
    • mw793 Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 10.07.13, 10:47
      A nie boisz sie ze z tych dwoch pierwszych rowerkow to dziecko spadnie?
      Przeciez 13 miesieczny bobas nie utrzyma sie bez zabezpiecznia na takim rowerku.
      Owszem fajne wygldaja ale to chyba nie to jest najwazniejsze.
      Nie lepiej kupic taki z zabezpieczniem - porecza czy pasami?
      • roneczka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 11.07.13, 10:42
        To są rowerki dla maluszków i są tak skonstruowane że nie ma możliwości spadnięcia, bo dziecko dosięga nogami do podłoża.
        08-07 Borys,08-10 Kajetan
        • roneczka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 11.07.13, 10:48
          Tutaj link jak 13 miesięcznik jeździ na pukylino
          www.youtube.com/watch?v=d9jTSxPFY8M
    • afroddytta Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 10.07.13, 10:53
      U nas ten pierwszy się nie sprawdził, a kupiłam po dobrych opiniach na forum. Kupiłam chyba jak jeden syn miał ponad 2lata i w sumie nigdy na nim nie jeżdził, kolejny ma teraz 2lata i też nie jeżdzi, dla 13mies. moim zdaniem będzie za duży. Teraz czasami 4latek sobie jeździ.
      • roneczka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 11.07.13, 10:43
        Pykylino faktycznie jest już za mały dla dwulatka, a wurtsch może być ciut za duży dla 13 miesięcznika, trzeba mierzyć, te jeździki ze smart quick można rozważyć. Są filmiki na youtube jak dzieci na tym jeżdżą. Ewentualnie taki zwykły samochód - jeździk, pchacz. Dziecko odpycha się nogami
    • domini80 Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 12.07.13, 10:37
      Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Chyba jednak kupię chillafish. Trójkołowe fajne, ale chyba dla starszych, oba od 1,5 roczku. Puky nie podobają mi się, bo są na czterech kółkach. Chillafish może być trój i dwukolowy. Szkoda, że nie widziałam go na żywo.
      Pumeczka, mój synek ma 78 cm, myślisz, że będzie dobry.
      Mamy w domu dwa jeździki, jeden z Kubusiem Puchatkiem synek często na niego wsiada , drugi taki bardziej samochodzik, większy i mniej lubiany przez Bartoszka.
      Teraz młody biega koło mnie i jak zaglądam w linki, to jest zachwycony i woła: brum, brum.
      P.S. Pozdrowienia dla Jeremiego! Fajny chłopczyk.
      • pumeczka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 12.07.13, 13:06
        ja ogólnie jestem za innymi jeździkami, rowerkami niż te samochodzikowe
        chodzi mi o lekkość, łatwość przenoszenia ich przez samo dziecko, a przede wszystkim o późniejsza odsprzedaż, żeby nabyć coś nowego
        chillafish od razu się rzuca w oczy
        ja bym była na tak dla takiego roczniaka smile, pewnie styknie jeszcze na długo
        u mnie na bank nie , bo ja lubię zmianywink no i siłą rzeczy moje dzieci "muszą" wink
        dwóletnia córa pomyka już na rowerku biegowym drewnianym, więc puky był tylko na parę miesięcy, ale nie żałuję bo lubię testowanie
        ogólnie jakbym rok temu znała produkt chillafish, to bym pewnie go kupiła
        ale wszędzie było głośno tylko puky, puky wink
      • roneczka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 14.07.13, 00:21
        Kup ten chillafish bunzi. Cena nie powala. Co ważne jest regulacja siedzenia i można faktycznie potem przerobić na biegówkę. A dziecko oszaleje ze szczęścia.
        Jak ja miałam dzieci małe ta takich pojazdów nie było.
    • syr_enka Re: rowerek biegowy Chillafish bunzi czy trójkoło 12.07.13, 11:53
      My mamy ten z chillafish i jesteśmy zadowoleni.
      Jak siostra przychodzi z maluchami, to wszyscy się bawią i jest wesołosmile
    • lucyjkama Chillafish w biedronce 18.06.14, 19:22
      Podbijam wątek. Można teraz kupić rowerek chillafish 2 w 1 za niecałe 53 zł w Biedronce. Były po 129 zł w maju a teraz są przecenione. Kupiłam właśnie wczoraj 2 szt dla bratanków-bliźniaków na roczek. Bardzo fajne te rowerki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka