Dodaj do ulubionych

Dawne miłości

03.02.11, 19:21
Jak wspominacie Wasze dawne miłości, czy został Wam sentyment, czy wręcz przeciwnie? Utrzymujecie z nimi kontakty, czy kontakt okazał się niemożliwy?
Obserwuj wątek
    • twisted_elegance Re: Dawne miłości 03.02.11, 22:15
      utrzymuję znajomości z kilkoma facetami, z którymi nie łączyło mnie nic szczególnego, albo znajomość nie została 'skonsumowana'. z Miłości leczę się u psychologa, wybrałam nie utrzymywać z nim kontaktu. nie wiem czy na zawsze czy do momentu kiedy mi przejdzie.
    • cynta Re: Dawne miłości 04.02.11, 16:48
      W dobie Naszej Klasy i mojej tuz porozwodowej "odwiedzilam" tych z przeszlosci, bylych czy niedoszlych, paru zaledwie.... Po to by dojsc do wniosku ze podjelam kiedys sluszne decyzje. Na bierzaco jestem bardzo mono... zadnych znajomych facetow, zadnych tzw. przyjaciolek..... po za moja Miloscia oczywiscie
    • yag-nik Re: Dawne miłości 05.02.11, 21:38
      Nie wiem czemu ale mam sporadyczny kontakt prawie ze wszystkimi swoimi byłymi.
      Poza jednym, jego żona ma na mnie uczulenie więc unikam kontaktu, nie dlatego że nie chcę się "zdzwonić". Nie widzę sensu prowokować obcą mi kobietę do uprzykrzania życia bliskiego mi niegdyś mężczyzny.
    • marta_51 Re: Dawne miłości 06.02.11, 12:24
      Najwieksza (po latach widze ze jedyna z mojej strony prawdziwa)milosc i najwieksze rozczarowanie jednoczesnie, przesztalcila sie na stare lata w wielka przyjazn - o dziwo. Pozostalo wiele z dawnej bliskosci i moge z nim rozmawiac szczerze, jak z prawdziwa przyjaciolka. On ma kobiety, ja od 20 lat nikogo. Facet ma klase no i oboje nie roscimy pretensji do posiadania drugiego na wlasnosc, dlatego jest to mozliwe.
    • solaris_38 Re: Dawne miłości 07.02.11, 20:36
      miłość albo jest zawsze albo jej nie było

wszystkich kocham :)

pozostałych jeno mi się zdawało ze kocham lecz kochać nie umiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka