Dodaj do ulubionych

h&m 25% newsletter problem -pytanie

19.08.13, 21:00
witam
pani dziś w hm rzekla ze mogę zrealizować 1 kupom a miałam 3 z roznych kont.
dodala ze jak przyjdę jutreo to już mi nie sprzedadzą na kupon bo 1 kupon 1 osoba.
ze to jest naciąganie firmy.
dodam ze w czerwcu dość pare razy brałam 3 kupony i kupowałam i nikt nie robil mi problemu.
aha dodala ze się zmienilo i już nie można kupować po pare razy.pytam od kiedy się zmienilo jak caly czas taki sam przychodzi kupon z taka sama trescia-na to mi nic nie rzekla.
jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • vierzieg40 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 19.08.13, 21:15
      Dziś kupowałam 2 ubranka i realizowałam 2 kupony z różnych kont w H&M w Złotych Tarasach w Wawie- nie było żadnego problemu, dostałam dwa odzielne paragony i informację, że w przypadku zwrotu towaru pieniądze dostanę na ich karcie (czyli standardowo).
    • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 19.08.13, 21:22

a bo głupotę zrobiłaś dając 3 kupony za jednym podejściem do kasy i tyle....
      W temacie nic się nie zmieniło czyli jeden klient -jeden kupon- na jedną rzecz.
      To ze ci jutro nie sprzedadzą to głupotę powiedziala- no chyba ze chodziło jej o to ze ona ci nie sprzeda bo cię pozna i zapamięta big_grin
      Wszystko zalezy od obslugi- jak bardzo służbiści to mogą ci tak powiedzieć. Ale też sprawdziło się tu powiedzenie ze chytry dwa razy traci......https://www.suwaczki.com/tickers/x7pv6bq59x27fzj3.png
      • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 19.08.13, 21:27
        ale patatajowa to nie o to chodzi nie o chytrość. Ale o zasade, skoro ja nie mogę to czmu w innych hm pisal ktoś wyżej ze mógł.
        ja dość pare razy realizowałam po 2-3 kupony, Zreszta sama ktoras kiedyś kasjerka powiedziała ze można przynieść pare kuponów bo się jej o to pytałam. nibdy nie było problemu.
        jestem z małego miasta gdzie pracownice doskonale poznają stalych klientów.
        • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 19.08.13, 21:35

nawiązując do tego powiedzenia nie chodziło mi o to ze ja jakas święta jestem bo sama mam po kilka wydrukowanych kuponów wink
          Ale zwyczajnie głupio by mi było wziąć 10 rzeczy i dać 10 kuponów przy jednych zakupach tongue_out
          Oprócz tego wiem juz z doświadczenia ze promocje w hm są tak zorganizowane ze co sklep to inne tłumaczenie regulaminu. Wiec chcąc sobie oszczędzić takich sytuacji mam zasadę jeden kupon- jedna kasa big_grin
          • eddzik Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 19.08.13, 23:24
            eee to wy jeszcze macie kupony z różnych kont, grzeczne takie jesteście, ja zawsze drukuje ten sam kupon kilka razy. nigdy nie miałam problemu z realizacją. zawsze kupowałam około 5 rzeczy naraz. na ten sam kupon zaraz po mnie kupowała moja mama. Także mój hm jest kochany
    • lifecolor Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 19.08.13, 22:25
      Realizowałam ostatnio 2 kupony 25%-nie robiłam żadnych podchodów typu ide do innej pani czy na koniec kolejki znów-spytałam, czy można 2-usłyszałam oczywiscie nie ma problemu, więc miałaś pecha.
      • syka7 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 20.08.13, 08:05
        Ja też korzystałam z 1 kuponu drukniętego 3x
        z tym że
        1x ja
        2x mąż
        3x córka 6l. poszła ze swoją bluzką smile
        • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 20.08.13, 08:21
          no ja miałam z 3 różnych kont.

Czy może tak zrobić ze jak dziś pojde to mi nie sprzeda rzeczy z kuponem?
          powiedziała ze jedna osoba może tylko raz skorzystać z promocji.
          Z tym ze ja szuklam jakiegoś regulaminu albo info o tym i nic nie ma o czyms takim.
          Zwyczajnie - oddana kierowniczka.Bo ta pani to była kierowniczka.
          • joacz1980 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 20.08.13, 08:46
            To wyslij kogoś żeby Ci kupił...albo idź gdy jej nie będzie. Przecież sama chyba w tym sklepie nie sprzedaje....Ja też parę razy kupowałam u tej samej pani ale zawsze na 1 kupon jedna rzecz. Miałam miesiąc temu problem z kupnem piżamy z Dorą z przeceny dla córki, której nie było w ich systemie. Kupiłam bo to fanka Dory ale bez prawa wymiany i zwrotu 4 dni później. Tylko, że teraz mnie panie kojarzą niestety.....bo w tym całym zamieszaniu uczestniczyły ze trzy osoby z personelu...Długo by zresztą opowiadać i miałam Was już prosić o pomoc ...
      • magdusia1984 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 10.02.14, 18:51
        A ja mam pytanie czy ten kupon nadal działa. zarejestrowałąm się do newslettera, ale kupon na -25 nie przyszedł. Gdzie go znajdę?
        • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 10.02.14, 19:00
          działa. kupon jest w mailu który ma tytuł:"Witamy w H&M Fashion News" i o treści:
          "Witamy w H&M Fashion News Gratulujemy – została/eś prenumeratorem H&M Fashion News! Będziemy Cię informować o specjalnych promocjach, ofertach i oczywiście o najnowszej modzie. Od tej chwili możesz się spodziewać aktualnych wieści o najnowszych produktach i wydarzeniach w H&M.Z poważaniem, H&M ".
          • kora711 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 10.02.14, 19:22
            plum1000
            a co to za miasto?
            • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 10.02.14, 19:40
              zakopane.
            • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 10.02.14, 19:50
              aha sama pani kierowniczka kiedys mi sprzedała dwie rzeczy na kupony -25% .
              No ale widać oczką ją zabolały że dużo kupuję, a sporo tam kupuje dla dziecka, (90% rzeczy ma hm), dla męża czasami, dla siebie czasami,często na imieniny/urodziny/bez okazji dla koleżanki, dziecka znajomych..

Kiedyś byłam świadkiem jak podniesionym głosem ( klientem byl ktoś z okolicznej wioski ) mówila że wymienia pani buciki mimo że 28 dni ustawowe na zwrot/minęlo..

Ja dzownilam w tej sprawie do centrali z pytaniem skąd mają tak wspanialą paniom
              (nie panią) kierowniczkę co to wyzywa mnie od naciągaczy.Prosilam o sprecyzowanie na jakiej podstawie mnie wytyka ze mi więcej nie sprzeda jesli na kuponie nie ma info że nie mogę przyjsc innego dnia.Pani w słuchawce zamilka i rzekla ze musi sie skonsultować, w koncu rzekla że tak naprawdę to dobra wola( w moim przypadku zła wola ) kierowniczki ..
              Dodalam że to smieszne że być moze pani powinna spisywac z dowodu albo robić zdjęcia bo noż uda mi się kupić cos jak bedzie inny pracownik.

W sumie teraz rzadko kupuje na kupon, w naszym H&M sprzedawcy się chwile zmieniają , więc nie idę do kierowniczki tylko do innego pracownika. A jak mi na czyms zalezy prosze teściową, męża i mi kupi.

Nie wiem w sumie co tak broni tych kuponów jak co chwila są w H&M jakies promocje. teraz -20zl od kwoty 100zł.,niedawno było w cosmopolitan -30% za zakup min. 150zł. A ona tak walczy z klientem jakby z własnej kieszeni dokladała.
              • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 10.02.14, 19:54
                Nawet dziś drukowałam kupon bo jutro idę z mężem kupić mu jeansy, mają fason niedrogi a dobrze się noszą. 59,9 kosztuję a z kuponem wychodzą 45zł .

Pewnie że moglabym bez kuponu kupować, w sumie mnie stać, ale jeśli można czemu mam niekorzystać? bo komuś tam pracującemu się to nie podoba?
                Siostra ma możliwosc pożyczenia od kogoś karty na ktorej ta osoba ma stała zniżkę 40% ale móię jej daj spokój, 25% mamy i starczysmile
                • kora711 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 10.02.14, 21:43
                  acha

wiecie co mnie szczerze zastanawia.ten slynny pan z allegro o którego była afera(i wygląda na to ze nic z tą sprawą nie zrobiono) teraz ma takie ceny-na nowości-ze nie ma bata ale musi brac ubrania na kupony 25 %! sukienka w h&m 39,90 a on sprzedaje za 43zł.więc halo.
                  jak on obchodzi ze mu sprzedają 200-300szt na kupon!!! big_grin
                  a gdzie indziej się rzucają o 2-3 szt
                  dobre sobie
    • sanse3 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 09:41
      Też mnie to ostatnio mocno zastanawia jak oni to robią, ze te nowe kolekcje tak tanio sprzedają. A może ten "Pan" ma też jakąś kartę na 40% zniżki albo więcej. Czy ktoś wie, moze plum1000 moze się dowiedzieć od tej kolezanki, skąd taką kartę mozna wyczarować? Byłabym mocno zainteresowana, bo akurat dla córki i syna ostatnio sporo kupuję, a że jeszcze mali to jeszcze kilka dobrych lat będę tam pewnie kupowac, rewelacyjnie by było mieć takie zniżki.
      • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 13:31
        nie wiem skąd kolega siostry ma.
        To kolega z pracy, i nie wiem czy on wczesniej pracowal w hm czy na jakiej zasadzie.Wiemy tylko na pewno ze ma 40% bo 2x szlam z siostra z hm jak go spotkalismy na krupówkach i widząc nasze reklamówki hm mowil siostrze że przeciez jej mowil ze ma kartę na 40%.
        Ale siostra nie kwapi się bo to taki "kolega"
        • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 13:41
          Znaczy nie wiesz co to za "karta",czy rabatowa czy platnicza z rabatem,czy pracownicza jakas czy jeszcze inna? I czy rabat jest rzeczywiście 40% czy moze tylko 4% ? wink bo nikt jej nie widział i z niej nie korzystał ani ty ani siostra? To ja myślę ze on chce pewnie twoja siostrę poderwać na ten "rabat 40%" big_grin
          • sanse3 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 15:28
            Też tak myślę, ale skoro chce poderwać to raczej by nie zmyślał z tym rabatem jak sądzę, bo przecież mogła go na tej ulicy poprosić o tą kartę, to chyba by się tak nie polecał, gdyby nie miał myślę bo by się sam wkopał... Pracownicy z tego co słyszałam i czytałam mają tylko 25 % zniżki chyba. Dlatego bardzo jestem ciekawa, niech się siostra przy okazji dopyta jego, gdzie można taką kartę "wyrobić" sobie żeby mieć swoją. Muszą chyba byc takie zniżki bo tak myślę że ci sprzedawcy z allegro muszą dużo taniej kupować, przecież nie opłaca się zarobić 3 czy 4 zł na sztuce odzieży za 30 czy 40zł. Przecież są koszty prowadzenia firmy, zusy itp. i opłaty na allegro niemałe, wiec ten zarobek musi też być. Wiec jakby brali na kupon 25% z newslettera te ciuchy to by raczej nie zarobili nic na tym patrząc na te wszystkie koszty.
            • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 16:23
              neee poderwac nie.siostra jest mężatka z niemowlakiemsmile
      • zona.102 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 20:24
        Bajką z tą kartą na -40%.
        Pracownicy -wszyscy mają karty na -25% i TYLKO oni moga a z nich korzystac. W macierzystym sklepie zawsze muszą się kasowac u kierownika, w innych musza okazać dowód osobisty podczas zapłaty ponieważ karta rabatowa jest imienna. Fajny plus to rabaty się sumują, przecena rowniez wchodzi pod rabat z karty. Karte nalezy oddac jak sie zwalnia z pracy no chyba, ze ktos tam dotrzyma do emerytury to moze sobie karte zostawic.
        Sprzedawcy z allegro nie maja zadnych kart bo na takiej karcie pracowniczej jest limit na kilka tys. rocznie. Jak ktos ma rodzine tj meza i ze dwoje dzieci to naprawde miesci sie na styk w tym limicie.
        Handlarze kupuja tak jak teraz na te -20% i zawsze maja maly narzut bo kto kupi sukienke za 60zl skoro w sklepie jest za 40zl?
        • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 20:34

narzut mały ale duza sprzedaż i tak się to kreci...w dalszym ciągu nie w każdym mieście jest h&m i są ludzie kupujący te ciuchy na allegro.i są skłonni nawet dać więcej niż w sklepie.ciuch za 59 w sklepie z rabatem -25% to dla handlarza jakieś 15 złotych zysku,jeśli sprzeda za cenę wyzsza niż sklepowa to jeszcze więcej.oczywiscie nie "na czysto" wink
          • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 20:35

dlatego radze się nie podniecać tymi 40% bo to mit moim zdaniem i podryw big_grin
            • sanse3 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 20:48
              ok ale kupowałam córce np w styczniu sukienki z nowej kolekcji za 59,99 zł w H&M były. Dałam kupon z newslettera to kupiłam za 44,99zł każdą, a kilku sprzedawców na allegro miało te sukienki wystawione w cenie od 40,00zł-43,90zł. No to jakim cudem? Gdyby kupowali tylko na rabat 20% to kupiliby je za 48zł? No to jakim cudem sprzedają je taniej niż ja kupiłam i jeszcze na tym zarabiają raczej, przecież nie dokładają chyba do tego?
              • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 20:57

kradzione? Podróbki?
                • zona.102 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 11.02.14, 21:12
                  Kradzione hm raczej nie bo jakąś FV musi na to przecież mieć... Podróbki też na pewno nie bo skoro to nowa kolekcja to nie zdążyli by a tez H&M podrabiac? Lidl czasami rzuci podobny nadruk i tyle.

Nie wiem tego naprawdę skąd taka cena bo chyba innych akcji promocyjnych nie było w styczniu... H&M nie ma żadnych kart stałego klienta i dla nich nawet paragon na 3tys nie jest powodem do udzielenia jakiegokolwiek rabatu bo wychodzą z zalozenia, ze ich niskie ceny juz sa rabatowe big_grin
                  • plum1000 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 12.02.14, 09:26
                    No niedawno byla akcja z cosmopolitan -30zl za min. 150zł.Wychodzi więc rabat 20%.
                    Teraz jest do 16 lutego od kwoty 100zl -20zł tez rabat 20%.
                    Więc w sumie się opłaca jak sie komus chce.
                    JEsli ktos sprzedaje na allegro to wiele osob ma to jako dodatkowa dzialanosc więc zusu pełnego nie placi tylko skladke zdrowotna 261zł. Lub po prostu sprzedaje bez dzialalnosci.
            • els.ol Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 12.02.14, 10:24
              -40% miała moja znajoma, która pracowała jako stylistka w H&M (robiła wystawy i takie tam), kilka razy korzystałam kupując coś droższego. Więc te -40% to nie magia i czary - całkiem możliwe, że taką kartę posiada.
              W Wawie są panie (zmieniają bazary, można je w różnych miejscach spotkać) sprzedające aktualne kolekcje (mają ograniczony asortyment, ale z metkami, oryginalny itd.) i sprzedają -50%!! Z tym, że one bankowo mają "lewiznę" bo dać za pół ceny i jeszcze zarobić, to nie może być legalne.
              • sanse3 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 13.02.14, 17:57
                Mam pytanie jak zrezygnowac z subskrypcji newslettera? Dotychczas na nowe konta robiłam kupony, ale nowych maili nie zamierzam juz tworzyć w tym celu. Jak wciskam link do rezygnacji, który jest w tym mailu razem z Kuponem, to pojawia mi sie strona H&M i komunikat że rezygnacja z sybskrypcji nie powiodła się. Na ich stronie nie moge znaleźć. Zatem jak Wam się udaje rezygnować?
                • sonrisa06 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 14.02.14, 06:01
                  Ja nie zrezygnowałam. Zapisałam się jeszcze raz na ten sam adres i byłam bardzo zdziwiona, że kolejny raz miło mnie powitali smile
                  Wydrukowałam w sumie trzy kupony, ale z innych adresów. Dwa zużyłam w jednym hm, a trzeci w drugim. Po pierwsze trochę mi głupio było trzy od razu wyciągnąć, a po drugie nie było rozmiaru tej rzeczy, która chciałam kupić, więc tak czy tak pojechałabym do drugiego sklepu.
                  A w tym pierwszym hm od razu po dojściu do kasy powiedziałam, że mam dwa kupony i proszę nabić osobno rzeczy na dwa paragony. Pani zrobiła dziwną minę i westchnęła, ale słowa nie powiedziała i zakupy się udały smile
                  • ktat Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 14.02.14, 09:14
                    ja też rezygnuje i od nowa za 4 dni wink
                    ostatnio w Arkadii zrealizowałam 3 pod rząd za jednym podejściem , tylko upierdliwie ściągała mi z karty 3 razy kasę
                    • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 14.02.14, 09:25
                      a jakby to miała zrobic inaczej ????
                • patatajowa Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 14.02.14, 09:28
                  czasem wyskakuje info o jakim piszesz .trzeba probowac moze sie uda . a co do zakładania kont na kupony to tu masz info jak nie trzeba tego robic wink
                  forum.gazeta.pl/forum/w,583,149249959,149291834,Re_Jest_jakis_kod_do_HM_znizkowy_stacjonarnir_.html
                  • jagnabogusz Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 14.02.14, 10:52
                    wydrukowałam kupon ale dzieci pochorowały i nie poszłam na zakupy data na kuponie do 1 lutego ważny, więc już nic z tych kuponów?
                    • zona.102 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 14.02.14, 11:30
                      Sama sobie odpowiedziałaś.

Dobijają mnie takie pytanie od dorosłych osób... jak Wy sobie w zyciu radzicie? Na kuponie jak byk data ważności a to nic, zapytam na forum, pewnie ważne pomimo daty ważności.
                      • asiakh Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 14.02.14, 11:44
                        no właśnie, to samo pomyślałam czytając smile pogratulować inteligencji
                        • sanse3 Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 25.02.14, 22:56
                          Witajcie. Znowu wałkuję temat kuponów drukowanych z newslettera, ale to tak przy okazji wczoraj wpadłam na pomysł no i chciałam zapytać jak się na to zapatrujecie. No więc ja jak otrzymuję kupon na pocztę to go kopiuje do worda ( itp.programu) i stamtąd drukuje,tak mi najwygodniej. I jedynym mankamentem w kuponach jest data, ale w tych kuponach wklejonych do worda można wszystko sobie zmieniać. Tak więc pomyślałam jakby ciągle ten sam kupon drukowac tylko zmieniać sobie na nim datę? po co zapisywać się na 10minutowe maile, niby to szybko ale zeby parę kuponów mieć to trzeba się troszkę czasu z tym pobawić. A jakby na starych tylko zmienić datę ważności? W koncu niektórzy pisali ze drukują jeden identyczny kupon kilka razy i go kilka razy wykorzystują, a problemem była tylko na nim data jeśli się przedawnił. Także napiszcie co sądzicie o tym?
                          • kora711 Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 26.02.14, 19:07
                            Chyba tez zmieniaja się obrazki.Malo prawdopodobne ale jakaś rezolutniejsza eksp.mogłaby się kapnąć
                            • sanse3 Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 26.02.14, 19:47
                              No właśnie ja drukuję kupon bez obrazka zawsze sam tekst tylko w ramce. Bo na ten obrazek to sporo tuszu by szło (nie mam zwykłej drukarki tylko taką woskową bo mi potrzebna i baaaaaardzo drogie tusze do niej). I nigdy żadna ekspedientka nic nie mówiła, że brakuje obrazka... Myślałam że Wy też bez tych zdjęc drukujecie. no bo w sumie jaka to różnica czy założe 10 min mail czy zmienie date na kuponie. Dla H&M to chyba żadna różnica ostatecznie.
                              • plum1000 Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 27.02.14, 07:42
                                ano dla niektorych róznica spora. Na mnie pańcia prawie nakrzyczala w zeszlym roku ( jakoś wiosna zeszlego roku) mówiac ze taki kupon bez rysunku to kazdy moze przyniesc i że jest nieważny.A ja spytalam czy z rysunkiem i tekstem to nie kazdy moze przynieśc skoro mowi ze kupon z samym tekstem kazdy mzoe? W sumie z obrazkiem czy bez tak samo trzeba wydrukowacsmile
                                OStatnio nie korzystam z kuponow 25% jakos mam przesyt ciuchow dla dziecka, a dla siebie rzadko cos tam kupuje.
                            • patatajowa Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 26.02.14, 21:50
                              w sumie można by spróbować przerobic nie tylko date ale tez te nadrukowane 25% na kuponie na przykład na 50%. moze jakaś mało rezolutna ekspedientka nie kapnie sie i wtedy to mamy radoche z zakupów .
                              • sanse3 Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 26.02.14, 21:57
                                Patatajowa, pomysł rewelacja, że też sama na taki nie wpadłam... Pewnie by przeszło gdzieniegdzie. Ale to już jednak różnica spora się robi w zmianie daty a w zmianie kwoty obniżki. I obawiam się że potem przy rozliczaniu się z kasy niestety ta biedna ekspedientka musiałaby moze z własnej kieszeni tą różnicę wykładać, takze to akurat nie jest dobry pomysł...
                                • bluestarfish Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 27.02.14, 09:59
                                  Ja proponuję jeszcze nazwę sklepu zamienić na inną, wtedy to dopiero poszalejemy! wink
                          • mini_em Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 05.03.14, 10:19
                            robię dokładnie to samo! - wklejam kilka do worda i ręcznie zmieniam na rożne nieistniejące e-mail i daty
                            • natalek79 Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 06.03.14, 19:29
                              a numer też zmieniasz na 'nieistniejący"? Czy prócz daty ważności kuponu nie jest ważny również jego numer? Nie sprawdzałam nigdy czy aby nie jest wszędzie taki sam. Jak im to system sprawdza, ręcznie wprowadzają po prostu rabat 25% czy system weryfikuje właśnie po numerze?
                              • patatajowa Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 06.03.14, 19:45
                                nie wprowadzaja do systemu nic, ani numeru, ani maila ani daty.patrza tylko czy jest data aktualna na kuponie. a rabat sami wprowadzaja recznie.
                                ale ze co jakis czas zmieniaja sie obrazki w tym kuponie jest ryzyko ze sie ktos moze wkopac jak nieumiejetnie zabierze sie za "produkcje kuponów".chyba ze zrobi bez obrazka.wink
                                • natalek79 Re: Newsletter kupony- pomysł czy dobry? 06.03.14, 20:01
                                  osobiście już wole mnożyć te e-maile wink
                                  raczej chodzi mi o dawanie takich "rad" może nie do końca sprawdzonych i ktoś się przy kasie wstydził będzie, że o takim małym oszustwie/naciąganiu nie wspomnę...
    • acha1 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 26.02.14, 19:47
      To ja mam nieśmiałe pytanie. Kiedyś kupony były z kodem kreskowym a teraz dostałam z numerem i oczywiście z terminem ważności. Czy to jest ok? nie chciałabym się wygłupić w sklepie
      • sanse3 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 26.02.14, 20:02
        Ja używam ich od grudnia dopiero i od wtedy nigdy nie miałąm zadnego z kodem kreskowym. Zawsze jest tylko na nim numer i data ważności.
    • acha1 Re: h&m 25% newsletter problem -pytanie 26.02.14, 20:21
      Dziękuję za informacje, mogę się wybrać na zakupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka