agnieszka266 03.08.04, 11:38 Od którego m-ca woziliście swego maluszka w foteliku BEAT firmy Play? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r345 Re: fotelik Play 03.08.04, 16:50 9 gdy zaczal sie nie miescic w nosidelku. Ale wozilabym tez niemowlaka tak od 3 miesiaca. Po prostu nie wiedzialam ze sa takie foteliki. Pozdrawiam Swietny fotelik Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina Re: fotelik Play 03.08.04, 19:29 Kupiłam takowy gdy mała miała 7mcy.Zimą było jej bardzo niewygodnie w malutkim foteliku, gdy taka poubierana.Dodam, że obecnie ma 14 mcy i jeszcze nie osiągnęła wagi 9kg,teoretycznie przepisowej do wożenia przodem. Fotelik rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: fotelik Play 04.08.04, 01:04 ^ m moje dziecko było duże i za nic na świecie nie mieściło się do malutkiego BC Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: fotelik Play 04.08.04, 01:09 Coś pomotałam sorry. W Play mała jeżdzi od 6m życia z tym, zę najpierw jeżdziła z wkładką redukcyjną i tyłem do kierunku jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatorstwo Re: fotelik Play 04.08.04, 09:50 Wiecie co...Ja tez go chcialam kupić...bo to jedyny fotelik do 25 kg czyli mniejwięcej 7 roku życia. Tyle, że mi go odradzieli z jednej przyczyny. On ma konstrukcję tego typu co te do 18 kg, i dzieci około 3-4 roku życia juz i tak nie chcą w nim jeździc mimo, ze wagowo jeszcze im daleko do 25 kg, bo jest zabudowany i nic nie widza. Moja siostra to przerabiała z dwójką dzieci i koleżanka też....To tak tylko.....napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina Re: fotelik Play 04.08.04, 11:11 Nikt nie uważa, że w takim foteliku należy trzymać dziecię, aż osiągnie wagę 25kg. Dużym plusem fotelika Play jest to, że dziecku nie jest ciasno, a wiele tych do 18kg jest stosunkowo wąskich. Poza tym można wozić maleństwo z wkładką dla noworodków tyłem do kierunku jazy, tym samym oszczędzając na zakupie fotelika 0-13kg, które spełniają wyjątkowo krótko swą rolę, zwłaszcza gdy bobas szybko rośnie. Oczywiście każdy ma prawo do własnej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatorstwo Re: fotelik Play 04.08.04, 15:36 No tak..tylko nie wszyscy maja kase żeby co 2 lata wymieniac fotelik za 700 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dora1976 Re: fotelik Play czy ktoś jeszcze uzywał takiego? 19.08.04, 21:13 Interesuje się fotelikami dla dzidzi 5 miesięcznej ale wazącej 9 kilo w nosidełku jest mu już niewygodnie bo mój synuś to spory chłopak i szukam odpowiedniego i bezpiecznego fotelika który starczył by na dłużej bo niestety to spory wydatek. Na fotelik od 9-36 kg jest jeszcze za malutki, nie siedzi jeszcze sam. Poradzcie czy ten fotelik play jest naprawdę dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: fotelik Play 20.08.04, 15:44 A jam ma daw playe i jestem bardzo zadowolona.Obie córki zaczęły jeżdzić od około 9 mjies. W tej chcili jedna ma 17 mie, a druga ponad trzy latka. ta starsza nie chciała jeżdzić w żadnym 9-36 kg,bo jej za wąskie były.I dlatego sprzedałam większy i kupiłam drugiego playa.Jest bardzo obszerny,odchyla sie do spania(czego nie ma w tych 9-36,zazwyczaj tylko piszą,a poxniej oazauje sie,że się odchylają na milimetry).No i ma tapicerkę nie do zdarcia.Pozdrawiam,nata Odpowiedz Link Zgłoś