Dodaj do ulubionych

prezent dla niani

15.08.13, 14:24
chciałabym coś sprezentować naszej opiekunce, która po dwóch latach kończy pracę. Dziewczyna jest młoda (20 lat), studiuje. Moje dzieciaki ją uwielbiają, my zresztą teżwinkPomyślałam o czymś 'sentymentalnym' np mały album ze zdjęciami dzieciaków (głównie była dla młodego ale często zostawała z dwójką) oraz np kupon do H&M czy Zary. Myślicie, że to ok? wolałabym nie dawać po prostu kasy...
Obserwuj wątek
    • kropkaa Re: prezent dla niani 15.08.13, 14:45
      Moim zdaniem ok - słusznie, że album mały wink Z kuponem trzeba przemyśleć, po ile są rzeczy, które ona lubi i są w jej guście - dawanie kuponu do Zary za 100 zł mija się z celem, bo jak nie dołoży drugie tyle, to raczej nic oprócz majtek nie kupi. A może po prostu kupon do centrum handlowego? Wtedy nie jest ograniczona sklepem.
      • kropkaa Re: prezent dla niani 15.08.13, 14:46
        Miałam na myśli kartę. Najepiej taką, którą można płacić kilka razy dowolne sumy.
    • monikaj21 Re: prezent dla niani 15.08.13, 17:32
      5 lat temu pierwszą nianię na zakończenie wzięłam do Inglota i tam pani pomogła jej dobrać parę kosmetyków (zapłaciłam chyba ok 250 zł).
      Druga niania dostała kasę po prostu.
      W obu przypadkach wybrałam tak, żeby to było to co im akurat było potrzebne smile
      Karta zakupowa to też dobry pomysł, jeśli nie chcesz dawać pieniędzy - najlepiej do sklepu, który lubi, lub taka bardziej otwarta (np. karta do wszystkich sklepów w danym centrum handlowym)
      • bubbleup Re: prezent dla niani 15.08.13, 21:42
        album + kasa w kopercie i bedzie bardzo zadowolona po co ta karta zeby kogos zmusic do wydania jej w sklepie a moze dziewczynie bardziej sie ksiazki przydadza a nie szmatki
        • mmala6 Re: prezent dla niani 15.08.13, 22:14
          dzięki za poradysmile
          • agnieszka_mmm Re: prezent dla niani 16.08.13, 10:43
            Moja siostra miała tez młodą nianię. Była z niej bardzo zadowolona. Widziała, że dziewczyna zawsze chętnie ogląda jej perfumy i kupiła jej w prezencie flaszkę oryginalnych perfum. Dziewczyna strasznie się ucieszyła, bo sama nie wydałaby kasy na kosmetyki a tak bez wyrzutów sumienia miała coś fajnego smile Ale to taki prezent jak wiesz jakie zapachy jej pasują. Tyle, że młode dziewczyny lubią zazwyczaj świeże delikatne zapachy smile
            • babeth Re: prezent dla niani 16.08.13, 14:37
              A starszej niani? Kupiłam storczyk- chcę żeby miała od nas bukiet na lata ale do tego szukam czegoś jeszcze. Nie wiem coś do kuchni (lubi pichcić), pościel, czy może raczej biżuterię albo bon do kosmetyczki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka