Dodaj do ulubionych

wyprzedać w H&M ...

19.08.13, 08:31
Wybrałam się ale chyba ciut za późno, czy gdzieś jeszcze coś znajdę bo w tym co byłam nie było ani śladu po wyprzedaży letniej sad czy coś gdzieś jeszcze jest i jakie inne sklepy polecicie do których warto zajrzeć , dzieki za info smile
byłam w 5-10-15 ceny jak na ich jakość nie warte oglądania
reserved też już na dziecięcym nie było śladu
a dla nas jest coś ciekawego czy wszędzie już jesień ?
Obserwuj wątek
    • bubbleup Re: wyprzedać w H&M ... 19.08.13, 08:59
      ok kilku juz lat wyprzedaze zaczynaja sie w czerwcu a nie w lipcu i nie trwaja do konca sierpnia tylko tak naprawde do konca lipca pozniej wieszaja juz jesien
    • tzka Zara 19.08.13, 09:44
      W zeszl. tyg. kupowałam dziecięce w internet. sklepie Zary. Co prawda mocno już sa okrojone rozm. i asortyment dość szybko się kurczy, jednak może cos jeszcze znajdziesz. smile
      www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC-c467004.html
    • agni71 Re: wyprzedać w H&M ... 19.08.13, 10:33
      W pierwszej polowie sierpnia kupowałam jeszcze na wyprzedaży w Zarze internetowej, a stacjonarnie w Okaidi. W tym ostatnim tylko częśc asortymentu była obnizona -60% -70%, większość -50%, więc mozliwe, ze teraz zniżki są jeszcze większe, ale wiadomo ilośc towaru coraz mniejsza. W zeszłą środę byłam w Smyku, tam tez jeszcze wisiało coś na przecenach. Chyba w C&A stacjonarnym mogą byc jeszcze zniżki, choć jak zajrzałam w zeszłym tygodniu, to byl raptem jeden wieszak przecen (ale to wygląda róznie w zal. od sklepu). Może cos jeszcze w Kappahl wisi. Przeceny mozna jeszcze znaleźć w internetowych sklepach, np. Endo, a także w sklepach internetowych z butami.
      Z damskimi nie pomogę, moze Jacqueline Riu? Oni chyba dośc długo mają przeceny, a w końcówce ceny bywają śmieszne.
      Generalnie teraz już mało przecen, wchodzi kolekcja jesienno-zimowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka